Seamaster Aqua Terra London Chronograph
Az Omega már az Olimpiára készül
3 hozzászólás
Kirschner Dávid    2011.07.08

Az Omega már Ă©vek Ăłta hűsĂ©ges szponzora a mindenkori Olimpiáknak. Nem telik Ăşgy el ilyen nemzetközi sportĂĽnnep, hogy a neves svájci gyár ne hozakodna elő valami Ăşj, vagy speciális modellel. IdĂ©n, egy Ă©vvel az esemĂ©ny előtt, már bemutatták a jövőre Londonban megrendezĂ©sre kerĂĽlő Olimpia hivatalos karĂłráját.

Omega Planet Ocean London
2012
Omega Planet Ocean London 2012

A nagy mĂşltĂş svájci gyár nagy támogatĂł: kĂĽlön Olimpiai KollekciĂłval is rendelkezik, ami továbbra is bizonyĂ­tja elkötelezettsĂ©gĂ©t a jeles esemĂ©ny felĂ©. Ezeken a modelleken valamilyen mĂłdon egyĂ©rtelmű utalás találhatĂł az Olimpiára: vagy a segĂ©dszámlapok egymáshoz valĂł helyzete adja ki a jĂłl ismert „ötkarikás” szimbĂłlumot, vagy a másodpercmutatĂł vĂ©gĂ©re van feltűzve a jelkĂ©p.

Seamaster Aqua Terra London
Chronograph
Seamaster Aqua Terra London Chronograph

A most kiadott limitáciĂł nem ennyire konkrĂ©t, csupán a neve, Ă©s a domborĂş hátlap utal arra, hogy ez bizony egy specialitás. A rĂ©gi, megbĂ­zhatĂł Seamaster sorozat Aqua Terra modelljĂ©nek egyetlen kronográfját választotta, hogy tisztelegjen az esemĂ©ny előtt, immáron huszonötödik alkalommal. Az Ăłra belsejĂ©n semmit sem változtattak, a szĂ­vĂ©nek megmaradt az Omega saját, 3313-as kaliberű Co-Axial automata szerkezete, amely 52 Ăłrányi járástartalĂ©kkal bĂ­r, a tok átmĂ©rője pedig továbbra is 44 millimĂ©ter, Ă©s 150 mĂ©terig vĂ­zállĂł. Az ĂşjĂ­tás a limitáciĂłban, hogy kĂ©t verziĂłt hoznak majd ki. Az egyik egy fĂ©lig 18 karátos rozĂ© arany Ă©s fĂ©lig acĂ©l tokkal, valamint fekete bőr szĂ­jjal szerelt változat, a másik pedig egy teljesen acĂ©lbĂłl, acĂ©l szĂ­jjal kĂ©szĂ­tett verziĂł. A hátlapba a Wolff Olins által tervezett logĂłt karcolták bele domborĂ­tva, valamint a szerkezet neve Ă©s a vĂ­zállĂłság szerepel itt.

Seamaster Aqua Terra London
Chronograph
Seamaster Aqua Terra London Chronograph

MindkĂ©t változat PVD bevonatĂş, tengerkĂ©k szĂ­nű, fĂĽggőlegesen csĂ­kozott számlappal jelenik majd, emlĂ©keztetve az Aqua Terra sorozatra. A dátumablak a 4-es Ă©s 5-ös között helyezkedik el, a három segĂ©dszámlap pedig a megszokott kronográf funkciĂłkat tölti majd be. A nem limitált Aqua Terra eredeti ára a rozĂ© verziĂł esetĂ©ben 9600 dollár, mĂ­g az acĂ©l változat 7300 dollárba kerĂĽl, ezzel szemben az Olimpiai kiadás minden bizonnyal többe fog kerĂĽlni.

Cimkék: karóra, luxus, Omega,
Kapcsolódó cikkek
Az Omega 2011 nyarán Ăşgy ĂşjĂ­totta meg teljesen a leghĂ­resebb, Seamaster nevű kollekciĂłját, hogy az megőrizte korábbi stĂ­lusát, Ă©s Ă©rtĂ©keit.

Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
Mivel az utĂłbbi időkben egyre gyakrabban esik szĂł ilyen-olyan mĂłdon a bulvármĂ©diárĂłl, ezĂ©rt Ăşgy döntöttĂĽnk, hogy egy asztalhoz ĂĽltetjĂĽk a Starity Ă©s a Trendmagazin vezetőjĂ©t.
Kristen Stewart megjelenĂ©sĂ©t igen erős kritikák szokták Ă©rni, lezser, könnyed, laza hĂ©tköznapi viseletei miatt. SzĂĽletĂ©snapja alkalmábĂłl egy rövid összeállĂ­tást olvashattok a legemlĂ©kezetesebb ruháirĂłl.
avatar
volverin
-
2011.07.08. 20:48
3
a felső nagyon szép a bőrszíjjal!
avatar
pongo
-
2011.07.08. 14:21
2
szépek! múltkor volt a híradóban egy repülő ami napenergiával képes menni, és ott is Omega volt rajta mindenhol, szval több sportot is szponzorálnak
avatar
gabesz21
-
2011.07.08. 13:48
1
a kék számlapos kéne :)
Csíkos Tommy Hilfiger ing
Ha beszereztünk egy kényelmes mokaszint és fehér nadrágunk is van, akkor már csak a megfelelő ingekről kell gondoskodnunk.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.