A közelben tó, sí központ is található.
Eladó az Amsterdam Kastély
0 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.10.15

Szeretnél egy kastélyban berendezett panzió tulajdonosa lenni az Egyesült Államokban? Az Albany városának közelében fekvő Amsterdam egykori impozáns fegyverraktára ma panzióként üzemel, és új tulajdonost keres.


Az 1894-ben New York állam által építettet Amsterdam Kastély szerepel a Nemzeti Történelmi Örökség listáján. Az évtizedekkel ezelőtt a Nemzeti Gárdát szolgáló épület 3350 m2-nyi privát lakrésszel és egy panzióval rendelkezik.


A 2012-es Kiváló Történelmi Örökség díjas épület jelenleg egyike a Nemzeti Gárda azon 100 fegyverraktárának, amit New York állam építettet. 17 éve leszerelték és jelenleg az egyetlen olyan fegyverraktár épület az Egyesült Államokban, amit lakóépületté alakítottak. Két vendégszárnya szállást és reggelit kínál a betévedő turistáknak. 7 hálószobája és 7 fürdőszobája van.


A 4000 négyzetméteres telken fekvő épület 48 km-re van Albanytól és 3 órára New Yorktól. Albany nemzetközi repülőtere könnyen elérhető. A közelben tó, sí központ is található.

Az Amsterdam Kastély 1.250.000 dolláros listaáron várja új tulajdonosát.

Aviator stílusú Gucci napszemüveg
Szerintem egy barna lencsés aviator stílusú napszemüveg egyetlen férfi kelléktárából sem hiányozhat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Szerkesztőségünk úgy döntött, hogy egy egész rovatot szentel a 20. század egyik legemlékezetesebb évtizedének, a legendás nyolcvanas éveknek.