Téli álom a D&G-vel
D&G 2010 őszi-téli kollekció
72 hozzászólás
Szabó Adrienn    2010.12.20

Hull a hó és senki sem fázik, ha ruhatára csupa-csupa D&G-ben játszik. A hópelyhek hangulatosan hullnak a D&G őszi-téli kollekcióját bemutató honlapon. Ez, a kellemes feeling árad minden darabból. De ne is pazaroljunk szót mindenféle felesleges dologra, ideje megnézni, mivel lephetjük meg magunkat, hogy a morcos télbe, pár mosolyt csaljunk!

NŐI KOLLEKCIÓ

D&G 2010 őszi-téli kollekció
(Fotók: dolcegabbana.com)
D&G 2010 őszi-téli kollekció (Fotók: dolcegabbana.com)

Bevezetőm hangulatában folytatnám, az egyik legvidámabb kollekció családdal; egy közismert marketing szöveget elcsennék egy cikk erejéig, a pöttyös az igazi! Na, de nem is akármilyen formában, egy rendkívül elegáns világba csöppenhetünk. A nyakrészt masnik, a ruhákat csipke díszíti; a sejtelmes, áttetsző anyagok pedig egyedi hangulatot kölcsönöznek a felsőknek. Nem volt elég az élénk színek és a pöttyök játéka, a hatást tovább fokozták sűrű ráncolásokkal, fodrokkal és az erős kontrasztokkal. Csinosan tehetünk a hideg ellen a rózsaszín szőrmekabáttal, melyet egy fekete masnis övvel párosítottak.


Nőies vonalainkról véletlen sem tereli el a figyelmet a D&G, nagy figyelmet szenteltek a vonalak részletes kidolgozásra, kiemelésére. A nyakrészekről ennél a kollekciónál sem feledkezett el a tervezőpáros, azokat a már említett módon, masnikkal díszítik. Különös darab, a fekete koktélruha, melyet sűrű, tüllfodrozás ékesít; ez az elem is a nőiességet és az eleganciát hivatott fokozni. Egy kicsit habosabb, kislányosabb, bájos formát követnek a szoknyarésznél rétegzett, fodros minik. Anyag tekintetében a már jól ismert szaténselyem jelenik meg, melyet csipkével és tüllel kombinálnak. Természetesen, a klasszikus, az eleganciát örökké képviselő színek: a fekete és a fehér jelennek meg domináns színekként. Érdekes, hogy az eddigiekben még a casual kollekció sem hozott ki kezeslábast; most azonban egy roppant elegáns, mégis teljesen egyszerű formában ismerhetünk meg egy csodás darabot a D&G kínálatából. A szatén fekete csoda tökéletes alakot teremt minden hölgynek.


A printes kollekció egy kellemes hangulatú, hideg színeket alkalmazó, mégis kellemes összhatású mintakompozícióval ékeskedik. A türkizes árnyalatok, a mustáros színek és a szürke különböző tónusai; a nyárra visszakacsintva a tengerpart hangulatát idézik. A sziklák, a víz, a homok és a tengeri növények őszben elhalványuló színei rajzolódnak ki. A virágmintázat kellemes színei egy másik formában kiegészülnek az őszi színekkel, mint például a bordóval és a halvány mentával. A mintákat a felsőruházatnál és az egybe ruháknál alkalmazták. Ezen darabok mellé idén, a magas derekú, ceruzaszoknya párosul; mely a print alapszínét követve, természetesen: szürke. A csipkéről sem feledkeztek el ennél a kollekciócsaládnál, a közkedvelt anyagot a szélek kiemelésére használták.


Mary-Kate és Ashley Olsen mókás öltözetére emlékeztet egyik filmjükből, amikor a bájos kis ikerpár, a befolyásos angol lord közelébe férkőzik egy clubban, persze diákfiúknak kiadva magukat. A mókás jelenetben a színésznők inget, mellényt, valamint zakót viseltek, egy elegáns sállal megspékelve mindezt. A nadrágok a lábszárnál inkább a szűkebb, enyhén „bokalengetős” fazont követnek. Ennek a markáns, enyhén férfias, komoly vonalnak egy nőiesebb, lágyított változata is megjelent. A szövetanyagokat felváltja a tükörbársony, melynek fényjátéka tompítja a férfias szabásvonalakat, tovább fokozzák a nőiességet, a test vonalát kiemelő szűkítéssel. Itt már találkozunk a farmerrel is, melyet alul enyhén felhajtva hordanak, hogy az éppen csak súrolja a boka vonalát. Kinek egy angol clubban szivarozgató és kártyázó asztaltársaság Lordjai, kinek a ’40-es évek gengszterei jutnak eszébe a kollekciócsaládról; egy biztos, minden bizonnyal mind a két szerepbe szívesen beilleszkedik egy-egy napra bármelyik magyar, vagányabb hölgy is.


Színes kockaparádé, a skótok elbújhatnak! A tarka, színes, bouclé anyag dominál a kockás kollekcióban, melyet farmerral és különböző színes passzékkal ellensúlyoztak. A hurkolt anyagú kabátok és dzsekik, a velük tökéletesen kombinálható, pazar színekben pompázó, azonos anyagú szoknyákkal egészülnek ki. A textúrák variálásával tovább fokozták a játékot; a vastagabb bouclé mellett ugyanis megjelennek, a finom, áttetsző anyagok. Ezek persze, követik a hozzájuk illő hurkolt textília mintázatát.


A vadmacskák innen sem maradhatnak el, és melyik másik állat bőrébe bújnánk, mint az ocelotéba? A D&G-nél is a vadmacska mancs nyomaira bukkanhatunk. A lágy esésű ruhákat, a kabátokat, a blúzokat, de legfőképpen a harisnyákat; a szó legszorosabb értelmében, tarkítja a nagymacska szőrének mintázata. A barna, igen kellemes árnyalatait alkalmazták, egy enyhén sárgás színnel kiegészítve; eme színkombinációnak köszönhetően, az elegáns, kecses mozgású állat járását kölcsön vehetjük egy séta idejére. A vibráló, sűrű minta ellensúlyozására, farmeres kombinációkat alkalmaztak, valamint övekkel törték meg a folytonos mintázatot. A fent említett kockás családdal pedig összeeskették az ocelot printes darabokat, ebből a mintapárosból egy teljesen új stílus született.


A hétköznapi darabok finoman keveredtek a csillogással. A forró pillanatokban lekapott modellek képeit, és a csipkefűzőt ábrázoló polok mellett megjelennek a flitteres nadrágok, beköltözik a csillogás és helyet foglal mellette büszkén és tovább borzolja az érzelmeket a fekete köpenyke. A nadrágok javarészt a bokalengetős fazont követik, természetesen élére vasalva; ha nem volnánk elég feltűnőek a tökéletes összeállításunkban, pár élénk, feltűnő színű zoknival feldobhatjuk a férfias fazonú cipőket és a szűkülő szabásvonalú nacikat. A csillámot leszórva magunkról megtekinthetünk pár merész színt, mint például a pirosat és a sárgát, melyeket szürkével és farmerrel tompítanak. A barnás árnyalatokat pedig a méregzölddel és bordóval dobták fel. Megjelennek a lezserebb, lazább formák, a kabátok és kardigánok is inkább a hosszított fazont követik. A kötött árú mellett sűrűn találkozhatunk a steppelt anyagokkal, melyek a télies vastag hatást hivatottak képviselni. A többi luxusmárkához hasonlóan előszeretettel alkalmazták a szőrmebélést. A nyakak védelmére pedig rendkívül hosszú sálakat készítettek, melyek lelógnak akár a térdekig is.


A hölgyeknél a lábbelik igen széles választékban jelentek meg, a bájos kis topánoktól kezdve a félcipőkön át egészen a vastag szőrmés csizmákig minden megtalálható. A legújabb táskák sűrűn, zipzárral vannak ellátva. Anyaguk a cipőkhöz hasonlóan a bőr mellett szőrmével, vagy kötött anyaggal díszített. Az édes hónyuszi, szőrös csizmák mellett megjelennek a kis balerina cipők, melyek kötött felsőrészén a pöttyök a hó hullására emlékeztetnek, belső steppelt, légpárnás része pedig rendkívül komfortos. A tökéletes, nőies formák a D&G-nél nem jelentik azt, hogy az első adandó alkalommal hatalmasat bucskázzunk a jeges felületen; ugyanis a talpak rücskös kialakítása tökéletes tapadást biztosít. Csak csinosan és biztonságosan!

Az apró részletekre is érdemes odafigyelni. Sálunkat, gallérunkat, vagy akár szimplán a blúzunkat finomabbnál finomabb, nőiesebbnél nőiesebb brossokkal ékesíthetjük. A gyémántokkal és rojtokkal díszített színes kiegészítők bármelyik alapdarabot egyedivé teszik. Most egy kis időre megengedett más tollával ékeskedni, ugyanis a D&G hajpántjain fekete tollak és színes ékkövek találhatóak. Ezek a finom kiegészítők így egyben töltik be a hajpánt, a fejdísz és az ékszer szerepét. A harisnyák többnyire a virágos és az ocelotos printet követik, rendkívül díszessé és nőiessé varázsolva a lábakat. Ezekkel a kényelmes darabokkal tökéletesen feldobhatjuk a szürke, vagy a fekete ruhákat, de bármelyik modell kiegészíthető velük. Egy pár hófelhővel arrébb, egy teljesen új világba csöppenünk, a D&G férfi kollekció páratlan birodalmába. Az idegenvezető, pedig szerény személyem lesz az embertől cseppet sem idegen, tökéletes, téli férfiruhatár széles választékának rengetegében.

FÉRFI KOLLEKCIÓ


Kezdjük elegánsan Uraim! Idén sem csalódnak a kifinomult eleganciát pártoló gentlemanek. A finom tapintású selyemszmokingok, a szatén különösen magas fényének köszönhetően a luxus legdominánsabb képviselői idén. Természetesen a szmoking mellől nem maradhat el a csokornyakkendő, mellyel kiegészítve a pazar darabokat; viselője igazi, filmbeli, modern herceggé válhat. A csokornyakkendők kialakításánál nagyon ügyeltek arra, hogy viselőjük számára komfortos viselet legyen; így azokat hátul kapoccsal látták el, melyet nyakméretére igazíthatnak az urak. A mellény sem hiányozhat a ruhatárból, melyet bátran párosíthatnak bármely szmokinggal, vagy magában is roppant elegáns hatást nyújthatnak egy kicsit lightosabb verzióban.

Kihagyhatatlan a leheletnyi vékony csíkozású öltöny család, melynél már a fehéren túl, világoskékben is megtalálhatjuk a hozzá illő ingeket. Itt kerülhet említésre, a vékony, hagyományos formájú nyakkendő; ezeket több elegáns, színes és mintás verzióban tárták elénk. Tél lévén a kabátok játsszák a főszerepet a ruhatárban, méghozzá az elegánsabbnál elegánsabb fazonú szövetkabátok formájában. Idén ugye, mint azt már több helyütt említettük, a szőrmegallérok adják meg a teljes ékességét a kabátoknak. Persze a mínuszokban nem a legpraktikusabb egy szövetkabát, de erről a problémáról sem feledkezett el a genius tervezőpáros. Elláttak minden darabot egy kiegészítő béléssel, mely könnyedén eltávolítható enyhébb időben. A prémgallérok ugyanígy lecsatolhatóak, így a többi ruházat stílusa jegyében alakíthatjuk az azt leplező elegáns vonalú kabátunkat.


Kezdeném egy rövid átmenettel az elegáns és a casual kollekció között. Mondhatni sportosan elegáns, de annál sokkal több, már csak azon egyszerű okból kifolyólag is, hogy a D&G-ről beszélünk. Voltaképp az elegáns kollekció formavilágát, azokat a mesteri sziluetteket spékelték meg, hogy egy kicsit vagányabb, hétköznapibb és lazább stílust adjanak modelljeiknek. Az anyagokban, a színekben és a mintákban lelhető fel a különbség. Bejönnek a barna és a szürke különböző árnyalatai. Kiemelném a szürkésbarna bőrkabátot, valamint a kötött mellényeket, ugyanis a kockás szövetkabát mellett ezek a darabok színesítik a finom árnyalást az elegáns és a hétköznapi viseletet támogató kollekciócsaládok közt.

Most pedig a koptatott farikba bújunk! A félig kizipzározott bőrdzsekis és az iskolai csapatot képviselő pulcsiban masírozó gimnáziumi, szívtipró, focistafiúk következnek. Ez, a Hollywoodban felépített tökéletes kép tükröződik az összeállításokról. Na, de vissza a valós életbe, hisz ezek a fiúk mégsem járhatnak mezben órára! Nem is hagyná Stefano és Domenico, hogy beírjanak bárkinek is a nem megfelelő megjelenés miatt. Az iskolai dresscodeot betartva megadja az óraadónak a kellő tiszteletet, a vékony nyakkendő és a hófehér ing. De suliba ez mégse olyan kényelmes… így hát akkor, most le a nyakkendőkkel, irány haza, szabadon! A frissen szerzett jogsi mellé járó SL cabrioba, be a cheerleaderekkel, és fel a világ legnépszerűbb topmodelljeinek képeit viselő polokkal! Máris kényelmesebb, mint az ing. Casual darabokról beszélünk, így természetesen elszakadtak a tervezők az alapszínektől, az amúgy is életteli kollekciót a Bowling Collection-ből jól ismert pirossal, valamint a zöld és a kék több, élénk árnyalatával egészítették ki. A polok mintákkal, feliratokkal díszítettek. Többek közt Naomi Campbell, Bettie Page, valamint a már jól ismert Mickey és Minie mosolyognak ránk a polokról; oh, és persze Pluto. Ez semmi, Tokio, Los Angeles, Muenchen, Moscow feliratú poloikkal uralják a világot. Hatalmas betűik pedig az összes szemet a felsőkre terelik -mondjuk e nélkül is kényszerét éreznénk, hogy elvesszünk a D&G ruhabirodalmában.


Hogy mindig Hollywoddban kötünk ki, hihetetlen. De most egy nagyon feelinges kis, tipikus jelenet következik. Egy édes kislány mászkál Bronx utcáin, a szüleit keresve. Majd egy zord külsejű, ám gyémánt szívű utcalakó megszólítja szelíd hangon, hogy merre tart. Mire a milliomos csemete elmeséli, hogyan is veszett el New Yorkban és tévedt el a végtelen karácsonyi éjben. A mértéktelenül lepukkant külsejű kedves úr pedig hazakíséri a kislányt, persze a hazaút tele van zsákutcákkal, kalamajkákkal, de végül célba érnek. Nos, a D&G kollekciója nálam célba ért; utcalakóstul, kislányostul, vagy ha másnak egyéb jut eszébe, akkor azzal együtt, egyszerűségétől jó az egész, ahogy van! Mint azt tudjuk, a kopott, szakadt, napszívta, fakó, használt jellegű darabok pár éve aranykorukat élik; de én még nem láttam ilyen tökéletes kivitelezési módot. Nagyon eltalálták ezt a stílust; a lazaság, a lezserség, az extrémitás és ezeken túl a luxus árad minden darabból. Tökéletes textíliákat alkalmaztak, a legfinomabb anyagokat és olyan kellemes színárnyalatokat, amivel vonzóvá tették ezt a kissé rangasz stílust. Nem beszélve arról, hogy aki eltérne a modelleken szereplő összeállításoktól, az egy saját szettbe vegyítve is, garantáltan jól fog kinézni. A ruhák épp úgy passzolnak egymáshoz, mint bármely más, casual darabhoz.

A lágy méz, az erős mustár, a meleg gesztenyebarna, a hűvös szürke és a khaki jellemzi a kollekció színvilágát. Ezeket az élénk piros, kék, zöld és természetesen az alapszínek emelik ki. A legkülönlegesebb darab, a nyakmelegítő. A kötött kiegészítő több verzióban kapható, kinek mi tetszik, vagy éppen a többi darabhoz mi passzol. Zipzáros, gombos, sőt a gomboláson túl, felsőrésznél kötővel szűkíthető darabok is rendelkezésünkre állnak. Ez utóbbiak a kabátot felhúzva egy kötött pulóver hatását nyújtják.

Az alapszíneket és mintákat, kockás inggel és cirmos kötött anyagokkal dobják fel. Említésre méltó a piros kötött pulcsi, melyhez van azonos anyagú és mintájú nyakmelegítő is. A kockás ingeket széles választékban kínálják több színkombinációban, mint például a barna-kék, piros-kék-zöld. A vidámság testet ölt továbbá a kockás piros nadrágban. A tipikus karácsonyi színeket követve (piros-fehér és fenyőfazöld). Ami ezt a családot igazán érdekessé teszi, azok nem is az alapdarabok, hanem inkább a kiegészítő elemek és díszítési megoldások. Ilyenek például a pomponos sapik, a hosszú, vastag kötött sálak, vagy az ujj nélküli bőrkesztyűk. A hófehér cipő sem valami megszokott télidőben, épp úgy, mint egy napszemüveg – persze ha csak nem az Alpokban járunk. A lazaságot ezek a darabok tovább fokozzák. Érdekes hatást kelt a lábakat fokozottan nyújtó és vékonyító, enyhe optikai csalást keltő sötét sáv a farmerek oldalán és belső részén. A D&G nagyon jól játszik a printekkel és a grafikával, mindig olyan hatást elérve, hogy bárki, testi adottságai ellenére igazán előnyös alakot ölthet magára velük.


Egy rövid jellemzéssel zárnám a sportos kollekcióról. A megszokott pamuton és jersey anyagon túl eddig is közkedvelt anyag volt, a finom szövésű, lágy esésű szaténselyem. Ez az anyag alapból magas fényű – még selyem viszonylatban is -, de a színekkel és a sziluettekkel tovább fokozzák ezt a hatást. Persze, amint egy sportolóra kerülnek ezek a darabok, lehet nagyobb játékba kezdenek a fénnyel, mint viselőik a sporteszközzel. Most pedig rövid sporthírek a D&G-től. A rugby vonal fekete-fehér színben vitte át a labdát a pályán és touch down-olt a szívekben. Majd a sikeres csapatot követte a színvilágban igazodó, kosaras vonal, ami egy hárompontossal alázta az ellenfelet – hozzátenném csont nélkül. Végül az egyetemi csapat, a University feliratos felsőjével és a hozzá színben harmonizáló fekete melegítővel nyerte el tökéletes ékességét a színes cipők kíséretében.

A pamut is megérdemli, hogy beszéljünk róla, mert remekül funkcionált, persze sokat köszönhet csapattársának, a szatén kapucni bélésnek. A tökéletes kettős vitte sikerre a csapatot. A D&G idén mindenkit vert, a tabellák első helyén szerepel és elfoglalta győztes helyét, a sport, luxusba burkolt eleganciáját megvalósító cégek dobogójának első helyén.

Kiegészítők tekintetében a megszokott téli viseleten túl megjelennek a táskák. Inkább az extra nagy méretű táskákat preferálja. Most a férfiak megkapják a magukét, örömmel el fogjuk nézegetni, ahogy kulcs után kutatnak a táskába könyékig bebújva. Természetesen mi sem felejtünk majd el kedves megjegyzéseket tenni egy ilyen jelenet közepette. Viszont egy rossz szóval sem illethetjük a bőrkesztyűket, melyek közül kiemelném a fekete alapon piros sávokkal díszített darabot, valamint a D&G-s, apró fém logóval ellátott modellt. A kötött árut most kellemes, meleg színekben kínálják, melyek szőrmés elemekkel kiegészíthetőek.


Igaz tél van, de nem hiányozhat a napszemüveg, ha nem volna, nem lenne mitől elolvadni a sok hóemberlánynak. Azoknak sem kell kapni fűhöz, fához, szaladni más márkához, akik nem kedvelik a napszemüveget a hidegben; nekik egy szögletes formát követő szemüveggel készültek, profi tervezőink. Ez a formavilág tökéletesen kiemeli a férfias arcvonásokat, aki pedig kicsit lágyabb arcélekkel rendelkezik, annak is roppant előnyös, új külsőt varázsolnak ezek a keretek.


Végezetül felszólítanám a kedves olvasókat, hogy ne menjenek téli álomra, amennyiben mindenképp álmodni szeretnének, látogassanak el az Andrássy útra és térjenek be a D&G páratlan szalonjába, hogy a luxus álomba ringassa Önöket egy csodálatos téli kollekcióváltás keretében! Aki elaludna és lemaradna, az beszállhat a következő körre tavasszal!

Kapcsolódó cikkek
Az AndrĂĄssy Ăşt nevĂŠnek hallatĂĄn mindenkiben feldereng valamilyen emlĂŠk. Egy nyĂĄr esti sĂŠta az OperĂĄnĂĄl, halk sĂłhajok a kirakatok előtt, karĂĄcsonyi dĂ­szbe ĂśltĂśztetett fĂĄk a fehĂŠr hĂłban, egy piros Vespa, a megĂĄllĂ­thatatlanul hĂśmpĂślygő tĂśmeg, arcok, ĂĄrnyak, szĂ­nek, illatok. Budapest ĂźtőerĂŠt tapintjuk ilyenkor.
Tavaly december 4-én megnyitott a várva várt D&G boutique az Andrássy út 33. szám alatt! A rég várt megnyitóról eddig csak álmodtak a nemzetközi luxuscikkek szerelmesei, mára azonban mindenki nagy örömére a D&G store tökéletes valóság itt Magyarországon is. 
6,040,950 Huf / 19,550 Eur
7,647,750 Huf / 24,750 Eur
Rajongsz KristenĂŠrt? SzeretnĂŠl Ăźzenni neki? Rajtunk keresztĂźl Ă­rhatsz kedvencednek!
Az utĂłbbi időben szĂĄmtalan kĂŠrdĂŠs merĂźlt fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megĂŠrkeztek a vĂĄlaszok!
Hennel ÁdĂĄm a Fix HD magazin műsorĂĄban beszĂŠlt a TrendmagazinrĂłl, valamint a jĂśvőbeli tervekről.
avatar
Tompi
-
2011.01.23. 18:31
72
fenyvesipeti: Natalie nem ezt mondta de mind1, nem kéne kiforgatni a szavait.


Toma: milyen márkára gondolsz?
avatar
petra19
-
2011.01.14. 17:27
71
de ettől jobb is, hogy hétköznap is hordható jó része :)
avatar
flashy2
-
2011.01.12. 16:30
70
nekem is a változatossága miatt tetszik :)
avatar
Nora16
-
2011.01.11. 22:05
69
jó a D&G mert elég változatos. vannak olyan márkák amik csak 1-2 vonalat bontakoztatnak ki, itt meg mindenféle irány van :) nekem is a virágos tetszik a legjobban!
avatar
Kenguru
-
2011.01.06. 23:19
68
Zseniális.
avatar
pongo
-
2011.01.04. 21:50
67
Toma: de régebben még mellény mániás voltál nem? :D
avatar
Kitti
-
2011.01.03. 19:49
66
a kockás ingek jól állnak a fiúknak szerintem :)
avatar
Toma
-
2011.01.03. 16:45
65
én csak szimplán kockás ingekkel vagyok láható mindig, egyszerű-nagyszerű alapon, bár én nem jelenek meg fontos eseményeken gyakran
avatar
alawa
-
2011.01.03. 14:38
64
katca az jó nagy napszemüveg :)
avatar
katca
-
2011.01.02. 18:57
63
jó lett a cikk minden bennevan :)

ami a virágos képeken van sunglasse, olyat vettem maganmnak, nagyon jó.. stabil, nem esik szét és jól néz ki.. azóta barátnőim is olyat akarnak hihi:)
avatar
Adrihanna
-
2011.01.01. 11:51
62
ehhez nyakkendő tű? szerintem nincs és nem is illik. alapból a feelingje nem ilyen.
avatar
biropeti
-
2010.12.31. 22:29
61
xetron: ha pulcsival vagy mellénnyel veszed akkor nem lesz ilyen gondod!
avatar
Daws0n
-
2010.12.31. 20:30
60
Szerintem nem kell hozzá nyakkendőtű, magában is jó.
avatar
xetron
-
2010.12.31. 14:54
59
én majd akarok ilyen vékony nyakkendőt, csak nemtom.. nem illik hozzá venni nyakkendőtűt? mert ez különben ide oda mozogna olyan könnyű..
avatar
lovelyrekus
-
2010.12.30. 21:38
58
Szupi lett :) napszemüvegekből nekem sokkal szimpatikusabbak a barna lencsések, mint a koromfeketék, olyat nem is tudnék viselni!
avatar
Karessz
-
2010.12.30. 17:44
57
Mivel mi színházba megyünk ezért elegáns leszek. :) De ez mindenkinél helyszín függő úgyis..
avatar
Adrihanna
-
2010.12.30. 10:52
56
az attól függ, hova megy az ember.. ahova én megyek ott vegyes. van aki laza, de a mi társaságunk mindig ki van csípve.. holnap is így lesz =)))
avatar
Szeki
-
2010.12.30. 10:33
55
alawa: ennyi :D
avatar
Adrihanna
-
2010.12.29. 22:50
54
wihiiiii.. tegnap kész lett a szoknyám most meg a meederem :) úgy izgulok.. olyan jó lesz!!!!!!!!!
avatar
alawa
-
2010.12.29. 21:56
53
mit veszek fel? csőgyatya + póló +csizma.. minek eltúlozni :D
avatar
donvito
-
2010.12.29. 21:39
52
Ádám fixtv-s zakója D&G vajon?
avatar
Adrihanna
-
2010.12.29. 21:06
51
Gábor: fontos volna tudni mennyire komoly az esemény. Nos, ha annyira nem akkor is inkább egy sötét, majdnem fekete farit vegyél fel. De most mindenhol inkább a szmokingot támogatják. Inspirálódhatsz Ádám FixTv-s szerkójából. Egy fekete garbó roppant elegáns tud lenni. Esetleg egy nemesebb anyagú (bársony, vagy valami fényes anyagból) lökhetsz egy sálas megoldást. Nem nagy szám, laza de elegáns és megdobja az egészet. A sálat hajtsd félbe és a hurkon húzd át a végét. vagy b verzió, ami elegánsabb (és mindenféle megjegyzés ellenére nem buzis, nagyon jól néz ki és elegáns, olyan pasis :P) ezt sálkendőve tudod megoldani, ing begombol, majdnem végig, és szépen behajtod a nyak két oldalától a sálat. Egymásra fektetve a két végét, letűzheted valamivel belülről, el ne mocorogjon. Ha minden sötét, ebbe lehet apró mintázás. Szerintem szuperul menni fog ez neked =))))
avatar
SzalaiGabor
-
2010.12.29. 20:27
50
Hello!
Jómagam egy üzleti vacsorán leszek és abból indul ki a szilveszteri buli, mit vegyel fel? Elég lesz zakó+ farmer vagy kell az öltöny??
avatar
Sammy
-
2010.12.29. 19:04
49
meg nem tudom mit veszek fel,, majd elotte eldontom :)
avatar
andy
-
2010.12.29. 16:59
48
Hát csajok én úgy kifáradtam a sok karácsonyi dologbab hogy nincs kedvem sehova menni :S
avatar
Zelda
-
2010.12.29. 12:33
47
Ja lánybúcsúba .. :P én ia valami feketét, de megkombinálom a vörössel :)
avatar
Adrihanna
-
2010.12.28. 22:56
46
akkor most témát dobok =)
ki mibe és hova megy szilveszterkor?
én egy fekete bársony miniszoknyába egy ugyanolyan bársony meederbe (majdnem fűző) és valami dögi kiegészítő.. természetesen magassarkú cipő, clatch, göndör kiengedett haj oldalra dobva.. füstös szemek de kiemelve egy kis ezüst csillámmal meg szürke csillámmal.. aztán kb ennyi.. ja a körmeim ki vannak rakva swarovskival (mivel mással..)
ja és a szoknya oldalán van egy hatalmas bársony masni
és lánybúcsú lesz szilveszterkor soha jobb alkalom nem nyílna.. =) bride to be szalag =))) haha
avatar
fenyvesipeti
-
2010.12.28. 22:00
45
Natalie: Neked csak az számít hogy legyen fényes öltönyben (ami kb vonzza magával a tényt hogy sok a pénze)? Szerinted ez alapján kell dönteni? Ezt hogy gondolod???
avatar
Ricsiboy
-
2010.12.28. 14:43
44
Nagyon bejön a férfi kollekció!
avatar
Natalie
-
2010.12.27. 22:38
43
Túl sokat olvasom a Trendmagazint :P
Modern Ungaro Homme ing
Remek döntés volt a YOOX részéről, hogy az Emanuel Ungaro által alapított Ungaro Homme márkát is elérhetővé tette a kínálatában. Túlzás nélkül mondhatom, hogy a néhány napja elérhető, 2012 spring/summer kollekciók egyik legszebb ingjét mutatom be számotokra.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
SzerkesztősĂŠgĂźnk Ăşgy dĂśntĂśtt, hogy egy egĂŠsz rovatot szentel a 20. szĂĄzad egyik legemlĂŠkezetesebb ĂŠvtizedĂŠnek, a legendĂĄs nyolcvanas ĂŠveknek.