Négy hektáros kert tartozik a villához
Kibérelhető a Sebhelyesarcú villája
3 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.12.20

Az ikonikus kaliforniai villa, ahol Brian de Palma lelőtte a SebhelyesarcĂşt, kibĂ©relhető: egy hĂ©tre tĂ­zezer dollár, mĂ­g egy hĂłnapra harmincezer. A filmben a floridai Coral Gables-en fekvő villát valĂłjában a kaliforniai Santa Barbarában kell keresni.


A legendás kubai-amerikai gengszter, Tony Montana rajongĂłi, akit Al Pacino alakĂ­tott, az 1983- as mozifilm El Fureidis villájának legnagyobb rĂ©szĂ©t felfedezhetik egy kellemes kaliforniai nyaralás alkalmával. A lefordĂ­tva „Kis Paradicsom” nevű luxus otthon 4 hálĂłszobával Ă©s 7 fĂĽrdőszobával rendelkezik. A 4 hektáros csodálatos kertben 6 „lĂ©pcsőfokokon” elhelyezett medence találhatĂł egymás felett Ă©s egy ritka fagyűjtemĂ©ny.


A ház saját sĂ©fje kĂ©szĂ­ti az ebĂ©dĂĽnket Ă©s a vacsoránkat, de a szemĂ©lyzetĂĽnk ellátásárĂłl is gondoskodik, ha igĂ©nyeljĂĽk. A villában tartotta az eskĂĽvőjĂ©t annak idejĂ©n Charlie Chaplin, Ă©s a pletykák szerint Kennedy is járt itt nászĂştja idejĂ©n.

avatar
Attilaa
-
2012.12.21. 14:22
3
aranyos kis családi fészek:D
avatar
gabesz21
-
2012.12.21. 11:41
2
Jé erre emlékszek :D
avatar
agica
-
2012.12.20. 18:40
1
meseszép :)
Versace ingek félár alatt
A Dress for Less folyamatosan frissülő kínálatában megjelent néhány ing a Versace-tól.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.