2011 a földrengések éve lesz?
Egy igazán exkluzív tudósítás
3 hozzászólás
Molnár Gergely    2011.05.16

MĂ©g csak az Ă©v felĂ©nĂ©l járunk, de máris volt több nagy földrengĂ©s is világszerte. Japán Ă©s a Távol-Kelet más rĂ©sze is Ă©rintett volt, sőt Magyarországon is volt egy kisebb rengĂ©s idĂ©n.

SzerencsĂ©re itthon nem okozott komolyabb károkat, de május 11-Ă©n egy dĂ©lkelet-spanyolországi városban, Lorcában törtĂ©nt földmozgás, több házat lerombolt Ă©s 9 emberĂ©letet is követelt, közel 150-en sĂ©rĂĽltek meg. Az 5,3-es erőssĂ©gű rengĂ©s egy templomot is lerombolt, ráadásul egy helyi televĂ­ziĂł stábjának kamerája előtt, akik Ă©pp egy riportot kĂ©szĂ­tettek Ă©s felvettĂ©k a templom tornyának leomlását.A videĂłn jĂłl látszik, ahogyan a riporter nem veszĂ­ti el lĂ©lekjelenlĂ©tĂ©t a törtĂ©ntek ellenĂ©re sem, tovább folytatta a tudĂłsĂ­tást Ă©s egy igazán exkluzĂ­v riporttal gazdagĂ­totta csatornáját Ă©s a videomegosztĂł oldalakat. UtĂłrengĂ©sek is voltak, sokan a szabad Ă©g alatt töltöttĂ©k az Ă©jszakát. Csak remĂ©nykedhetĂĽnk, hogy több hasonlĂł erejű földrengĂ©st nem hoz az idei Ă©v.

Cimkék: katasztrófa,
avatar
vicany
-
2011.05.17. 14:47
3
Huha, az operatőr sem semmi,
ez profi csapat, de azért jobb lenne ha nem
lennének ilyen szörnyű helyzetek!
avatar
Tompi
-
2011.05.17. 14:33
2
Még szerencse hogy nem álltak pár méterrel arrébb.
avatar
xetron
-
2011.05.16. 20:43
1
uhhh!
Barna D&G nyakkendő
Ugyan a Dress for Less nem éppen a legmegfelelőbb hely, ha Dolce&Gabbana cuccokat keresünk, de azért néha még ott is felbukkan néhány érdekes darab.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Miután a hatvanas-hetvenes Ă©vekben ugrásszerűen nőtt a TV-kĂ©szĂĽlĂ©kek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek Ă©letĂ©re a kĂĽlönböző Tv-sorozatok.