2011 a földrengések éve lesz?
Egy igazán exkluzív tudósítás
3 hozzászólás
Molnár Gergely    2011.05.16

Még csak az év felénél járunk, de máris volt több nagy földrengés is világszerte. Japán és a Távol-Kelet más része is érintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengés idén.

Szerencsére itthon nem okozott komolyabb károkat, de május 11-én egy délkelet-spanyolországi városban, Lorcában történt földmozgás, több házat lerombolt és 9 emberéletet is követelt, közel 150-en sérültek meg. Az 5,3-es erősségű rengés egy templomot is lerombolt, ráadásul egy helyi televízió stábjának kamerája előtt, akik épp egy riportot készítettek és felvették a templom tornyának leomlását.A videón jól látszik, ahogyan a riporter nem veszíti el lélekjelenlétét a történtek ellenére sem, tovább folytatta a tudósítást és egy igazán exkluzív riporttal gazdagította csatornáját és a videomegosztó oldalakat. Utórengések is voltak, sokan a szabad ég alatt töltötték az éjszakát. Csak reménykedhetünk, hogy több hasonló erejű földrengést nem hoz az idei év.

Cimkék: katasztrófa,
avatar
vicany
-
2011.05.17. 14:47
3
Huha, az operatőr sem semmi,
ez profi csapat, de azért jobb lenne ha nem
lennének ilyen szörnyű helyzetek!
avatar
Tompi
-
2011.05.17. 14:33
2
Még szerencse hogy nem álltak pár méterrel arrébb.
avatar
xetron
-
2011.05.16. 20:43
1
uhhh!
Kék Just Cavalli pénztárca
Fiatalos pénztárca a Just Cavallitól. A kék szövetet jól látható JC logókkal látták el, belül pedig kártyáknak, fémpénznek és papírpénznek is van helye.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.