Ki is :Nadine:?
Nadine: Avagy ami a múltkor kimaradt
6 hozzászólás
Nadine    2011.10.17

Azt hiszem, illene bemutatkoznom... Fiatal menyasszony vagyok, aki előtt a Nagy Nap, igazán nagy hegye tornyosul. Nekivágok a szervezĂ©s hosszĂş Ăştjának, Ă©s cĂ©lom, hogy tĂ©rkĂ©pes segĂ­tsĂ©get biztosĂ­tsak az ösvĂ©nyhez, a saját tĂşrámon keresztĂĽl.
 
MiĂ©rt nem Ă­rok a saját nevemen? Nos, nem tudom, ki hogy van vele, Ă©n sosem voltam nagy hĂ­ve a folytatásos szappanoperáknak, a ValĂłVilág Ă©s hasonlĂł műsoroknak mĂ©gĂşgyse. Szerintem nem egĂ©szsĂ©ges dolog, ha valaki az Ă©letĂ©t folytatásos regĂ©ny formájában a világhálĂłn teszi közzĂ©. ĂŤgy, hogy ne legyen olyan bulváros, magamutogatĂłs hangulata a dolognak, inkább egy fantázianĂ©v mellett döntöttem. VĂ©gtĂ©re is az eskĂĽvő nagyon privát dolog. Ráadásul Ă­gy sokkal nyugodtabban tudtok tőlem ötleteket „kölcsönözni”, hiszen csak egy noname blogger vagyok ;). Ez utĂłbbit teljes nyugalommal tegyĂ©tek, hiszen rĂ©szben ez is a cĂ©lom, hogy támpontokat, tapasztalatokat adjak át.
 
Hogy miĂ©rt választottam a Nadine nevet? Mert gyönyörű hangzásánál csak a jelentĂ©se szebb: remĂ©ny, remĂ©nysĂ©g. Ăšgy gondolom, hogy ez nem csak az eskĂĽvőszervezĂ©sem, hanem az egĂ©sz Ă©letem egyik vezĂ©rfonala, Ă­gy találĂł is volt.
 
Hogy miĂ©rt is Ă­rogatok? Mert remĂ©lem, hogy ezzel többeteknek kedvet csinálok a házassághoz, eskĂĽvőszervezĂ©shez, valamint (ahogy az előző bejegyzĂ©sben emlĂ­tettem) szeretnĂ©k hasznos informáciĂłkat, tapasztalatokat, Ă©lmĂ©nyeket megosztani veletek, amik támpontot nyĂşjthatnak kĂ©sőbb akár saját napotok, akár mások eskĂĽvőjĂ©nek megszervezĂ©sĂ©ben.
 
Ehhez termĂ©szetesen szĂĽksĂ©gem van a visszajelzĂ©sekre, Ă©pĂ­tő kritikákra, kĂ©rdĂ©sekre, vĂ©lemĂ©nyetekre is, hogy tudjam, milyen rĂ©szletessĂ©ggel Ă©s milyen terĂĽletekről Ă©rdemes Ă­rnom. SegĂ­tsĂ©geteket előre is köszönöm!

:Nadine:

Kapcsolódó cikkek
„Kedves NaplĂłm!“ Valahogy Ă­gy illene kezdeni, de nem sok Ă©rtelmĂ©t látom. EgyrĂ©szt, amit sosem Ă©rtettem, hogy miĂ©rt „kedves” egy naplĂł? Talán, mert sosem szĂłl rád, hogy butaságot Ă­rsz, vagy rĂ©mes a stĂ­lusod... Ha Ă­gy nĂ©zzĂĽnk, tĂ©nyleg kedves, bár sok választása, gondolom nincs. MásrĂ©szt miĂ©rt Ă­rjunk a naplĂłnkba fölösleges formalitásokat, ha Ăşgyis csak magunknak Ă­rjuk, Ă©s a cĂ©lunk az, hogy senki ne olvassa el? És ha már finomkodunk a papĂ­rral, miĂ©rt nem Ăşgy zárjuk le sorainkat, hogy „Tisztelettel:”, „Üdvözlettel:” vagy „Őszinte hĂ­ve:”, vagy valami hasonlĂł ĂĽres udvariassági fordulattal?
1,699,500 Huf / 5,500 Eur
3,213,600 Huf / 10,400 Eur
avatar
Florahh
-
2011.10.18. 21:57
12
Szerintem a helyszínekről, ruha, sminkről meg ilyen apróságokról kéne írni ami fontos lehet pl: meghívók, hány embert érdemes, milyen költségek merülhetnek fel stb :)
avatar
monti
-
2011.10.18. 12:06
11
ez engem is érdekel :D
avatar
Adrihanna
-
2011.10.18. 11:16
10
azért a kiválasztott ruciról kérünk majd képet =) meg különböző stílusú menyasszonyoknak különböző szalon tippeket =)
avatar
Fire
-
2011.10.18. 10:38
9
Nadine:remény, reménység. Valóban találó a név választás. Sok sikert a további írásokhoz. Jó látni, hogy az esküvői rovat egyre jobban kiegészül! :D
avatar
Adrihanna
-
2011.10.17. 18:54
5
Szia Nadine! Üdv a TMen! egyszer valahol írtam, hogy egy esküvő szervezésénél a menüvel volt a legtöbb problémánk... nagyon vigyázz a vendéglátósokkal.... =) és arról a részről sokat írj majd az olvasóknak mivel okoskodhatnak, hogyan oldhatják meg a legprofibban... amit én szerveztem esküvőt, ott a pincérek, séfek, szakácsok minden mozdulatát ellenőriznem kellett az esküvő előtti órában.. így utolsó pillanatba ficcentem be a fürdőbe, hogy megszabaduljak a konyha szagtól és aláírjam barátnőm életének legszebb szerződését =) vigyázz a cateringesekkel! és mutasd be az olvasóknak a legtöbb ilyen szolgáltatási formát =)
avatar
Zoldalma
-
2011.10.17. 17:38
3
Nagyon szép név a Nadine, nekem is tetszik -:)
Címeres Key Largo pulcsi
Miért érdemes a német Key Largo termékeit választani? Mert fiatalosak, trendik és mérsékelt árakkal jönnek piacra.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1988-ban vĂ©get Ă©rtek az iraki-iráni harcok az Ă–böl-háborĂşban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játĂ©kok, a Die Hard pedig Ăłriási sikert Ă©rt el a mozikban.