Az új kollekciókat mutatják be a képek
Vad kampányfotók a luxusmárkáktól
39 hozzászólás
Szabó Adrienn    2011.10.27

EzĂşttal is a legvadabb kampĂĄnyfotĂłkkal kĂŠszĂźltek a vilĂĄg legnĂŠpszerűbb luxusbrandjei, a tavaszi ĂŠs tavaly őszi bemutatĂłnkhoz hasonlĂłan, most is egy rĂśvid ĂśsszefoglalĂłval kedveskedĂźnk Nektek! SzavazĂĄsra felkĂŠszĂźlni!

A hideg szĂ­nvilĂĄg mellett megjelennek a meleg szĂ­nek is a palettĂĄn; a hűvĂśs, jeges, mĂĄr-mĂĄr rideg vilĂĄg ĂŠs a forrĂł, pikĂĄns, vad elegancia olvadt eggyĂŠ az ősz szeles, leveleket kavarĂł forgatagĂĄban. Az ĂŠles kontrasztos fotĂłk elrepĂ­tenek minket egy olyan korszakba, amelyben mĂŠg gondolatban sem voltunk. A rĂŠgi kastĂŠlyok, az oldtimer autĂłk ĂŠs a hĂĄborĂşs időkre emlĂŠkeztető faragott faburkolatos szalonok birodalmĂĄba. De a szabadtĂŠri fotĂłzĂĄsok is hatalmas sikert arattak a fĂĄs ligetekben ĂŠs parkokban.

Roberto Cavalli • 6.1
0


A Roberto Cavalli mindig a legpikĂĄnsabb, legfűszeresebb, legszĂ­nesebb kollekciĂłval ĂŠs reklĂĄm fotĂł sorozattal gyĂśnyĂśrkĂśdteti a kĂśzĂśnsĂŠget. Cavalli Ăşr a termĂŠszethez idĂŠn is hű maradt, vĂśrĂśs ajkĂş, porcelĂĄn bőrű modelljei egy szĂ­npompĂĄs őszi hĂĄttĂŠr előtt lettek megĂśrĂśkĂ­tve. A termĂŠszet istennőit megtestesĂ­tő 3 hĂślgyet egy csodaszĂŠp paripa tĂĄrsasĂĄgĂĄban fotĂłztĂĄk.

D&G • 6.1
0


VibrĂĄlĂł szĂ­nek, fiatalossĂĄg, ĂŠs mĂŠg ősszel is az ĂźdesĂŠg jellemzi a D&G-t, ahogyan azt megszokhattuk. Sajnos ez az utolsĂł kampĂĄnyok egyike, de a mĂĄrka emelt fővel vonulhat hĂĄttĂŠrbe a piacrĂłl ĂŠs olvadhat be nagy testvĂŠre mellĂŠ. A hangulat a partyzni indulĂł fiatalok feelingjĂŠt sugĂĄrozza egy vidĂĄm, mĂŠgis komor formĂĄban. Az alagĂştban sĂŠtĂĄlĂł modellek csĂĄbos tekintete ĂŠs a hatĂĄrozott megjelenĂŠse Ăşgy hiszem, mindenkit magĂĄval ragad idĂŠn is.

Versace • 6.1
0


A Versace egy rendkĂ­vĂźl ĂŠrdekes vilĂĄgba kalauzol el bennĂźnket. A rideg, zord hĂĄttĂŠr horizontjĂĄn enyhe nap pĂ­r teszi perzselővĂŠ a hideg kĂŠpeket. Ez a kontrasztos vilĂĄg tĂśkĂŠletesen kiemeli a modellt. Engem szemĂŠly szerint egy picit Lagerfeld apokaliptikus fotĂłsorozatĂĄra emlĂŠkeztet az idei kampĂĄny hangulata.

Givenchy • 6.1
0


A Givenchy, hĂĄt hogy is mondjam elĂŠg ĂŠrdekes mĂłdjĂĄt vĂĄlasztotta a reklĂĄmozĂĄsnak. A modellek elővettĂŠk legvadabb arcukat. SzemĂŠly szerint az ĂŠn tekintetem jobban vonzzĂĄk a villanĂł, vicsorgĂł fogak ĂŠs a gyilkos szemek, de a barna hĂĄttĂŠr tĂśkĂŠletes alapkĂŠnt szolgĂĄl a szĂ­nes ruhĂĄk szĂĄmĂĄra.

Louis Vuitton • 6.1
0


A Louis Vuitton 2011-es főszereplői fiatal, Ăźde arcĂş modell ĂźdvĂśskĂŠk, pĂĄr kutyus ĂŠs oldtimer jĂĄrgĂĄnyok. A veterĂĄn autĂłkban pĂłzolĂł bőrkesztyűs ĂŠs tiszti sapkĂĄs kisasszonyok mĂŠg BeyoncĂŠt ĂŠs Tyra Bankset is megihlettĂŠk. Az Ăşj kollekciĂł legkĂźlĂśnlegesebb darabjai kerĂźltek kiemelĂŠsre, mint pĂŠldĂĄul a lebilincselő, csuklĂłhoz csatolhatĂł, aligĂĄtorbőr kĂŠzitĂĄska.

Giorgio Armani • 6.1
0


Armani ezĂşttal egy igen egyszerű ĂŠs letisztult alapot vĂĄlasztott. Az egy szĂ­nű hĂĄttĂŠrnek ĂŠs a kĂźlĂśnleges fehĂŠr fĂŠnyjĂĄtĂŠknak kĂśszĂśnhetően a modell ĂŠlesen kiemelkedik a kĂŠpből. MimikĂĄjĂĄval az idei sorozatok nagy rĂŠszĂŠt ĂĄthatĂł szenvedĂŠlyt ĂŠs szenvedĂŠst fejezi ki, Sasha Pivivarova.

Valentino • 6.1
0


SuhanĂł alakok, rejtĂŠlyes ĂĄrnyak, rideg falak, sĂśtĂŠt folyosĂłk, ez a Valentino idei kampĂĄnyĂĄnak fő tĂŠmĂĄja. MegvilĂĄgĂ­tĂĄst csak a ruhĂĄk ĂŠs az azokat viselő modellek kaptak. Az arcĂŠlek ĂŠs vonĂĄsok ilyen jellegű kiemelĂŠse egy nagyon markĂĄns ĂŠs erős vilĂĄgot kĂŠpvisel. Ezzel a komor formĂĄval mĂŠgis egy ultra nőies karaktert teremtettek, melyet a dinamizmus, mĂŠly ĂŠrzelmek ĂŠs fiatalossĂĄg hatott ĂĄt.

Dior • 6.1
0


A mĂşlt szĂĄzadban jĂĄrunk, egy vidĂŠki, eldugott kis kastĂŠlyban, hatalmas festmĂŠnyek a falon, hangulatvilĂĄgĂ­tĂĄs a szalonban, mĂŠregzĂśld bőrfotel, csalogatĂł bĂĄrpult ĂŠs pĂĄr előkelően pĂłzolĂł hĂślgy. A Dior idĂŠn ezt a kristĂĄlycsillĂĄrokkal tarkĂ­tott, barnĂĄs vilĂĄgot vĂĄlasztotta, mĂĄr csak a szivarfĂźst ĂŠs a fĂŠrfi tĂĄrsasĂĄgok zaja hiĂĄnyzik pĂĄr pohĂĄr whisky tĂĄrsasĂĄgĂĄban.

Bottega Veneta • 6.1
0


A Bottega Veneta is a tĂĄgas teret vĂĄlasztotta, a falon futĂł arany, antik bordűrĂśk ĂŠs a mĂĄrvĂĄny ĂŠrdekes kettőse szolgĂĄlt alapul. A fő kampĂĄnyfotĂł kĂźlĂśnlegessĂŠge, a falon a kĂŠpkeretben ĂŠs a burkolaton tĂźkrĂśződő modell kĂŠpe.

ChloĂŠ • 6.1
0


A fĂĄk lombjain ĂĄtszűrődő kora őszi napfĂŠny egy utolsĂł visszakacsintĂĄs a nyĂĄrra a ChloĂŠ segĂ­tsĂŠgĂŠvel. A fĂĄs ligetben libbenő modellek az őzikĂŠkre emlĂŠkeztetnek, akik kĂśnnyed lĂŠptekkel szĂśkellnek ĂĄt a levelĂźket hullatĂł fĂĄk kĂśzt. Ti levadĂĄsznĂĄtok a ChloĂŠ idei kollekciĂłjĂĄt?

Jimmy Choo • 6.1
0


A Jimmy Choo egy igazi nagysĂĄgos asszony ĂŠletĂŠbe ad betekintĂŠst. A mĂŠregdrĂĄga cipőkben az ĂĄgyon heverĂŠsző ĂŠs a fotelban Ăźlve a frissen vĂĄsĂĄrolt csomagokat pakolĂĄszĂł nő kĂŠpe jelenik meg a fotĂłkon. MĂ­g kedvenc mĂĄrkĂĄnk tĂśkĂŠletes cipőjĂŠben lĂłbĂĄljuk a lĂĄbunkat, a hĂĄttĂŠrben pĂĄrunk kĂŠnyelembe helyezve magĂĄt elkortyolgathatja kedvenc italĂĄt. Ebben a kĂśrnyezetben a cipők ĂŠs tĂĄskĂĄk tĂśkĂŠletes kiemelĂŠst nyernek.

Burberry • 6.1
0


A Burberry mĂŠg mindig a pĂĄrokra tĂĄmaszkodik. A fĂŠrfi ĂŠs női modellek Ă­gy tĂśkĂŠletes harmĂłniĂĄban jelennek meg egyĂźtteseket alkotva.

Lanvin • 6.1
0


A LavninnĂŠl egy nagyon sikeres fotĂłsorozat kĂŠszĂźlt a reklĂĄm video forgatĂĄsĂĄn. A modellek szinte tombolva tĂĄncolnak az antik stĂ­lusban berendezett, barokk tapĂŠtĂĄs szobĂĄban. A tĂśkĂŠletes feeling lejĂśn a kĂŠpekről ĂŠs mindenkit mozgĂĄsra kĂŠsztet, termĂŠszetesen a Lavnin legĂşjabb kollekciĂłjĂĄban.

Prada • 6.1
0


A sĂĄpadt arcĂş Prada lĂĄnyok vilĂĄgosra sminkelt pofijukkal ĂŠs hangsĂşlyos szemeikkel tĂśkĂŠletesen beillenek a pasztelles, halovĂĄny vilĂĄgba, melyet a fotĂł kĂŠpvisel. Ezzel a szĂ­nvilĂĄggal egy hidegen frissĂ­tő ĂŠs Ăźde kĂŠpet alkottak.

Gucci • 6.1
0


A Gucci a Cavallihoz hasonlĂłan egy pirosas, vad vonalat csĂ­pett el, de egy sokkal szexisebb formĂĄban. Mondhatni, Moulin Rouge-os ĂŠletĂŠrzĂŠsĂŠt kĂśzvetĂ­ti a fotĂłsorozat.

SinĂŠquanone • 6.1
0


A SinĂŠquanone ezĂşttal is a tĂśkĂŠletes nőiessĂŠg jegyĂŠben alkotta meg kampĂĄny munkĂĄjĂĄt. A modell mĂśgĂśtt a kĂŠk ĂŠgen gomolygĂł felhők a szabadsĂĄg ĂŠs kĂśnnyedsĂŠg ĂŠlmĂŠnyĂŠre emlĂŠkeztetnek, mĂ­g a szilĂĄrd női egyĂŠnisĂŠg kitűnik egy ĂŠles szĂ­nkĂźlĂśnbsĂŠggel a hangulatos hĂĄttĂŠrből.Kapcsolódó cikkek
Őszi bemutatĂłnkhoz hasonlĂłan, most tavasszal is vĂĄlogattunk a reklĂĄmkampĂĄnyok tengerĂŠből, hogy valamilyen mĂłdon adjunk egy kis betekintĂŠst a 2011-es trendek vilĂĄgĂĄba. Szavazzatok!
Az idei év reklámkampányai mind híres-nevezetes alakokra épülnek, Al Capone, Bonnie és Clyde és a fiktív Corleone család. Sok a közös bennük, de legfőbb vonásuk, hogy a ’40-es, ’50-es évek életét megszínesítő személyekről beszélünk. Most a luxusmárkának hála, a bőrükbe bújhatunk. 
Mivel az utĂłbbi időkben egyre gyakrabban esik szĂł ilyen-olyan mĂłdon a bulvĂĄrmĂŠdiĂĄrĂłl, ezĂŠrt Ăşgy dĂśntĂśttĂźnk, hogy egy asztalhoz ĂźltetjĂźk a Starity ĂŠs a Trendmagazin vezetőjĂŠt.
A Trendmagazin tavaly mĂĄr bemutatta az AndrĂĄssy Ăşton talĂĄlhatĂł Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot vĂĄltott ki, ĂŠppen ezĂŠrt Ăşgy lĂĄttuk, van ĂŠrtelme egy Ăşjabb interjĂşnak is ebben a tĂŠmakĂśrben. KolozsvĂĄri ZsuzsĂĄval, az Ermenegildo Zegna ĂźzletvezetőjĂŠvel Hennel ÁdĂĄm beszĂŠlgetett.
Rajongsz KristenĂŠrt? SzeretnĂŠl Ăźzenni neki? Rajtunk keresztĂźl Ă­rhatsz kedvencednek!
avatar
Adrihanna
-
2011.11.17. 19:54
39
Sajnos nagyon nehéz ezt eltalálni =/ de igazából ezért is szavaztatunk Titeket, hogy aki lajikus az lajikus szemmel természetéből fakadó szépérzékkel tudjon ítéletet hozni, a szakértők meg már úgy is eldöntötték, melyik \"nyert\" =) amúgy egyértelműen a Cavalli vitte mindenhol a pálmát, pedig a lányok kifejezetten csúnyák, de jól adták el a termékeket... és itt csak ez számít igazából... nem a gyönyörködtetés... a hatás gyakorlás valamilyen eszközzel ;)
avatar
lizzy
-
2011.11.17. 18:53
38
Egyetértek Zsófival, biztos hogy a többségnek azok a képek tetszenek amiken jól mutatnak a lányok és megnyerő az egész beállítás.
avatar
Jonny
-
2011.11.02. 03:36
37
a D&G elég idétlen de legalább látszik pár férfiruha is :DD
avatar
lovelyrekus
-
2011.11.01. 18:16
36
A D&G-re először azt hittem hogy Benetton reklám.. Szinte 1:1-ben ugyanolyanok :)
Szerintem mindegyik szép, de a Cavalli a legérdekesebb számomra.
avatar
Zsofi
-
2011.10.31. 19:03
35
Adrihanna: ez igaz, de valahogy mégis mindig azok a képek tetszenek a többségnek ahol minden szép, nem kell hogy nagyon extravagáns legyen, elég ha visszafogottan szép. Én úgy vagyok ezzel hogy nem tudom beleélni magam hogy mennyire jól fog állni nekem az a ruha ami egy nekem nem tetsző módon van fotózva és még a modell is ijesztő.
Ezért tetszik a Vuitton és a Burberry, Dior vagy a Sinequanone! Az egyik előttem kommentelővel egyetértek abban hogy jobb ha egész alakosak a képek mert akkor látszik a nadrág és a cipő is..
avatar
Zoldalma
-
2011.10.31. 14:49
34
Kritikusak mindenhol az olvasók :-) de az itteni képek többsége nagyon jó és van köztük néhány elég vad is!
avatar
Adrihanna
-
2011.10.31. 12:08
33
ennyi..... de Magyarországon annyi szakmai zseni van, aki méltónak érzi magát arra, hogy mások munkáját a végletekig megítélje... nem értem mi bajod van ezzel Mollym =P... ők már terveztek olyan kollekciót ami meghódította a világot és lőttek olyan képet, amitől mindenki elájult, sőt olyan szépek, hogy azért nem modellkednek, hogy a többiek ne csődöljenek be... ők úgy is jól megélnek a divatfotózásból =P hehehe.... amúgy ez az egyik legnehezebb műfaj de elmondom a lényegét: a ruha bemutatásáról szól, kellékek segítségével adott esetben... épp úgy mint a divatbemutató... nem arról szól, hogy szépek legyenek az anorexiás csontos arcú modellek (azért is vannak csúnyára sminkelve =P) arról szól, hogy a ruhát úgy mutassa be, hogy ha abba a pózba vágod magad átéld azt az életérzést, hogy tökéletes vagy egy tökéletes ruhában... a termék a lényeg a modell a ruhában és a környezete az csak a feelinget adja vissza meg persze sokszor azt is megmutatja, honnan merített ihletett a tervező, milyen stílusvilágból, korszakból stb...
avatar
Molly
-
2011.10.31. 11:14
32
Szerintem attól függetlenül, hogy az olvasók értékelik és megnevezik kedvencüket még nem azt mondják hogy a többi szar. Mindenki tisztába van vele, hogy ezek a világon a legnevesebb márkák s valamiért azok lettek, tehát hiába egy \"nekem nem tetszik komment\" nem a minőséget és a márkát ítélik meg.
Az meg, hogy szép modellek, azt azért vitatnám... egyedinek mind egyedi.
Az értékelők pedig nem izlésficamosok és vakok hanem olyan emberek akik nem szakmai szemmel nézik a divatot, a modelleket és a kampányfotókat, hanem azt írják le amit kiváltott belőlük egy egy kép ránézésre. És szerintem ezeknek az embereknek is fontos a véleményük. legalábbis a Trendmagazinnak igen! Ez az a hely, ahol az emberek informálódnak és barátkoznak a legújabb trendekkel!
avatar
Buttonfly
-
2011.10.31. 01:48
31
Chloé: mint az élőhalottak pffff
Valentino: elmosott emberek? hűde eredeti..
D&G: ízléstelenül öltözött tinik sétafikálnak..
Gucci: a háttér meg a ruha szép de a modellről először azthittem a marslakók c. filmből került oda
Prada: Molly jól írta.. mint az ovis gyerekek akik felnőttest játszanak
Versace: a legszebb ruha ott van, de ha már cicivillantás akkor legalább a csaj szép legyen :S

a többivel nincs baj!
avatar
Adrihanna
-
2011.10.30. 22:27
30
a-a.... még lesz =)
avatar
Nora16
-
2011.10.30. 22:17
29
A D&G-nél ez az utolsó ugye? Ennek tiszteletére csinálhattak volna valami egyedibbet :S
avatar
Adrihanna
-
2011.10.30. 22:12
28
Kedves Cristopher =) a cikkel jó régen kész voltam már én is, mert, hogy én is láttam ezeket a fotókat, csak a fiúk nem töltötték fel =) vad a Cavalli, a Givenchy és a Versace is =) remélem Te is szavaztál... Te leszel a kedvenc kommentelőm =)
avatar
Marcipan
-
2011.10.30. 22:08
27
Üdv Cristopher, szerintem is nagyon jók vannak köztük, de nem mind egyformán jó. Kinek a pap kinek a papné. :) És ha egy ilyen összeállítás van akkor természetes hogy egyiket a másikhoz képest pontoz mindenki. Szerintem a Valentino a leggyengébb és a Cavalli a legötletesebb.
avatar
Cristopher
-
2011.10.30. 21:44
26
én ezeket a fotókat már augusztusban láttam(olasz vogue). szerintem egyik sem vad kezdjük ott, nem értem miért ez a címe...gyönyörű színek szép modellek jó beállítások stb. úgy jók ahogy vannak az értékelők pedig vakok vagy ízlésficamosak. személy szerint nekem mindegyik a kedvencem .
avatar
szelina
-
2011.10.30. 21:07
25
A LV színek annyira élesek és a beállítás is profi! 10 pont :)
avatar
Tompi
-
2011.10.30. 19:59
24
A D&G azért jó mert jó sok ruhát bemutat. A legszebb viszont a Burberry! :D
avatar
Natalie
-
2011.10.29. 23:38
23
Valakik nagyon lepontozták a Givenchyt! :( Amikor én szavaztam még 9,2% volt most meg 7,1%...
avatar
Roxygirl
-
2011.10.29. 17:19
22
a legjobb háttere a cavallinak van, atomjó :) meg még a dior tetszik mert ott is látszik az egész ruha cipővel együtt.
avatar
flashy2
-
2011.10.28. 19:49
21
Dior és Burberry!!! :))
avatar
szili
-
2011.10.28. 18:50
20
Nagyon egyedi mind.Armani a best Nekem.
avatar
Athos
-
2011.10.28. 17:03
19
A Dior nagyon szép de mégis visszafogott.
avatar
Adrihanna
-
2011.10.28. 11:38
18
amúgy a Gucci modell nem csúnya... pár nap múlva rám is azt mondjátok, hogy csúnya vagyok =P mert meg fog jelenni egy meglepi fotósorozatunk ;) de csak ennyit mondok és 2 hét múlva is kijön egy meg majd karácsony előtt is... a téma lesz meglepi minden alkalommal.... ;)
avatar
Adrihanna
-
2011.10.28. 11:36
17
szóval azt mondod Bigyo92, hogy a D&G-vel nincs ám semmi baj, azt leszámítva, hogy a főmodell lábfejét levágták??? =) hahahaha....

ezt mondom!!!! a Burberry egyhangú és mindenkinek tipikus cover arca van tökéletes és bájos .... reklámarcok... púderarcú szépfiúk és porcelánbabák.... amivel nincs is gond, mert legalább a téma változik... vagy a háttér.. ők olyanra építenek amit nagyon nehéz elrontani =) okos a Burberry...
avatar
annacska
-
2011.10.28. 05:13
16
A Louis Vuittoné a legegyedibb! ;)
avatar
bigyo92
-
2011.10.28. 00:42
15
a D&G jó lenne ha nem vágták volna le a képet alul és látszanának a cipők :SS
a legrondább a Gucci a modell miatt :S ijesztő :S
nekem favorit: Dior!!!!!!
avatar
Marci20
-
2011.10.28. 00:17
14
A Burberry modell kiköpött Avril Lavigne! :D
avatar
sunshine
-
2011.10.27. 23:24
13
sztem a burberry azért jó mert ott mindig szépek a modellek.. a pasik is tök helyesek és nyugodtan nézem meg a képet nem félek h egy banyát látok :P
avatar
Adrihanna
-
2011.10.27. 22:14
12
de a Burberrybe tipikus cover emberek vannak mindig... nekem üres :S bár.... mikor tavaly volt egy fekete fickó benne... khm... őőőőm na akkor tetszett az adv c ;) =P
avatar
sweetie
-
2011.10.27. 21:30
11
Jah és a Burberry is jó, mert ott tényleg mindig van egy srác is a lány mellett és ez már a védjegyükké vált :)
avatar
sweetie
-
2011.10.27. 21:29
10
Ilyen képeknél szerintem a modell is fontos hogy szép legyen, ez pl a Pradánál nem annyira mondható el.. A Givenchy tetszik nekem is a legjobban, az szexi :)
Sálgalléros Tommy Hilfiger zakó
A Tommy Hilfigertől nem megszokott zakót vásárolhatunk meg a Dress for Less kínálatában.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz ĂŠrkezett, kĂśzben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma vilĂĄgsikert ĂŠrt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.