Az arab befektetők nagyban gondolkoznak
Dubai lesz az új Vegas?
6 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.01.24

Az arabok megirigyeltĂ©k Las Vegas töretlen sikerĂ©t, ezĂ©rt most Dubait kĂ­vánják felfejleszteni a világ legnagyobb szĂłrakoztatĂł központjává. Az Al Habtoor Group nagy álmokat dĂ©delget: az ingatlanbefektetők 1,3 milliárd dolláros tőkĂ©ből egy egĂ©sz szálloda komplexumot Ă©pĂ­tenĂ©nek Dubai frekventált rĂ©szĂ©re.


A Habtoor Palace kĂ©t felhőkarcolĂłbĂłl fog állni, a szállodák 1600 Ăşj szobát jelentenek a városnak. A hatalmas komplexumban a luxuskategĂłriás szálláshelyek mellett kĂĽlönfĂ©le Ă©letmĂłddal foglalkozĂł egysĂ©gek is lesznek, ahol a vendĂ©geket az egĂ©szsĂ©ges Ă©letvitelre prĂłbálják majd ösztönözni.


A fejlesztők másik nagy dobása egy Ăłriási szĂ­nház lesz, amiben állĂ­tásuk szerint a világ legfejlettebb szĂ­nházterme kap helyet, ami mozgathatĂł padlĂłkkal, hidraulikus szĂ­npaddal Ă©s kĂĽlönfĂ©le vĂ­zi attrakciĂłkkal bűvöli el vendĂ©geit. TermĂ©szetesen a beruházĂłk a divatra is gondoltak, az Ă©pĂĽletek tetejĂ©n számos dizájner bolt prĂ©mium termĂ©ke megvásárolhatĂł lesz.


A nagyszabásĂş projektet már idĂ©n elkezdik, ám a jĂł munkához idő kell: 2015-re Ă­gĂ©rik az átadást. Addig mĂ©g Vegas biztosan megtarthatja vezető pozĂ­ciĂłját.

avatar
Chris
-
2012.01.29. 15:16
6
Zzz: nehéz lenne, ha nem volna ennyi pénzük! ;)
avatar
jumbo
-
2012.01.25. 12:45
5
kocsiskatica: Dubaiban ez nem ritka :D
avatar
kocsiskatica
-
2012.01.25. 09:12
4
hú, hát nekem nem nagyon passzol a háttérben levő felhőkarcoló és az előtte levő barokkos-klasszikus épület... de azért lehet, hogy ügyesen megcsinálják és a végén nagyon klassz lesz :)
avatar
gery
-
2012.01.24. 20:33
3
nem rossz az a nagy reklám az épület oldalán :D
avatar
Jonny
-
2012.01.24. 16:56
2
Nem rossz képről se a színház..
avatar
zZz
-
2012.01.24. 13:17
1
Dubai nagyon fejlődik, de Las Vegasnak van pár évtized előnye, amit nehéz lenne behozni!
Dior Homme öltöny
A YOOX egyik legdrágább és legjobb öltönyét ezúttal a Dior Homme hozta el nekünk.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Amikor mindenki kĂ©t számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a fĂ©rfiak nagy rĂ©szĂ©nek is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dĂşlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.