A műsorvezetőnő sosem lakott benne
Bérbeadó Oprah Winfrey lakása
3 hozzászólás
Nagy Anna    2011.11.23

A világ egyik legnĂ©pszerűbb televĂ­ziĂłs szemĂ©lyisĂ©gĂ©nek chicagĂłi lakását havi tizenötezer dollárĂ©rt lehet kibĂ©relni. Oprah az "ingatlankiadás" mellett Ăşj műsorral is jelentkezik...


Oprah mĂ©g 2006-ban vásárolta meg a luxusingatlant 5.6 milliĂł dolláros áron. A 428 nĂ©gyzetmĂ©teres ingatlan egy 13 lakásos házban találhatĂł, amely 1913-ban Ă©pĂĽlt Benjamin Marshall tervei alapján. A teljesen berendezett Ă©s minden eszközzel felszerelt lakásban megtalálhatĂł három fĂĽrdő, nagy nappali kandallĂłval, egy konyha a hozzá tartozĂł Ă©tkezőrĂ©sszel Ă©s egy borospincĂ©re hajazĂł helysĂ©g is, de az ingatlan legnagyobb szobája a 115 nĂ©gyzetmĂ©teres hálĂł, amelyhez kĂ©t mosdĂł Ă©s egy vendĂ©gszoba is tartozik.


A milliárdos műsorvezetőnő egyĂ©bkĂ©nt sohasem költözött be ebbe a lakásba, hiszen köztudott, hogy Kaliforniában, montecito-i birtokán tölti idejĂ©t, legfőkĂ©ppen miĂłta visszavonult Ă©s befejezte saját műsorát is. Ez az elhatározása azonban Ăşgy tűnik csak ideiglenes volt, hiszen a tegnapi napon produkciĂłs cĂ©ge bejelentette, hogy Oprah visszatĂ©r a mĂ©diába, mĂ©ghozzá saját csatornáján, az Oprah Winfrey Networkön indĂ­t egy vadonatĂşj talkshow-t, ami Oprah Winfrey Next Chapter nĂ©ven fog futni. A hetente jelentkező, alkalmankĂ©nt kĂ©tĂłrás műsorban olyan szemĂ©lyeket lát majd vendĂ©gĂĽl a házigazda, mint Steven Tyler rockzenĂ©sz, Sean Penn szĂ­nĂ©sz vagy Ă©ppen George Lucas filmrendező.


Az 57 Ă©ves ĂĽzletasszony becsĂĽlt vagyona 2.7 milliárd dollár, mĂ©diacsoportja televĂ­ziĂłs műsorok kĂ©szĂ­tĂ©se mellett filmgyártással is foglalkozik, de jelentős befolyása van a lappiacon is: 2 milliĂłs pĂ©ldányban kelnek el az O magazin lapszámai. Egyes hĂ­rek szerint a 2010-ben indĂ­tott saját csatornájának nĂ©zettsĂ©gi adatai nem tĂşl fĂ©nyesek, ezĂ©rt is kell visszatĂ©rnie az Ă©lvonalba Ăşjonnan indulĂł show-műsorával.

Kapcsolódó cikkek
Kik jelenleg a legnagyobb hĂ­rnĂ©vvel Ă©s befolyással rendelkező tĂ©vĂ©s showmanek? Megmutatjuk.
Mivel az utĂłbbi időkben egyre gyakrabban esik szĂł ilyen-olyan mĂłdon a bulvármĂ©diárĂłl, ezĂ©rt Ăşgy döntöttĂĽnk, hogy egy asztalhoz ĂĽltetjĂĽk a Starity Ă©s a Trendmagazin vezetőjĂ©t.
Kristen Stewart megjelenĂ©sĂ©t igen erős kritikák szokták Ă©rni, lezser, könnyed, laza hĂ©tköznapi viseletei miatt. SzĂĽletĂ©snapja alkalmábĂłl egy rövid összeállĂ­tást olvashattok a legemlĂ©kezetesebb ruháirĂłl.
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
avatar
Benny
-
2011.11.23. 23:28
3
Nems sokáig tartott a nyugdíja :D
avatar
andy
-
2011.11.23. 18:38
2
Kíváncdian várom az új műsort, remélem neten nèzhető lesz.
avatar
Marcipan
-
2011.11.23. 16:36
1
Nagyon szép lakás :)
Bőrrel díszített Fendi napszemüveg
Nagyon érdekes napszemüveggel rukkolt elő a Fendi a legújabb kollekciójukban. A klasszikus stílusú modellt mindkét lencse oldalánál bőrből készült applikáció teszi meghökkentővé...

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Amikor mindenki kĂ©t számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a fĂ©rfiak nagy rĂ©szĂ©nek is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dĂşlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.