2014-es férfi kollekció
AP órák Michael Bastian divatbemutatóján
Munkatársunktól    2013.09.08    2 hozzászólás

Az amerikai divattervező a Fifth Avenue luxusszállodájában, a The Pierre-ben mutatta be 2014-es tavaszi/nyári kollekciĂłját, a rendezvĂ©nyt az Audemars Piguet szponzorálta, Ă­gy a modellek kezĂ©n a svájci luxusmárka kĂĽlönböző karĂłrái voltak láthatĂłak, mint pĂ©ldául a Royal Oak Ă©s a Royal Oak Offshore, a Jules Audemars, vagy Ă©ppen a Tradition vonal. A korábban a GANT-nál is dolgozĂł Michael Bastian Ăşj kollekciĂłját a legendásan stĂ­lusos francia fĂ©rfi imidzse inspirálta, Ă­gy a szĂ­nvilág sem meglepő: a lĂ©ggömb piros Ă©s a francia kĂ©k mellett az ananász Ă©s a zsálya szĂ­nei is megjelennek a ruhákon.

Michael Bastian
Michael Bastian

avatar
Csili
-
2013.09.09. 15:30
2
nem igazán franciás..
avatar
donvito
-
2013.09.09. 00:14
1
Az órákon kívül nem sok stílusosságot látok a képeken..
Dolce&Gabbana kék farmer
A sok koptatott, agyonszaggatott "trash style" nadrág mellett szerencsére találunk elegánsabb, visszafogott farmereket is a Dolce&Gabbana kollekciójában.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.