Seamaster Aqua Terra London Chronograph
Az Omega már az Olimpiára készül
3 hozzászólás
Kirschner Dávid    2011.07.08

Az Omega már évek óta hűséges szponzora a mindenkori Olimpiáknak. Nem telik úgy el ilyen nemzetközi sportünnep, hogy a neves svájci gyár ne hozakodna elő valami új, vagy speciális modellel. Idén, egy évvel az esemény előtt, már bemutatták a jövőre Londonban megrendezésre kerülő Olimpia hivatalos karóráját.

Omega Planet Ocean London
2012
Omega Planet Ocean London 2012

A nagy múltú svájci gyár nagy támogató: külön Olimpiai Kollekcióval is rendelkezik, ami továbbra is bizonyítja elkötelezettségét a jeles esemény felé. Ezeken a modelleken valamilyen módon egyértelmű utalás található az Olimpiára: vagy a segédszámlapok egymáshoz való helyzete adja ki a jól ismert „ötkarikás” szimbólumot, vagy a másodpercmutató végére van feltűzve a jelkép.

Seamaster Aqua Terra London
Chronograph
Seamaster Aqua Terra London Chronograph

A most kiadott limitáció nem ennyire konkrét, csupán a neve, és a domború hátlap utal arra, hogy ez bizony egy specialitás. A régi, megbízható Seamaster sorozat Aqua Terra modelljének egyetlen kronográfját választotta, hogy tisztelegjen az esemény előtt, immáron huszonötödik alkalommal. Az óra belsején semmit sem változtattak, a szívének megmaradt az Omega saját, 3313-as kaliberű Co-Axial automata szerkezete, amely 52 órányi járástartalékkal bír, a tok átmérője pedig továbbra is 44 milliméter, és 150 méterig vízálló. Az újítás a limitációban, hogy két verziót hoznak majd ki. Az egyik egy félig 18 karátos rozé arany és félig acél tokkal, valamint fekete bőr szíjjal szerelt változat, a másik pedig egy teljesen acélból, acél szíjjal készített verzió. A hátlapba a Wolff Olins által tervezett logót karcolták bele domborítva, valamint a szerkezet neve és a vízállóság szerepel itt.

Seamaster Aqua Terra London
Chronograph
Seamaster Aqua Terra London Chronograph

Mindkét változat PVD bevonatú, tengerkék színű, függőlegesen csíkozott számlappal jelenik majd, emlékeztetve az Aqua Terra sorozatra. A dátumablak a 4-es és 5-ös között helyezkedik el, a három segédszámlap pedig a megszokott kronográf funkciókat tölti majd be. A nem limitált Aqua Terra eredeti ára a rozé verzió esetében 9600 dollár, míg az acél változat 7300 dollárba kerül, ezzel szemben az Olimpiai kiadás minden bizonnyal többe fog kerülni.

Cimkék: karóra, luxus, Omega,
Kapcsolódó cikkek
Az Omega 2011 nyarán úgy újította meg teljesen a leghíresebb, Seamaster nevű kollekcióját, hogy az megőrizte korábbi stílusát, és értékeit.

14,306,700 Huf / 46,300 Eur
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betöltő Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttműködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
avatar
volverin
-
2011.07.08. 20:48
3
a felső nagyon szép a bőrszíjjal!
avatar
pongo
-
2011.07.08. 14:21
2
szépek! múltkor volt a híradóban egy repülő ami napenergiával képes menni, és ott is Omega volt rajta mindenhol, szval több sportot is szponzorálnak
avatar
gabesz21
-
2011.07.08. 13:48
1
a kék számlapos kéne :)
Stílusos Fabi sneaker
Rendkívül stílusos és egyedi fekete sneaker a Fabi tervezőitől. A dizájnerek egy átlagos - ámde minőségi - fekete bőrcipő helyett alkottak valami mást. Egy kicsit extrábbat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.