Többsgük New Yorkban található
Ezek Trump legértékesebb ingatlanjai
Munkatársunktól    2016.01.14    1 hozzászólás

Donald Trumpot méltán tekinthetjük az egyik legsikeresebb amerikai üzletembernek. A Queensben született 69 éves elnökjelölt-aspiránsnak ugyanis rendkívül kiterjedt ingatlanportfóliója van, Trump becsült személyes vagyonának összege pedig meghaladja a 7 milliárd dollárt.


Lássuk, melyek a legértékesebb ingatlanjai!

Wall Street 40, New York City


A Wall Street 40 a világgazdaság legbefolyásosabb utcájában helyezkedik el. Az épületet még a 20. század elején kezdték el építeni, és csak az 1930-­as években lett kész. Korábban a Wall Street 40 egy igazán rangos elismerést tartott, méghozzá a „világ legmagasabb épülete” címet. Jelenleg az épület az egyik legmagasabbnak mondható a Nagy Almában, mintegy 1,2 millió négyzetméternyi irodaterületet foglal magában, mely legalább 70 emeletre terjed ki. Igazából maga az épület egyfajta tisztelgés a városnak, hiszen New York felé tornyosul, mint egy erős sas. Valódi szimbóluma a pénzhatalomnak és a befolyásnak, így nem is csoda, hogy Trump megvásárolta az épületet, és óriási összeget, 200 millió dollárt szánt erre a projektre.

Trump International Tower and Hotel, Chicago


Trump New Yorktól távolabb is szeretett volna épületeket szerezni magának. Hölgyek és urak egyaránt csodálkozva állnak azonban a szinte már félelmetes Trump International Tower előtt Chicago városában. A torony egyébként az egyik legszebb épület Észak-­Amerikában, és a hotel pedig egy 99 szintes luxusszálloda. Különlegessége, hogy csupán egy kőhajításnyira helyezkedik el a Chicago-­folyótól, de igazán egyedi kilátást biztosít az ikonikus Michigan­-tóra is. Amikor elkészült, ez volt a világ legmagasabb épülete, ma pedig az USA negyedik legmagasabb épületeként tartják számon. A 339 szobával rendelkező szálloda mellett lakások is helyet kaptak a hatalmas épületben.

Trump Tower – 721 Fifth Avenue, New York City


A Trump Tower szintén New York városában lelhető fel, több mint 67 emeleten, ahol lakások és irodák találhatók. Amikor az épület 1963­-ban elkészült, akkor a legmagasabb üveg épületnek ítélték egész Manhattanben. Habár a torony már elvesztette ezt a címét, a dicsőségéből semmit sem vesztett. Trump képes volt megépíttetni ezt a masszív, hatalmas felhőkarcolót, ahol olyan kiskereskedelmi üzletek prosperálnak, mint a Bergdorf Goodman, a Tiffany, a Gucci, vagy a Louis Vuitton.

Trump Vineyards, Charlottesville


Az idilli környezetben felépült Trump Vineyards kétségkívül egy monumentális birtok. A virginiai Blue Ridge hegyekhez közelében fekvő ingatlan a 2000 hektárnyi mezőgazdasági földterületével a környék ékköve. Csupán öt évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, és Trump és fia, Erik Trump irányítása alatt áll. A szőlőtermesztés kulcsszerepet játszik a család életében, hiszen számos díjnyertes bort is találhatunk itt, mely saját termés.

1290 Avenue of the Americas, New York City


A torony eredetileg 1964-­ben épült, az Emery Roth & Son kettős jóvoltából a New York-i belváros szívében, majd pedig megvásárolta Steven Roth és Donald Trump 2007-­ben. Míg az 1290 Avenue of the Americas tulajdonosa nagymértékben továbbra is Trump, Roth felajánlotta, hogy kivásárolja a részét. Az Avenue of Americas-t 2013-­ban állította helyre a Moed de Armas & Son társaság, s így lett egyike New York rendkívül kifinomult, elegáns épületeinek. Ez a jeles épület egy egész blokkot felölel az 51. és az 52. utca között, és fő jellemzője az, hogy fényes márvány hall köszönti a bejáraton belépőket, valamint több mint 40 emeleten irodák helyezkednek el. Azok a cégek, akik itt működnek, festői kilátást élvezhetnek minden nap a Central Parkról.

Boss Black csíkos ing
A Nordstrom is készül már az év végére, így egyre több termékük jelenik meg akciós áron, ahogy az itt látható Hugo Boss Black ing is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.