A műsorvezetőnő sosem lakott benne
Bérbeadó Oprah Winfrey lakása
3 hozzászólás
Nagy Anna    2011.11.23

A vilĂĄg egyik legnĂŠpszerűbb televĂ­ziĂłs szemĂŠlyisĂŠgĂŠnek chicagĂłi lakĂĄsĂĄt havi tizenĂśtezer dollĂĄrĂŠrt lehet kibĂŠrelni. Oprah az "ingatlankiadĂĄs" mellett Ăşj műsorral is jelentkezik...


Oprah mĂŠg 2006-ban vĂĄsĂĄrolta meg a luxusingatlant 5.6 milliĂł dollĂĄros ĂĄron. A 428 nĂŠgyzetmĂŠteres ingatlan egy 13 lakĂĄsos hĂĄzban talĂĄlhatĂł, amely 1913-ban ĂŠpĂźlt Benjamin Marshall tervei alapjĂĄn. A teljesen berendezett ĂŠs minden eszkĂśzzel felszerelt lakĂĄsban megtalĂĄlhatĂł hĂĄrom fĂźrdő, nagy nappali kandallĂłval, egy konyha a hozzĂĄ tartozĂł ĂŠtkezőrĂŠsszel ĂŠs egy borospincĂŠre hajazĂł helysĂŠg is, de az ingatlan legnagyobb szobĂĄja a 115 nĂŠgyzetmĂŠteres hĂĄlĂł, amelyhez kĂŠt mosdĂł ĂŠs egy vendĂŠgszoba is tartozik.


A milliĂĄrdos műsorvezetőnő egyĂŠbkĂŠnt sohasem kĂśltĂśzĂśtt be ebbe a lakĂĄsba, hiszen kĂśztudott, hogy KaliforniĂĄban, montecito-i birtokĂĄn tĂślti idejĂŠt, legfőkĂŠppen miĂłta visszavonult ĂŠs befejezte sajĂĄt műsorĂĄt is. Ez az elhatĂĄrozĂĄsa azonban Ăşgy tűnik csak ideiglenes volt, hiszen a tegnapi napon produkciĂłs cĂŠge bejelentette, hogy Oprah visszatĂŠr a mĂŠdiĂĄba, mĂŠghozzĂĄ sajĂĄt csatornĂĄjĂĄn, az Oprah Winfrey NetworkĂśn indĂ­t egy vadonatĂşj talkshow-t, ami Oprah Winfrey Next Chapter nĂŠven fog futni. A hetente jelentkező, alkalmankĂŠnt kĂŠtĂłrĂĄs műsorban olyan szemĂŠlyeket lĂĄt majd vendĂŠgĂźl a hĂĄzigazda, mint Steven Tyler rockzenĂŠsz, Sean Penn szĂ­nĂŠsz vagy ĂŠppen George Lucas filmrendező.


Az 57 ĂŠves Ăźzletasszony becsĂźlt vagyona 2.7 milliĂĄrd dollĂĄr, mĂŠdiacsoportja televĂ­ziĂłs műsorok kĂŠszĂ­tĂŠse mellett filmgyĂĄrtĂĄssal is foglalkozik, de jelentős befolyĂĄsa van a lappiacon is: 2 milliĂłs pĂŠldĂĄnyban kelnek el az O magazin lapszĂĄmai. Egyes hĂ­rek szerint a 2010-ben indĂ­tott sajĂĄt csatornĂĄjĂĄnak nĂŠzettsĂŠgi adatai nem tĂşl fĂŠnyesek, ezĂŠrt is kell visszatĂŠrnie az ĂŠlvonalba Ăşjonnan indulĂł show-műsorĂĄval.

Kapcsolódó cikkek
Kik jelenleg a legnagyobb hĂ­rnĂŠvvel ĂŠs befolyĂĄssal rendelkező tĂŠvĂŠs showmanek? Megmutatjuk.
6,040,950 Huf / 19,550 Eur
7,647,750 Huf / 24,750 Eur
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb ĂśsszefoglalĂł Ă­rĂĄs jelenik meg az idĂŠn ĂĄprilis 9-ĂŠn 21. ĂŠletĂŠvĂŠt betĂśltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsĂĄn a Trendmagazin a hazai rajongĂłi kĂśzĂśssĂŠgekkel egyĂźttműkĂśdve szĂźletĂŠsnapi ajĂĄndĂŠkcsomagot kĂźld Kristennek!
A Twilight Saga Ăłta vilĂĄgszerte ismerik a nevĂŠt, ĂĄm az Ă­gy kialakult mĂŠdiafigyelmet nem mindig viseli jĂłl. Kristen Stewart idĂŠn ĂĄprilis 9-ĂŠn tĂśltĂśtte be a 21. ĂŠletĂŠvĂŠt.
Hennel ÁdĂĄm a Fix HD magazin műsorĂĄban beszĂŠlt a TrendmagazinrĂłl, valamint a jĂśvőbeli tervekről.
avatar
Benny
-
2011.11.23. 23:28
3
Nems sokáig tartott a nyugdíja :D
avatar
andy
-
2011.11.23. 18:38
2
Kíváncdian várom az új műsort, remélem neten nèzhető lesz.
avatar
Marcipan
-
2011.11.23. 16:36
1
Nagyon szép lakás :)
Címeres Key Largo pulcsi
Miért érdemes a német Key Largo termékeit választani? Mert fiatalosak, trendik és mérsékelt árakkal jönnek piacra.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
Ebben az ĂŠvben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobtĂĄk piacra Madonna első ĂśnĂĄllĂł lemezĂŠt is.