A súlya majdnem eléri a Forma1-es autókét
Az új Wazumát Batman is elfogadná
2 hozzászólás
Munkatársunktól    2013.12.12

Nem is olyan rĂ©gen mutatták be a Lazareth által tervezett őrĂĽlt járművet, melynek a felĂ©pĂ­tĂ©se leginkább egy quad, Ă©s egy Forma1-­es autĂł keresztezĂ©sĂ©hez hasonlĂ­t. A nem mindennapi járművet egy V8­-as Ferrari motor hajtja meg, ami termĂ©szetesen azonnal felkeltette a szakĂ©rtők figyelmĂ©t, Ă­gy nem meglepő, hogy nĂ©hány Ă©vvel kĂ©sőbb a Wazuma ismĂ©t visszatĂ©rt, csak ezĂşttal matt fekete festĂ©ssel hĂłdĂ­t. Mechanikailag hasonĂ­t az elődjĂ©re, 3 literes V8­-as Ferrari motor hajtja, Ă©s egy BMW M3­-as sebessĂ©gváltĂłt kapott.


A Wazuma V8F 650 kilogrammot nyom, ezzel a sĂşllyal szinte majdnem meghaladja a Forma1-­es autĂłk sĂşlyát. A jármű speciálisan tervezett Brembo fĂ©keket használ, melyek nĂ©gy 324 millimĂ©teres fĂ©ktárcsákra vannak felszerelve, ám az előző Wazuma V8-­assal ellentĂ©tben, ez a matt fekete változat most nem sima felĂĽletű, hanem bordázott gumikat kapott. Habár mĂ©g mindig ez a világ legdrágább quad­bike­ja, de a Ferrari motor, Ă©s a Batmobilhoz valĂł elkĂ©pesztő hasonlĂłsága miatt, talán a 250 ezer dolláros ár ellenĂ©re lesznek olyanok, akik gondolkozás nĂ©lkĂĽl lecsapnak rá.

Cimkék: high-tech, motor,
avatar
spearx
-
2013.12.13. 17:23
2
ejjjj de jo lenne ezzel menni egy kort :D
avatar
kreko
-
2013.12.12. 22:58
1
az a v8as odaver :D
Peek Performance sneaker
A Peek Performance ideális választás lehet azok számára, akik minőségi, bőrből készült sneakert keresnek és mégis egyediek szeretnének maradni.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Miután a hatvanas-hetvenes Ă©vekben ugrásszerűen nőtt a TV-kĂ©szĂĽlĂ©kek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek Ă©letĂ©re a kĂĽlönböző Tv-sorozatok.