Egy eskv megszervezse mg mindig nem kis mutatvny
Eskvi Killtson jrt a Trendmagazin
6 hozzszls
Major Imola    2012.02.01

A hideg januári napokat egy kellemes hétvégi program tette elviselhetbbé. Nyolcadszorra is megrendezésre került az Esküvi Kiállítás, mely hazánk egyik legszínvonalasabb ilyen jelleg rendezvénye. A Trendmagazin sem ült tétlenül, belevetette magát a srjébe.


A Papp László Budapest Sportaréna eltt már hosszú sorokban álltak az emberek, mikor megérkeztünk. A hölgyek nagy izgalommal várták a benti felhozatalt, az urak figyelme- a rendezvény szervezinek ügyes húzása által - rögtön a bejáratnál felsorakoztatott különleges limuzinokra összpontosult, ezzel elterelve a rájuk váró következ két óra eseményeit.

Ahogy beléptünk a rendezvény helyszínére még mi sem tudtuk mi vár ránk. Leadtuk a kabátunkat, fényképezgépet ragadtunk és az aréna felé vettük az irányt. Amint a mosolygós hostessek köszöntöttek bennünket már nagyjából fel tudtuk mérni a mögöttük lév tömeget és a ránk zúduló információáradat mértékét, ezért nagy levegvel indítottunk. Egy kedves barátnmmel indultam el felfedezni az ismeretlent, mármint idközben derült ez ki, hogy az ismereteim töredéke annak, amire valóban szükségem lenne. Magabiztosságom és a véleményem, hogy semmi bonyolult nincsen egy esküv megszervezésében, az els fél óra után módosulni kezdett. Szembesültem a rengeteg megoldani való problémával s költi kérdésekkel, mellyel az ifjú pároknak meg kell birkózni, ha egy eredményes NAGY napot akarnak zárni.

A rendezvény eltt elterveztem, hogy minden érdekes pavilonnál szépen bemutatkozom, hogy a Trendmagazin képviseletében vagyok itt, de ez az els pillanattól kezdve veszett ügynek látszott, ugyanis rengetegen küzdöttek azért, hogy megfelel tájékoztatást kapjanak. A cégek képviseli mindenhol szívélyesen fogadták az érdekldéseket, és sok esetben megszólítottak bennünket is. Így az a kósza ötletem támadt, hogy mi lenne, ha menyasszonyként vonulnék végig a sorok között és a számomra ideális esküvt próbálnám keretbe foglalni. Na jó, be kell valljam az igazat, nem esett nehezemre, teljesen magával ragadott az egész hangulat.


Cikáztunk a pavilonok között, s mindenhol újabb és újabb információkat kaptunk, csak úgy gyltek a kezünkben a kedvezményes kuponok, szórólapok és egyéb nyomtatványok. Sok esetben találkoztunk jó ötletekkel, frappáns megoldásokkal, esetleg költségcsökkent verziókkal. Amit én személy szerint észrevettem, hogy kevés olyan pavilonra bukkantam, ami azt a valóságos luxus színvonalat testesítette meg. Igaz az árak az egekbe szökelltek még így is, mégsem mondhattam azt, hogy ”huh ez aztán a sztár esküvs” feeling. Vagy mindenkinek a saját esküvje a tökéletes?! Nem tudom.

Személy szerint leginkább a ruhákra és a dekorációra voltam kíváncsi. Több szalon is felvonult, hogy lehetséget biztosítson a fiatal menyasszonyoknak a próbálásra és az esetleges vásárlásra is. Minden egyes pavilonba betekintve hölgyek tucatjait láttuk, ahogy buzgón, csillogó szemmel várakoznak, hogy álmaik ruháját felpróbálják. Egy pillanatra én is elgyengültem és kacérkodtam a gondolattal, hogy ha már itt vagyok felpróbálhatnék valamit. De ismét oda lyukadtam ki, hogy álmaim ruhája még megvarrásra vár. Találkoztam La Sposa, Sophia Tolli,Pronovias, Demetrios, Art’z Modell ruhákkal. Túlnyomó többségben pezsg és homokszín darabok voltak kiállítva, de a hófehér se szorult teljesen háttérbe. Néhány szalon egészen extrém viseleteket is elhozott magával. Amelyik érdekld pedig éppen idben jött, az a felállított színpadon is megcsodálhatta a fél órás Menyasszonyi Ruha Show-t. Személy szerint a Blue by Enzoani ruhákat és a magyar tervez-Benes Anita- Daalarna ruháit kerestem, de sajnos nem találtam.


A helyszín és a dekoráció az egyik legfontosabb eleme az esküvknek, mármint én biztosan nagy hangsúlyt fektetek majd rá. Úgy vélem meghatározza az egész esküv hangulatát, jellegét és a házasulandók stílusát. Ha a környezet kellemes, a vendégek közérzete is sokkal jobb.

Az ország valamennyi tájáról impozáns éttermekkel, hotelekkel és szállodákkal ismerkedtünk meg. Képviselik nagy lelkesedéssel meséltek szolgáltatásaikról, kedvezményeikrl és az igényeinket szem eltt tartva megpróbálták a legjobb lehetségeket ajánlani személyre szabottan. A kiállítok legismertebbjei és országunk elitjei közül találkoztunk a Hilton Budapesttel, a Budapest Marriott Hotellel, a Danubius Hotel Gellérttel és Astoriával,a Citadellával, a Bagolyvár Étteremmel, a Búsuló Juhász Étteremmel és nem utolsó sorban a Sziráki Kastéllyal.


A dekorációk és virágok világában eltévedve teljes képet kaptunk a jelenlegi trendekrl. Találkoztunk hercegns stílussal, bohémmal, komollyal, vagy másképpen csoportosítva romantikus, tengerparti és középkori témával egyaránt. Volt szökkút pink csokival, másfél méter magas pálcikákkal és trópusi gyümölcsökkel tzdelt pálma, édességpult tele finomságokkal, és még megannyi extra. Tortacsodák a cukrászat nagymestereitl, az ismertebbek közül, akit említenék a Zila, a Charlotte és a gyri Mathias. Csodálatos költeményekkel varázsolták el a nézeldket, sokan percekig nézték a szépen kidolgozott alkotásokat, st az egyik cég helyszínen készítette a fondant virágokat is, mely sokakat szórakoztatott. Jellemz volt a színes, letisztult és virágokkal, ékkövekkel díszített torták.

A másik nagyon nagy témakör, melyet szó nélkül nem tudunk hagyni, a Fotó és Videó. Több, mint hatvan cég mutatta meg kreativitását. A vagány streetartos stílustól az egészen hagyományos stílusig válogathattunk. Herczeg Zoltán és csapata egy színházszékekkel ellátott nagyon feelinges pavilonnal várta az érdekldket. S nem csak lehengerl stílusokkal, de fotóikkal, videóikkal is elnyerték az emberek elismerését. Rajtuk kívül még a G2foto és a Szinnayphoto is nagy érdekldést keltett.


Ezen kívül további szolgáltatások is részt vettek természetesen. És, ahogy minden más csoportban itt is széles skálában vonultak fel. A legegyszerbbtl a legkülönlegesebbig, a legkonzervatívabbtól a legextrémebbig és így tovább tovább a legek sorában. A zene-msor kategóriában a mulatós muzsikától egészen a hastáncos lányig, a nászút területén a belföldi utazásoktól a Föld körüli utakig, az ékszereknél a karikagyrtl a tiarákig és az auto bérlésnél az oldtimertl egészen a legexkluzívabb Cadillac limuzinokig. Tényleg ami csak kellhet az itt egészen biztosan jelen volt és még holnapig sorolhatnám azokat a fontos elemeket, amelyek lehetvé teszik , hogy a NAGY NAP a leend házasok legszebb és legemlékezetesebb dátumát jelentsék.

A végére érve barátnmmel összenézve kiengedtük azt a nagy levegt, melyet az elején vettünk és széles mosollyal távoztunk. Tulajdonképpen minden kérdésünkre megkaptuk a választ és elegend információt gyjtöttünk be ahhoz, hogy tudjuk nincsen lehetetlen! A kreativitásunkon múlik milyen apró pici puzzle darabokból rakjuk össze álmaink esküvjét.

Cimkk: eskv,
8,250,300 Huf / 26,700 Eur
5,963,700 Huf / 19,300 Eur
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betölt Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttmködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
Kristen Stewart megjelenését igen ers kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
avatar
Molly
-
2012.02.03. 20:07
6
Ksznm Kitti:) J volt a rendezvny is..
avatar
Kitti
-
2012.02.02. 18:34
5
J kis beszmol volt :)
avatar
Molly
-
2012.02.02. 07:52
4
:) tnyleg j volt!!!
avatar
selena
-
2012.02.01. 23:17
3
egy ilyen killtson nem csoda hogy elkezded fejben tervezni a sajtodat :)
avatar
szili
-
2012.02.01. 23:07
2
Imola,mr vrtam Tled a cikkeket,mert nagyon egyedien rsz!
avatar
szili
-
2012.02.01. 23:06
1
Ht ez szuper cikk,mint ha ott lettem volna.Lnyok ,ha ez ilyen egyszer,akkor hajr:)
Kk Mishumo kardign
A Mishumo egy feltörekv márka, mely elssorban a sportosan elegáns fiatalokat kívánja megcélozni. Kiváló anyagválasztás és a színek megfelel variálása a márka f ismertetjele - na és persze a több helyen is elhelyezett logó.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Javában dúlt a salvadori polgárháború, a továbbra is forrongó Közel-Keleten az izraeli légier meglepetés csapást mért az iraki atomermre, megalakult a Music Television és az els Indiana Jones-film is mozikba került.