A világsztár nevével és aláírásával jelenik meg a limitált luxusóra
Berobbant az Hublot King Power Maradona
7 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.01.18

Az Hublot Shanghaiban lerĂĄntotta a leplet a vĂĄrva vĂĄrt ĂłrĂĄrĂłl, amit a svĂĄjci mĂĄrka legnĂŠpszerűbb nagykĂśvetĂŠnek, Diego MaradonĂĄnak a tiszteletĂŠre kĂŠszĂ­tettek. A King Power Maradona minden bizonnyal az ĂŠv egyik legkeresettebb Hublot modellje lesz.

Hublot King Power Maradona
Hublot King Power Maradona

A 2010-ben piacra dobott Big Bang Maradona ĂłriĂĄsi sikert aratott, a korlĂĄtozott darabszĂĄmban megjelenő ĂłrĂĄt nagyon hamar elkapkodtĂĄk a vevők. Egy ĂĄltalunk megkĂŠrdezett hazai Ăłrakereskedő szerint az egyik legĂŠrtĂŠkĂĄllĂłbb Hublot modellĂŠ vĂĄlt az argentin focista nevĂŠvel fĂŠmjelzett Big Bang, amiből nĂŠhĂĄnyhoz mĂŠg hozzĂĄ lehet jutni, kĂśzel ĂśtmilliĂłs ĂĄron.


A sikert lĂĄtva Ăłrapiaci kĂśrĂśkben mindenki tĂŠnykĂŠnt kezelte, hogy a svĂĄjci brand a tavaly erőteljesen felfuttatott King Power szĂŠriĂĄn belĂźl is meg fog jelentetni egy Maradona modellt, ami most be is kĂśvetkezett. A 48mm-es ĂĄtmĂŠrővel rendelkező Ăłra a King Power szokĂĄsos kialakĂ­tĂĄsa szerint kĂŠszĂźlt el, a szĂ­nek ĂŠs a szĂĄmlap az előző Maradona modell jegyeit ĂśrĂśkĂślte, Ă­gy a teljesen matt fekete tokot kĂŠk ĂŠs fehĂŠr szĂ­nekkel dĂ­szĂ­tettĂŠk, tovĂĄbbĂĄ a szkeletĂĄlt szĂĄmlapon helyet kapott a sztĂĄrfocista alĂĄĂ­rĂĄsa ĂŠs a 10-es szĂĄm is.


“Ugyanazokat az ĂŠrtĂŠkeket ĂŠs szenvedĂŠlyt osztjuk” - mondta Jean-Claude Biver, az Hublot elnĂśke, aki kiemelte a jĂłtĂŠkonykodĂĄst, melyet a focistĂĄval kĂśtĂśtt partnerkapcsolat ĂŠkkĂśvĂŠnek tart. 2010-ben Maradona 500,000 dollĂĄr ĂŠrtĂŠkben “lőtt kapura” a jĂłtĂŠkonysĂĄgi rendezvĂŠnyen, amit a beteg gyermekekkel foglalkozĂł intĂŠzetek megsegĂ­tĂŠsĂŠre szervezett az Hublot. IdĂŠn egy Ăşjabb rendezvĂŠnyen, immĂĄron egymilliĂł dollĂĄros Ăśsszeget ĂŠrt el a vilĂĄgsztĂĄr, aki a 200 fős vendĂŠgsĂŠg szeme előtt jĂĄtszott "bemelegĂ­tő" jĂĄtĂŠkot a fiatal focistacsemetĂŠkkel.


“Úgy ĂŠrzem, hogy az Hublot csalĂĄdjĂĄhoz tartozom. Eredeti ĂŠs fantasztikus emberekkel ismerkedtem meg, akiket barĂĄtaimnak szĂłlĂ­thatok” - mondta Maradona, majd hozzĂĄtette, hogy hatalmas ĂŠlmĂŠny volt szĂĄmĂĄra, mikor meglĂĄtogathatta az Hublot nyoni főhadiszĂĄllĂĄsĂĄt, ahol csaknem otthon ĂŠrezte magĂĄt.


Az Hublot King Power Maradona a fekete kerĂĄmia mellett vĂśrĂśsarany verziĂłban is megjelenik, előbbi 500, mĂ­g utĂłbbi 200 darabos limitĂĄciĂłban.

Kapcsolódó cikkek
HĂ­res emberek karĂłrĂĄirĂłl rendszeresen hallunk, hiszen a legtĂśbb sztĂĄr, hĂ­res szemĂŠlyisĂŠg minősĂŠgi időmĂŠrőt hord a csuklĂłjĂĄn. Nem ritka viszont az sem, hogy a neves ĂłragyĂĄrtĂłk hĂ­ressĂŠgek előtt akarnak tisztelegni egy-egy limitĂĄciĂłval, vagy ĂŠppen a nagy Ăźzleti siker miatt lĂŠpnek egyĂźttműkĂśdĂŠsre velĂźk.
A Hublot a minőségi, időtálló elegancia és luxus egyik letéteményese lett a piacon. Cikkünkben összefoglaljuk a neves óragyártó történetét.
11,309,400 Huf / 36,600 Eur
772,500 Huf / 2,500 Eur
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb ĂśsszefoglalĂł Ă­rĂĄs jelenik meg az idĂŠn ĂĄprilis 9-ĂŠn 21. ĂŠletĂŠvĂŠt betĂśltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsĂĄn a Trendmagazin a hazai rajongĂłi kĂśzĂśssĂŠgekkel egyĂźttműkĂśdve szĂźletĂŠsnapi ajĂĄndĂŠkcsomagot kĂźld Kristennek!
Hennel ÁdĂĄm a Fix HD magazin műsorĂĄban beszĂŠlt a TrendmagazinrĂłl, valamint a jĂśvőbeli tervekről.
Az utĂłbbi időben szĂĄmtalan kĂŠrdĂŠs merĂźlt fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megĂŠrkeztek a vĂĄlaszok!
avatar
bigplanet
-
2012.01.23. 13:34
7
ehhez is adnak mezt?
avatar
Walther
-
2012.01.20. 21:11
6
Nekem tetszik az óra, Maradona pedig még mindig jó arc! :D
avatar
volverin
-
2012.01.19. 11:00
5
Nekem nagyon tetszik az óra és jó hogy figyelnek a jótékonykodásra is!
avatar
swissfan
-
2012.01.18. 14:53
4
Szép lett, de eléggé csapong a cég a különböző dizájnokkal. Eredetileg volt az aprómintás szíj, aztán a sima, utána mondták hogy karbonszálas tokozás lesz, most meg minden óra matt, ennek a szíjában pedig középen van egy csík... Hányféle módon tervezik az órákat? Ettől függetlenül borítékolom hogy rögtön elviszik mindegyiket! :)
avatar
Jonny
-
2012.01.18. 14:21
3
gery: mndig :D
avatar
Tompi
-
2012.01.18. 10:37
2
Állati jó lett :D
avatar
gery
-
2012.01.18. 09:23
1
megint 2 óra van rajta :D
Modern Ungaro Homme ing
Remek döntés volt a YOOX részéről, hogy az Emanuel Ungaro által alapított Ungaro Homme márkát is elérhetővé tette a kínálatában. Túlzás nélkül mondhatom, hogy a néhány napja elérhető, 2012 spring/summer kollekciók egyik legszebb ingjét mutatom be számotokra.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
A rendszervĂĄltĂĄs előtti utolsĂł ĂŠvtizedben jĂĄrunk MagyarorszĂĄgon, mĂĄr nem diktatĂşra, mĂŠg nem demokrĂĄcia. De ennek ellenĂŠre, vagy ĂŠppen ezĂŠrt, szĂĄmos emlĂŠkezetes film kĂŠszĂźlt ebben az időszakban.