12,5 millió dollárt kér érte
Eladja villáját a Jóbarátok sztárja
Munkatársunktól    2014.12.12    1 hozzászólás

Matthew Perry - akit mindenki Chandler Bing néven ismer - nemrég feldobta malibui luxusvilláját, amit még a Jóbarátok sorozatból összejött bevételeiből vásárolt. Az ingatlan több mint 2 és fél hektáron terül el, és ami még kecsegtetőbbé teszi, hogy nagyon közel van hozzá a Csendes­-Óceán, amire kiváló kilátás nyúlik az ablakokból is. Maga a villa is elég feltűnő, ami nagyszerű példája a mostani luxusépítészetnek. A négy hálószobát és az öt fürdőszobát egy 510 négyzetméternyi ingatlanban találjuk. A belső teret úgy tervezték, hogy megfeleljen a hollywoodi kifinomult ízlésnek - tehát elegáns és fényűző egyszerre. A belső tér központjában egy hatalmas nyitott nappali található, ami körül eltolható üvegfalakat helyeztek el, pár lépésre a nappalitól pedig egy moziszoba, egy játékterem, és egy dizájner konyha is beépítésre került Matthew külön kérésére. A birtok 12,5 millió dolláros árcédulával dobták piacra.

Boss Black csíkos ing
A Nordstrom is készül már az év végére, így egyre több termékük jelenik meg akciós áron, ahogy az itt látható Hugo Boss Black ing is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszerűen nőtt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböző Tv-sorozatok.