300 dollár egy vacsora
Cavalli megnyitotta éttermét Miamiban
0 hozzászólás
Munkatársunktól    2014.01.28

Roberto Cavalli megpróbál betörni a luxuskategóriás éttermek szűk piacára: Miamiban, a South Beach­en nyílt meg sokak által várt Cavalli Miami Restaurant & Lounge. Florida legnépesebb városának kedvelt részén, az Ocean Drive-on található, ahol tradicionális toszkán fogásokat is felszolgálnak, mint a kék rákos gnocchi, és a ligur garnélarák a hozzá felszolgált rizottóval, a borkínálat pedig a firenzei Cavalli szőlőbirtokról érkezik.


A mediterrán stílusú kétemeletes épület kialakítását az olasz építész, Italo Rota tervezte, természetesen Cavalli utánozhatatlan stílusában. A székek és asztalok olyan borítást kaptak, melyeken megjelenik Cavalli aláírása, mindenhol felbukkannak a leopárd és virágos lenyomatok, míg a falakon a Cavalli Home Design legkedveltebb motívumai köszönnek vissza. A szilveszteri megnyitótól folyamatosan az étterem bőségtálas ajánlatokkal is várja vendégeit, például 200 dolláros "a la carte" menüvel, vagy fejenként 300 dollárért 3 fogásos menüvel.

Barna lencsés Prada napszemüveg
Ha új napszemüvegben gondolkodtok, íme egy igazán jó választás! A férfiak általában szeretik a fekete, sötétszürke változatokat, de szerintem egy barna, illetve aranyszínű szemüveg is elfér ezek mellett.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán több terror támadás is történt, de elindult a világsztárokat tömörítő USA for Africa project is.