Egyedi táskákat is tervezhetett
Cara Delevingne a Mulberry arca
Munkatársunktól    2014.04.30    0 hozzászólás

Cara Delevingne reklámozza a Mulberry új táskakollekcióját, ám a brit modell amellett hogy arcával népszerűsíti a luxusmárka termékeit, még egy saját nevével fémjelezett minikollekciót is bemutatott, mely az egyre népszerűbb online divatbolt, a Mr. Porter segítségével került bemutatásra.

„Valami nagyon hasznosat szerettem volna létrehozni”­ - mondta a modell a Mulberry-­vel való együttműködése kapcsán. Három stílusú táska készült el, háromféle méretben, és három különböző színben: smaragd, kobalt, és szürke változatban. Mindegyik kézitáska levehető pántokkal rendelkezik, így igencsak sokoldalúan használhatóak fel, kiváltképp a hátitáska, mely nagyszerűen egyesíti a praktikusságot a divattal. Persze a táskák megtervezése nem volt könnyű feladat a modell számára, aki két Mulberry gyárat is meglátogatott a munkafolyamat alatt. „Cara együtt dolgozott a tervezőcsapatunkkal, hogy ezt a kollekciót létre tudjuk hozni. Mindenben részt vett, amiben csak tudott, az anyagok kiválasztásától kezdődően, és ahhoz képest, hogy csak tavaly év végén kezdtünk el együtt dolgozni, a végeredmény magáért beszél”­ - nyilatkozta büszkén a Mulberry képviselője.

Elefántcsont színű Tonello zakó
A YOOX a napokban egy egész üzletnyi Tonello ruhát pakolt fel a webáruházába, amik között számos remek vételt lehet találni.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.