15 Rolexet nyúlt le
Elfogták a leghülyébb Rolex-tolvajt
2 hozzászólás
Munkatársunktól    2015.03.16

Egy fegyveres rajtaütés során mintegy 100 ezer font értékben raboltak el Rolex órákat egy elegáns edinburghi ékszerésztől. A rablás múlt hétfőn történt, nem sokkal reggel 9:30 után a Laing üzletében, az elkövető pedig egy fegyveres férfi volt, aki a rablás után még egy személygépjárművet is eltérített, majd megkérte a tulajdonost, hogy vigye őt haza, a város északi részére. A skót rendőrség még mostanáig is nyomoz, hogy a nem mindennapi ügyet felderítse.

Egy helyi lakos, aki a közeli pub szomszédságában él, a következőket nyilatkozta: „A férfi a The Gunner­ben volt hétfőn, és Rolex órákat próbált árulni. Néhányan ezt mulatságosnak tartották, mások pedig szóltak neki, hogy menjen el. A butaság felsőfoka, hogy a hely hemzsegett a zsaruktól, akik egy fegyveres rablót kerestek. A kétségbeesettség pofonja, hogy mindössze 100 fontért (42 ezer forint) akart villámgyorsan túladni az órákon, és ez egyáltalán nem vall profizmusra. Mindenki csak nevetett rajta.”

Rolexekre fájt a foga a
botcsinálta bűnözőnek
Rolexekre fájt a foga a botcsinálta bűnözőnek

Nem sokkal később egy 24 éves embert tartóztattak le, aki valószínűleg kirabolta a Laing ékszerüzletet az edinburghi Frederick utcában. A rendőrség elmondása szerint rátaláltak kb. 47 ezer font értékű heroinra, két lőfegyverre, valamint bizonyos mennyiségű készpénzt is találtak - ennek kapcsán még egy 26 éves férfi is letartóztatásra került az ingatlanban, a lőfegyverek és a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt. Mindkét férfi megjelent hétfőn az Edinburgh Sheriff Court- on. Mint kiderült, a rablás során az egyik alkalmazott éppen kinyitotta a Laing ékszerüzletet 9:30-­kor, amikor a rabló elővett egy fegyvert és követelte a kirakatban lévő órákat. Ezt követően eltérített egy személygépjárművet is, és közben túszként egy 19 éves tanulót is magával vitt, az autó tulajdonosát, aki a hátsó ülésen ült. A rablás során 15 Rolexet loptak el.

A nyomozást felügyelő Grant Johnston a következőképpen nyilatkozott: „A következő vizsgálatok alapján a tisztek letartóztatták és vádat emeltek egy 24 éves férfi ellen, aki bizonyítottan kapcsolatban áll a Laing ékszerész üzlet fegyveres rablásával. A vizsgálatok részeként szintén rábukkantunk bizonyos mennyiségű kábítószerre, lőfegyverekre, és már egy második férfit is letartóztattunk, aki kapcsolatban állt az üggyel."

Szólj hozzá te is!

Ahhoz, hogy hozzászólhass a cikkhez, előbb be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, az alábbi adatok megadásával megteheted, a hozzászólásod pedig egyből megjelenik az oldalon.

Kép beillesztése: http://domain.hu/kepneve.jpg - egy hozzászólásban több kép is elhelyezhető!

Mennyi 6 és 4 összege?
Ez védelmi célokat szolgál, szimplán írd be a fenti összeadás összegét!
avatar
Sloody
-
2015.03.17. 19:28
2
no comment
avatar
Tommen
-
2015.03.17. 18:06
1
ekkora barmot XD
Alkalmi Dsquared2 zakó
A YOOX legújabb 2013 spring/summer szezonjának legmenőbb zakóját egyértelműen a Dsquared2 hozta el.

Legfrissebb hozzászólások
18
Ballonkabát akkor és most
canshuga, 2018.04.03. 13:59
26
Vapiano – Egy falat...
villo, 2017.06.18. 20:48
7
A pápai pilóták egyedi...
Robcsi001, 2017.05.12. 19:39
1
Mi történt Taylor Lautner...
DaveLee, 2017.01.10. 23:10
9
Kalifornia megelőzte...
szzol, 2016.12.22. 23:37
2
George R. R. Martin beszólt...
Corall, 2016.11.07. 23:51
Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Javában dúlt a salvadori polgárháború, a továbbra is forrongó Közel-Keleten az izraeli légierő meglepetés csapást mért az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television és az első Indiana Jones-film is mozikba került.