A nyári napszemüvegrohamra készülnek
Exkluzív lencsék a Porsche Designtól
5 hozzászólás
Nagy Anna    2012.04.04

A nyári szezonra kĂ©szĂĽl a Porsche Design – az egyre nĂ©pszerűbb Ă©s több visszatĂ©rő vásárlĂłval rendelkező ruhamárka ugyanis továbbfejlesztette ikonikus napszemĂĽveg-kollekciĂłját. A P'8478 kollekciĂł a megjegyezhetetlen Ă©s marketinges szempontok szerint sem tĂşl előnyös neve ellenĂ©re valĂłdi legendának számĂ­t a márka Ă©letĂ©ben, ugyanis ezek a modellek 1978 Ăłta ugyanolyan dizájnnal hĂłdĂ­tják meg a vásárlĂłk szĂ­vĂ©t. A Porsche Design tervezői most Ăşgy döntöttek, hogy az eddigi hat szĂ­n (barna, kĂ©k, ezĂĽst, zöld, szĂĽrke Ă©s narancs) mellĂ© további három árnyalatot elĂ©rhetővĂ© tesznek.


A kĂ©peken láthatĂł három szĂ­n szerintĂĽk megidĂ©zi a nyár hangulatát Ă©s mindhárom változat uniszex, tehát női Ă©s fĂ©rfi vásárlĂłk is tetszĂ©s szerint választhatnak a kĂ©n (sárga), acĂ©lkĂ©k, vagy málna (piros) verziĂł között. A Porsche Design modern gyártási technolĂłgiájának köszönhetően a szemĂĽvegkeretet akármelyik szĂ­nnel Ă©letre kelthetjĂĽk, a kiválasztott lencsĂ©k könnyű beszerelĂ©sĂ©nek hála.


Az Ăşj kollekciĂł modelljei nĂ©gyfĂ©le mĂ©retben lesznek elĂ©rhetők (S, M, L, XL) a hozzájuk tartozĂł lencsĂ©kkel egyĂĽtt. A napszemĂĽvegek a Porsche Design márkaĂĽzletekben Ă©s a hivatalos webáruházukban is elĂ©rhetők, ám sajnos hazánkba jelenleg mĂ©g nem szállĂ­tanak.

avatar
csaknorisz
-
2012.05.25. 10:32
5
Nekem van egy cserélhető lencsés Carrera tipusú napszemüvegem eladó.Nem tudom pontosan hány éves, de 20 biztos van és nagyon jó állapotban van. 06-70-9846329
avatar
Sonic
-
2012.04.05. 22:10
4
jo otlet ez a lencse cserelgetes, kar hogy itthon nincs ilyen
avatar
Zoldalma
-
2012.04.05. 15:39
3
A sárga szuper lett!
avatar
Oliv3r
-
2012.04.04. 20:03
2
Ez fura hogy 4féle méret van, általában egyfajta szokott lenni.
avatar
mio
-
2012.04.04. 16:54
1
a málna színben szuper, csak eléggé átlátszik
Bézs színű Mishumo pulcsi
Remek pulóvert kínál a hűvösebb hónapokra a Mishumo, mely a Dress for Less webáruháznak hála számunkra is elérhető.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz Ă©rkezett, közben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma világsikert Ă©rt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.