Nelly Chole – 2012-es kollekció
Édes Amerika neonfényben
6 hozzászólás
Szabó Adrienn    2012.05.27

A napokban olvastam egy viccet, így rendhagyó módon egy önmagáért szóló viccel kezdeném a bevezetőmet.

- Tudod miért nem tudnak a nők focizni?
- Mondd, miért nem?!
- Azért, mert 11 nő képtelen egymás mellett állni ugyanabban a ruhában...

Ezzel nem tudok vitatkozni, mert valószínűleg első lennék, aki úgy lépne pályára, hogy apró átalakításokat végezne ruháján, nehogy ugyan úgy nézzen ki, mint a többiek. Szerencsémre college kid sem voltam uniformban, így nem kellett házirendet szegnem a divatőrületemmel. Még a vörös szőnyeg is várat magára, ahol égbekiáltó divat bűn valakivel egyforma ruhában megjelenni, mégis évről évre becsúszik ez a baki. Egy dolog azonban minden erejével ellenem és az egyediségem ellen van: a tömeggyártás. Rég óta keresek olyan embereket, akik hozzám hasonlóan mégis az egyénre szabott ruhák, cipők és kiegészítők hívei, egy ilyen nagyon kedves személy Szalai Kornélia is, azaz Nelly. Évek óta tervez és készít egyedi, limitált szériás cipőket, neki köszönhetően pedig megférhet 11 igényes lány, sőt akár több is egy helyen.


Az Amerika kollekciód egyenesen fantasztikus! Mi ihlette ezeket a darabokat?

Tulajdonképpen most nagy divat az "amerikázás" és aki egy kicsit is divat-centrikus, az nem hagyhat ki a ruhatárából egy amerikai darabot. Aki a letisztult ruházatot szereti még annak is el tudok képzelni egy ilyen viszonylag visszafogott, de egy kevés díszítéssel feldobott csizmát.

Hallottam, hogy készülsz UV kollekcióval, igaz ez, mert akkor megtaláltuk a partydívák kedvenceit?

Tulajdonképpen az UV divatja már elkezdődött, de szerintem a nyár az, ami igazán hordhatóvá teszi ezeket a darabokat. Nem véletlen, hogy a ruhakollekciómat is az UV színekkel kezdem.


Hány darab készül egy modelledből? Mekkora az esély, hogy valaki szembe jön velünk ugyan olyan cipőben az utcán?

Jelenleg 6 páras kollekciók készülnek, ami nagyon megterhelő a tervezést illetően. Általában egy terv megvalósítása egy napot igénybe vesz. Egyszerűbb lenne, ha kevesebb modellt terveznék nagyobb szériában, viszont nekem jelenleg legfőbb célom, hogy az általam tervezett cipők "ne sétáljanak egymással szembe".

Melyik a Te személyes kedvenced?

Tulajdonképpen én mindegyikbe beleszerelmesedem, majd lankad az érzelem és már az újabbra koncentrálok. De ha nem így lenne, nem is tudnék folyamatosan új kollekciókat tervezni.


Gondolkoztál már azon, hogy a cipők mellé teljes szetteket tervezz, gondolok itt ruhára és egyéb kiegészítőkre is?

Persze, már készülnek is az egyedi ruha tervek, de ez egy nehéz folyamat, mert minden alapanyagot Olaszországból szerzünk be, ezért időigényes a folyamat. De szerintem az őszi kollekciók már teljes, egészek lesznek.

Lesznek a jövőben esetleg gyerek- vagy férficipőid? Sok férfi ad az egyediségre és egyre több gyereket szeretnek a szülei extra dolgokban járatni.

Bennem is megfogalmazódott a férfi kollekció gondolata, de sajnos egyelőre ez időhiány miatt még ez várat magára.

Egyéni megrendelésekkel és álmokkal is fordulhatunk hozzád?

Egyéni rendelést csak tényleg nagyon különleges esetben tudok elfogadni, de nem zárom ki ezt a lehetőséget. Itt figyelembe kell venni a korlátainkat, gondolok itt a már meglévő alapmodellekre és a készleten lévő kellékekre.


Nellynél a szalonban ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy a mesés lábbelikbe belebújjak. A virágokkal, masnikkal, gyöngyökkel és egyéb extrém kiegészítőkkel díszített cipőkbe nagyon könnyű beleszeretni - tapasztaltam. A komfortos amerikás bakancsok és csizmák épp úgy kedvenceinkké válhatnak, mint a platformos lakk, UV, vagy cukorka színű modellek. Az arany középutat megtalálva pedig végigsétálhatunk az utcán egy balerina topánban, vagy akár a Nelly Chole Limited Trend Collection egyik carshoe modelljében. Aki pedig csak most ismerkedik meg a branddel, azon szerencsések közt tudhatja magát, akiknek már a ruha kollekcióra sem kell várni, hiszen a Flyerz magazin születésnapi partyján a Studioban több ezer ember előtt debütált az UV kollekció.

Zárásként elmondok egy titkot: Sok nő különböző mezben sem tud focizni, már csak azért sem, mert tíz perc balett után senki se tudja ki, kivel van. Egy azonban biztos, aki Nelly Choleban jár, azzal nem érdemes labdába rúgni! Ha ilyen nőként akarsz játszani a pályán, csak egyet tehetsz, látogass el a Podmaniczky utca 71. szám alá a szalonba és válaszd ki új szerelmedet egy csinos lábbeli formájában!

Fotó: Kiss Péter Attila
Fotó: Kiss Péter Attila

Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betöltő Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttműködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
avatar
Adrihanna
-
2012.05.31. 01:01
6
Tiffany: http://www.facebook.com/nelly.chole.5 vagy http://www.facebook.com/nellychole ezen a két oldalon tudtok nézelődni a fb-on. amúgy ha jól emlékszem 10 körül van nem akarok hülyeséget mondani tudtok ezen az oldalon írni is Nellynek =)
avatar
tiffany
-
2012.05.30. 19:21
5
wááá :) a narancs mokaszin mennyibe kerül?
avatar
alawa
-
2012.05.29. 21:13
4
cukiiiik :)))
avatar
sweetie
-
2012.05.28. 19:04
3
az amerikai csizma már túlzás, de a többi kis cipő olyan jóó :) látszik h egyediek :)
avatar
Natalie
-
2012.05.28. 16:47
2
:) Ez a vicc jó és nagyon igaz is!
avatar
Angelina
-
2012.05.28. 07:40
1
Ezek egytől egyik gyönyörűek!!!
Fekete YSL táska
A Yves Saint Laurent tökéletes választás azoknak, akik némi fiatalosságot és egyediséget szeretnének belevinni a ruhatárukba. Szó se róla, vannak rendkívül feltűnő termékeik, ahogy a most látható fekete táska is igencsak egyedi a hatalmas márkalogó hatására.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1986-ot egy negatív szimbólummá vált katasztrófa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyékolta be, az év egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplésével pedig a Top Gun hódította a mozikat.