Trendmagazin

Cristiano Ronaldo a Jacob & Co új arca

A focista új brandre váltott

2013.05.18 | Munkatársunktól

A Nike és az Armani után Cristiano Ronaldo most a luxuskategóriás ékszereiről és karóráiról híres Jacob & Co-nak adja az arcát. A portugál futballsztárnak kétségtelenül ideális a kinézete, stílusa ahhoz, hogy luxustermékeket reklámozzon, és ehhez még arra sincs szüksége, hogy megmutassa a kidolgozott felsőtestét.

 



 

Az együttműködéssel kapcsolatos érzéseiről Ronaldo ezt nyilatkozta: „Mivel gyűjtőm a világ legjobb óráit, számomra nyilvánvaló, hogy a Jacob & Co milyen szenvedélyesen odafigyel a minőségre.” Az amerikai Jacob & Co brand közzétett a kampányról egy háttérvideót, ahol a futballista hétköznapi öltözékben (bőrkabátban és pulóverben) és egy sokkal formálisabb viseletben (fekete szmokingban) is látható.


Ronaldo a Facebookon is megjelentette az első képét a kampánnyal kapcsolatosan, amelyen a Jacob & Co Ghost karóráját viseli (kvarc szerkezet, 47mm-es PVD bevonatos acél tok gyémántokkal, ára: 12 000 dollár), és szinte fogva tartja a tekintetet. „Beleszerettem az új Ghost órába. Tökéletesen illik az életstílusomhoz, mivel állandóan külföldön utazom”- mondja a híres portugál futballista.

A népszerű focista nem is olyan régen még a karórás körökben fényévekkel többre tartott, valódi óramanufaktúra névadójával, Franck Mullerrel parádézott egy fotózáson, ahol egy számára készült, limitált karórával is gazdagabb lett. Szerinted a Jacob & Co jobban illik Ronaldo egyéniségéhez?