Az arab befektetők nagyban gondolkoznak
Dubai lesz az új Vegas?
6 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.01.24

Az arabok megirigyelték Las Vegas töretlen sikerét, ezért most Dubait kívánják felfejleszteni a világ legnagyobb szórakoztató központjává. Az Al Habtoor Group nagy álmokat dédelget: az ingatlanbefektetők 1,3 milliárd dolláros tőkéből egy egész szálloda komplexumot építenének Dubai frekventált részére.


A Habtoor Palace két felhőkarcolóból fog állni, a szállodák 1600 új szobát jelentenek a városnak. A hatalmas komplexumban a luxuskategóriás szálláshelyek mellett különféle életmóddal foglalkozó egységek is lesznek, ahol a vendégeket az egészséges életvitelre próbálják majd ösztönözni.


A fejlesztők másik nagy dobása egy óriási színház lesz, amiben állításuk szerint a világ legfejlettebb színházterme kap helyet, ami mozgatható padlókkal, hidraulikus színpaddal és különféle vízi attrakciókkal bűvöli el vendégeit. Természetesen a beruházók a divatra is gondoltak, az épületek tetején számos dizájner bolt prémium terméke megvásárolható lesz.


A nagyszabású projektet már idén elkezdik, ám a jó munkához idő kell: 2015-re ígérik az átadást. Addig még Vegas biztosan megtarthatja vezető pozícióját.

avatar
Chris
-
2012.01.29. 15:16
6
Zzz: nehéz lenne, ha nem volna ennyi pénzük! ;)
avatar
jumbo
-
2012.01.25. 12:45
5
kocsiskatica: Dubaiban ez nem ritka :D
avatar
kocsiskatica
-
2012.01.25. 09:12
4
hú, hát nekem nem nagyon passzol a háttérben levő felhőkarcoló és az előtte levő barokkos-klasszikus épület... de azért lehet, hogy ügyesen megcsinálják és a végén nagyon klassz lesz :)
avatar
gery
-
2012.01.24. 20:33
3
nem rossz az a nagy reklám az épület oldalán :D
avatar
Jonny
-
2012.01.24. 16:56
2
Nem rossz képről se a színház..
avatar
zZz
-
2012.01.24. 13:17
1
Dubai nagyon fejlődik, de Las Vegasnak van pár évtized előnye, amit nehéz lenne behozni!
Calvin Klein aktatáska
Mit tegyünk, ha szükségünk van egy elegáns táskára, de sajnálatos módon nem tudunk kifizetni egy 200 ezres Guccit? Ilyenkor a Calvin Klein siet segítségünkre...

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.