Sci-fi-be illő újítással állt elő a Dunhill
Biometrikus pénztárca
6 hozzászólás
Molnár Gergely    2010.09.20

Sci-fi-be illő újítással állt elő a Dunhill. A világhírű cég egy biometrikus elven működő pénztárcát dobott piacra, melynek lényege hogy csak a tulajdonosa képes kinyitni. Egyetlen módon tud illetéktelen személy a pénztárca tartalmához férni, ha ellopja tulajdonosa ujját is, hiszen egy ujjlenyomat ellenőrző rendszert építettek bele.


Valamint egy könnyű, ám mégis biztonságos szénszálas anyag védi a tárcában elhelyezett bankkártyákat, készpénzt vagy az egyéb benne elhelyezett értékeket, amely a gyártó szerint, még a legelszántabb tolvajt is elriasztja. Ha mégis elveszíti tulajdonosa ezt a high-tech pénztárcát, a beépített Bluetooth segítségével kommunikálni tud vele. Ahogy várható volt nem olcsó mulatság: 700 dollár, azaz körülbelül 150 ezer forint. Ez most már tényleg a 21. század!

Cimkék:
avatar
Fire
-
2010.12.01. 12:48
6
Hordozható komplett mini páncélszekrénnyel felérő pénztárca. Jó megoldás. Nem is olyan megfoghatatlan az ára.
avatar
vicany
-
2010.12.01. 08:26
5
Nagyon praktikus, és nem is drága - mert a kártyaletiltás, stb. többe kerülhet !
avatar
Toma
-
2010.09.21. 12:52
4
azta..pont erről bezsélgettem múltkor hallgató társaimmal, hogy kéne valami olyan dolog ami segít, hogy ne lopja el senki a pénztárcát...meg sokszor nem is a pénzt sajnálják hanem az iratokat:S
avatar
Jenny
-
2010.09.21. 10:26
3
nagyon jó dolog és még szép is! :)
avatar
LosSantos
-
2010.09.20. 18:16
2
Tök jó, ha sok pénzt vagy mastercardokat tartanék a pénztárcámban akkor biztos beruháznék egy ilyenre. Ötletes.
avatar
Szeki
-
2010.09.20. 14:27
1
Nagyon ötletes szerintem, mert manapság már nem csak pénzt tárolnak az emberek a tárcájukban hanem bankkártyákat, hitelkártyát stb.
Rendhagyó Dsquared sneaker
Ilyet még egész biztos, hogy nem láttál... A Dsquared legújabb kollekciójának talán legérdekesebb sneakere ez, mely a Raffaellónak hála már elérhető. A fekete bőrből készült magasszárú cipő alap esetben egy kicsit sem hivalkodó modell lenne. De nem az.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A folyamatosan kiújuló izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy újabb fordulóponthoz érkezett, közben Michael Jackson Thriller című albuma világsikert ért el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.