Egyedi táskákat is tervezhetett
Cara Delevingne a Mulberry arca
Munkatársunktól    2014.04.30    0 hozzászólás

Cara Delevingne reklámozza a Mulberry új táskakollekcióját, ám a brit modell amellett hogy arcával népszerűsíti a luxusmárka termékeit, még egy saját nevével fémjelezett minikollekciót is bemutatott, mely az egyre népszerűbb online divatbolt, a Mr. Porter segítségével került bemutatásra.

„Valami nagyon hasznosat szerettem volna létrehozni”­ - mondta a modell a Mulberry-­vel való együttműködése kapcsán. Három stílusú táska készült el, háromféle méretben, és három különböző színben: smaragd, kobalt, és szürke változatban. Mindegyik kézitáska levehető pántokkal rendelkezik, így igencsak sokoldalúan használhatóak fel, kiváltképp a hátitáska, mely nagyszerűen egyesíti a praktikusságot a divattal. Persze a táskák megtervezése nem volt könnyű feladat a modell számára, aki két Mulberry gyárat is meglátogatott a munkafolyamat alatt. „Cara együtt dolgozott a tervezőcsapatunkkal, hogy ezt a kollekciót létre tudjuk hozni. Mindenben részt vett, amiben csak tudott, az anyagok kiválasztásától kezdődően, és ahhoz képest, hogy csak tavaly év végén kezdtünk el együtt dolgozni, a végeredmény magáért beszél”­ - nyilatkozta büszkén a Mulberry képviselője.

Még nem érkezett hozzászólás!
Szólj hozzá te is!

Ahhoz, hogy hozzászólhass a cikkhez, előbb be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, az alábbi adatok megadásával megteheted, a hozzászólásod pedig egyből megjelenik az oldalon.

Kép beillesztése: http://domain.hu/kepneve.jpg - egy hozzászólásban több kép is elhelyezhető!

Mennyi 2 és 3 összege?
Ez védelmi célokat szolgál, szimplán írd be a fenti összeadás összegét!
Sálgalléros Tommy Hilfiger zakó
A Tommy Hilfigertől nem megszokott zakót vásárolhatunk meg a Dress for Less kínálatában.

Legfrissebb hozzászólások
26
Vapiano – Egy falat...
villo, 2017.06.18. 20:48
7
A pápai pilóták egyedi...
Robcsi001, 2017.05.12. 19:39
1
Mi történt Taylor Lautner...
DaveLee, 2017.01.10. 23:10
9
Kalifornia megelőzte...
szzol, 2016.12.22. 23:37
2
George R. R. Martin beszólt...
Corall, 2016.11.07. 23:51
29
Tini vagyok, hogyan...
barbarakovacs, 2016.10.06. 09:29
Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Javában dúlt a salvadori polgárháború, a továbbra is forrongó Közel-Keleten az izraeli légierő meglepetés csapást mért az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television és az első Indiana Jones-film is mozikba került.