A műsorvezetőnő sosem lakott benne
Bérbeadó Oprah Winfrey lakása
3 hozzászólás
Nagy Anna    2011.11.23

A világ egyik legnépszerűbb televíziós személyiségének chicagói lakását havi tizenötezer dollárért lehet kibérelni. Oprah az "ingatlankiadás" mellett új műsorral is jelentkezik...


Oprah még 2006-ban vásárolta meg a luxusingatlant 5.6 millió dolláros áron. A 428 négyzetméteres ingatlan egy 13 lakásos házban található, amely 1913-ban épült Benjamin Marshall tervei alapján. A teljesen berendezett és minden eszközzel felszerelt lakásban megtalálható három fürdő, nagy nappali kandallóval, egy konyha a hozzá tartozó étkezőrésszel és egy borospincére hajazó helység is, de az ingatlan legnagyobb szobája a 115 négyzetméteres háló, amelyhez két mosdó és egy vendégszoba is tartozik.


A milliárdos műsorvezetőnő egyébként sohasem költözött be ebbe a lakásba, hiszen köztudott, hogy Kaliforniában, montecito-i birtokán tölti idejét, legfőképpen mióta visszavonult és befejezte saját műsorát is. Ez az elhatározása azonban úgy tűnik csak ideiglenes volt, hiszen a tegnapi napon produkciós cége bejelentette, hogy Oprah visszatér a médiába, méghozzá saját csatornáján, az Oprah Winfrey Networkön indít egy vadonatúj talkshow-t, ami Oprah Winfrey Next Chapter néven fog futni. A hetente jelentkező, alkalmanként kétórás műsorban olyan személyeket lát majd vendégül a házigazda, mint Steven Tyler rockzenész, Sean Penn színész vagy éppen George Lucas filmrendező.


Az 57 éves üzletasszony becsült vagyona 2.7 milliárd dollár, médiacsoportja televíziós műsorok készítése mellett filmgyártással is foglalkozik, de jelentős befolyása van a lappiacon is: 2 milliós példányban kelnek el az O magazin lapszámai. Egyes hírek szerint a 2010-ben indított saját csatornájának nézettségi adatai nem túl fényesek, ezért is kell visszatérnie az élvonalba újonnan induló show-műsorával.

Kapcsolódó cikkek
Kik jelenleg a legnagyobb hírnévvel és befolyással rendelkező tévés showmanek? Megmutatjuk.
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betöltő Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttműködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
Mivel az utóbbi időkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetőjét.
avatar
Benny
-
2011.11.23. 23:28
3
Nems sokáig tartott a nyugdíja :D
avatar
andy
-
2011.11.23. 18:38
2
Kíváncdian várom az új műsort, remélem neten nèzhető lesz.
avatar
Marcipan
-
2011.11.23. 16:36
1
Nagyon szép lakás :)
Dolce&Gabbana fekete bőrdzseki
A Dolce&Gabbana már felkészült a hűvösebb napokra is, hiszen megjelentetett néhány bőrkabátot a legújabb kollekciójában.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet viselő konferencia és beszélgetés, melynek legfőbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.