A nyári napszemüvegrohamra készülnek
Exkluzív lencsék a Porsche Designtól
5 hozzászólás
Nagy Anna    2012.04.04

A nyári szezonra készül a Porsche Design – az egyre népszerűbb és több visszatérő vásárlóval rendelkező ruhamárka ugyanis továbbfejlesztette ikonikus napszemüveg-kollekcióját. A P'8478 kollekció a megjegyezhetetlen és marketinges szempontok szerint sem túl előnyös neve ellenére valódi legendának számít a márka életében, ugyanis ezek a modellek 1978 óta ugyanolyan dizájnnal hódítják meg a vásárlók szívét. A Porsche Design tervezői most úgy döntöttek, hogy az eddigi hat szín (barna, kék, ezüst, zöld, szürke és narancs) mellé további három árnyalatot elérhetővé tesznek.


A képeken látható három szín szerintük megidézi a nyár hangulatát és mindhárom változat uniszex, tehát női és férfi vásárlók is tetszés szerint választhatnak a kén (sárga), acélkék, vagy málna (piros) verzió között. A Porsche Design modern gyártási technológiájának köszönhetően a szemüvegkeretet akármelyik színnel életre kelthetjük, a kiválasztott lencsék könnyű beszerelésének hála.


Az új kollekció modelljei négyféle méretben lesznek elérhetők (S, M, L, XL) a hozzájuk tartozó lencsékkel együtt. A napszemüvegek a Porsche Design márkaüzletekben és a hivatalos webáruházukban is elérhetők, ám sajnos hazánkba jelenleg még nem szállítanak.

avatar
csaknorisz
-
2012.05.25. 10:32
5
Nekem van egy cserélhető lencsés Carrera tipusú napszemüvegem eladó.Nem tudom pontosan hány éves, de 20 biztos van és nagyon jó állapotban van. 06-70-9846329
avatar
Sonic
-
2012.04.05. 22:10
4
jo otlet ez a lencse cserelgetes, kar hogy itthon nincs ilyen
avatar
Zoldalma
-
2012.04.05. 15:39
3
A sárga szuper lett!
avatar
Oliv3r
-
2012.04.04. 20:03
2
Ez fura hogy 4féle méret van, általában egyfajta szokott lenni.
avatar
mio
-
2012.04.04. 16:54
1
a málna színben szuper, csak eléggé átlátszik
Fekete D&G sneaker
A Dolce&Gabbanával ellentétben a D&G 2012-es új kollekciójában túl sok használható utcai/hétköznapi cipőt nem találunk, kivétel ezt itt.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszerűen nőtt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböző Tv-sorozatok.