Színház is lesz benne
Épül a Swarovski hotel Indiában
Munkatársunktól    2012.12.14    1 hozzászólás

Biztos mindenki előtt vad képek jelennek meg, ha lát egy olyan nevet, mint Swarovski , egy lakóépület tervével összekapcsolva. Az indiai Prune városában tervezik megépíteni a Gateway Towers 1-et egy hatalmas komplexum részeként, amelyben partnerként vesz részt a csillogó kristályairól híres Swarovski.


A 150 m magas épület 45 szintes lesz és a belső dekorációt és lámpatesteket Swarovski fogja díszíteni. A csillogó lakásokat korszerű automatizált megoldások fogják kiegészíteni, mint a digitalizált megvilágítás, automatikus függönyök és légkondicionáló, digitális gázszivárgás érzékelő, digitális zárak, szélessávú internet, energiatároló rendszer. És nem is beszélve a „vásárolj otthonról” funkcióról. Az épület olasz márvánnyal borított folyosókkal, alumínium csúszó ablakokkal , moszkitóhálóval, polírozott króm biztonsági rácsokkal, korszerű szaniterekkel, dekoratív bejárati ajtókkal és saját színházzal is büszkélkedhet majd.

avatar
Bernie
-
2012.12.14. 20:06
1
Jol nez ki, de nem a swarovski miatt hanem az epulet dizajnja utos. :)
Dolce&Gabbana fekete bőrdzseki
A Dolce&Gabbana már felkészült a hűvösebb napokra is, hiszen megjelentetett néhány bőrkabátot a legújabb kollekciójában.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A rendszerváltás előtti utolsó évtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatúra, még nem demokrácia. De ennek ellenére, vagy éppen ezért, számos emlékezetes film készült ebben az időszakban.