12,5 millió dollárt kér érte
Eladja villáját a Jóbarátok sztárja
Munkatársunktól    2014.12.12    1 hozzászólás

Matthew Perry - akit mindenki Chandler Bing néven ismer - nemrég feldobta malibui luxusvilláját, amit még a Jóbarátok sorozatból összejött bevételeiből vásárolt. Az ingatlan több mint 2 és fél hektáron terül el, és ami még kecsegtetőbbé teszi, hogy nagyon közel van hozzá a Csendes­-Óceán, amire kiváló kilátás nyúlik az ablakokból is. Maga a villa is elég feltűnő, ami nagyszerű példája a mostani luxusépítészetnek. A négy hálószobát és az öt fürdőszobát egy 510 négyzetméternyi ingatlanban találjuk. A belső teret úgy tervezték, hogy megfeleljen a hollywoodi kifinomult ízlésnek - tehát elegáns és fényűző egyszerre. A belső tér központjában egy hatalmas nyitott nappali található, ami körül eltolható üvegfalakat helyeztek el, pár lépésre a nappalitól pedig egy moziszoba, egy játékterem, és egy dizájner konyha is beépítésre került Matthew külön kérésére. A birtok 12,5 millió dolláros árcédulával dobták piacra.

Dior Homme öltöny
A YOOX egyik legdrágább és legjobb öltönyét ezúttal a Dior Homme hozta el nekünk.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet viselő konferencia és beszélgetés, melynek legfőbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.