A Bugatti Linea Vinceró d’Oro
Az aranyLó
9 hozzászólás
Szabó Adrienn    2011.02.01

A Linea d’Oro jelenleg, a világ egyik legnagyobb értékű és legszebb Veyronja. A luxusautók felturbózásáról híres Mansory már vállalt közös munkát a Bugattival. Azonban az arany autóval az összes eddigi munkáját felülmúlta. Az 1107 lóerő önmagában is elég ahhoz, hogy az ember lélegzete elálljon; azután pedig, hogy rádobtak egy elég flancos kis kasztnit még a szavunk is elállhat.


Igen nagy átalakításon esett át az alap modellünk, a legnagyobb változás talán a motorháztetőnél történt, a géptető így rövidebb lett; a kerékjárati íveket pedig, enyhén kiszélesítették. A hűtőrácsot, a Vinceróra utaló V díszíti. A tekintélyt parancsoló, morcos kis nózi elől, jobb elugrani; főleg, ha az autó teljesítményét nézzük. A Linea d’Oro, arany vonalat jelent; ezek, a vékony díszcsíkok futnak végig az autó pofás kis formáját kiemelve. Az apróbb elemekkel tovább fokozzák a csillogást; a kilincsek, a visszapillantótükrök és a tanksapka is a drága fémmel lettek futtatva. Bonuszba, kapott 4 arany papucsot a járgány, nehogy a kerekek ékesség nélkül fussanak a csodakocsi alatt. A 20 colos könnyűfém felnik a járgány legértékesebb elemei.


A könnyű, de igen erős karosszériát szénszálas fekete műanyaggal borították, ami egy különleges optikai játékot és textúrát eredményez. Apropó optika, nem semmi, az a LED-optikás nappali fény sem, amivel a lökhárítót felszerelték. A vörös izzás hatását keltő fények még dögösebb külsőt adnak és tompítják a „bazári”, puccparádés hatást. A fények pedig nem értek itt véget, ne is szórakozzunk tovább a külsőségekkel, pattanjunk be egy képzeletbeli körre a Linea d’Oroba!


Akkor, ha már a ledezéssel zártam az előző sorokat, most azokkal kezdem itt, hiszen az utasteret ezek világítják be. A ragyogásról pedig, itt is az arany szín gondoskodik, de ez úttal réz, vagy rezezett szénszálas műanyag formájában. Azonban a luxus mértékét ez cseppet sem csökkenti az autóban, már ha ez még az autó kategóriába sorolható. A vezetés élményét, a hatalmas erőn túl a komfortérzet segíti, melyben főszerepet játszanak, a különlegesen kialakított, arany bőrülések. Ha ez nem volna elég, az egyedi, aranybetétes kormány megmozdításának feelingje úgy pár száz kilométer per óránál, majd pótol mindent. Már ha az izzó, lávataposólemezen bárki is bele mer taposni a ragyogó fényárban úszó gázpedálra.


Az áráról már inkább nem is beszélnék, de a szakértők szerint bármennyibe is kerül, akad megrendelő a piacon bőven. A fényűzés, a pompázás és az elegancia szülöttje így: I. Bugatti Veyron Linea Vinceró d’Oro. Akár egy herceg neve is lehetne, de ez bizony csak egy paripa, az utak királyának – azaz a tulajnak - a személye egyelőre, még ismeretlen. Addig kíváncsian várjuk, ki csap majd az 1107 paci közé.

Kapcsolódó cikkek
162.000 dolláron áll a licit David Becham 911-es Convertible Turbo Cabrio Porschéjára, melyet a kaliforniai Chequered Flag International nevű autókereskedés kínált árverésre.
A Daimler németországi székhelyén, Stuttgartban rántották le a leplet az újonan elkészült Maybach kupéról. A Xenatec nevű műhely alkotta meg a sportkocsit a már létező 57s modellből kialakítva. 
Minden magas rangú politikus számára fontos, hogy az őket szállító jármű ne csak a protokolláris céloknak megfelelően stílusos, hanem biztonságos is legyen. Ezért választotta Izrael miniszterelnöke, Benjamin Netanjahu a kifejezetten neki tervezett golyóálló és robbanás biztos Audi A8L-t. 
14,952,510 Huf / 48,390 Eur
6,272,700 Huf / 20,300 Eur
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
Hennel Ádám a Fix HD magazin műsorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövőbeli tervekről.
avatar
Adrihanna
-
2011.02.02. 16:30
9
nagyon durván dögös az orra =) most elhatároztam h nyáron leültetjük a corsat és bemorcosítjuk az orrát, meg lesőtétítjük =)))))))))) muszáj =)
avatar
gabesz21
-
2011.02.02. 15:08
8
elég morci :D
avatar
Andras74
-
2011.02.02. 09:08
7
Szerintem giccsparádé...\"Gyözikéknek\" való!
avatar
Adrihanna
-
2011.02.02. 08:41
6
nekem végem van tőle :$
avatar
volverin
-
2011.02.01. 16:22
5
nem rossz Paul XD
avatar
PaulShark
-
2011.02.01. 16:21
4
Tényleg giccs kicsit, de a Mansory elég komolyan tunningolja optikailag az ótókat... Bár láttam márképen rózsaszín mansory bentley-t....

avatar
LosSantos
-
2011.02.01. 15:41
3
Belül elég giccses.
avatar
donvito
-
2011.02.01. 14:51
2
Brutális :O
avatar
gery
-
2011.02.01. 12:09
1
Vadul néz ki!
Versace ingek félár alatt
A Dress for Less folyamatosan frissülő kínálatában megjelent néhány ing a Versace-tól.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszerűen nőtt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböző Tv-sorozatok.