Az HublotTV felvétele
Dwyane Wade és az Hublot kapcsolata
2 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.11.04

Az Hublot számára fontos, hogy világhírű nagyköveteik ne csupán az óriásplakátokon pózoljanak legújabb luxusóráikkal, hanem minél jobban megismerjék a svájci cég működését és ezáltal még hitelesebben képviselhessék a brandet. Ezúttal Dwyane Wade, a Miami Heat kosárlabdacsapat profi játékosa látogatott el az Hublot genevai főhadiszállására, valamint Usain Bolt után őt is vendégül látta otthonában Jean-Claude Biver elnök.


Minderről az HublotTV egy hangulatos videóösszeállítást készített, íme:

avatar
Alex89
-
2012.11.07. 07:22
2
Ez egy életstílus!!
avatar
DJboy
-
2012.11.05. 19:11
1
hangulatos :D én is elmennék a gyárba, nagy élmény lehet látni hogyan készül sok kis elemből egy ilyen szerkenytű!
Bőrből készült Afrango mokaszin
Beköszöntött a jó idő! Mire lesz szüksége a nyár folyamán egy elegáns úriembernek? Mokaszinra!

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.