Június 17-én debütál a Punk’d kilencedik évada az MTV Hungary-n
Ezentúl Justin Bieber szívatja a sztárokat
4 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.06.14

Kilencedik Ă©vadába lĂ©p Ashton Kutcher kultikussá vált sztárszĂ­vatĂł műsora, a Punk’d. A jĂşnius 17-Ă©n, vasárnap este 20.25-kor debĂĽtálĂł legĂşjabb szezonban már nem egyedĂĽl Kutcher lesz a felelős a hollywoodi hĂ­ressĂ©gek szĂ­vrohamaiĂ©rt, besegĂ­t mĂ©g neki többek között Justin Bieber Ă©s Miley Cyrus is, Ă­gy a celebek már vĂ©gkĂ©pp nem tudhatják, melyik barátjukban bĂ­zhatnak meg.


Már kilencedik Ă©vad Ăłta szĂ­vatja sikeresen az MTV sztárokbĂłl állĂł gegcsapata a legnagyobb hollywoodi hĂ­ressĂ©geket. A Punk’d cĂ­mű kandikamerás reality-t eddig Ashton Kutcher vezette, ám a legĂşjabb szezonban már - talán azĂ©rt, mert már szinte senki nem hajlandĂł találkozni a szĂ­nĂ©sszel, aki sikeresen verte át majdnem mindegyik barátját az elmĂşlt nyolc Ă©vadban - vendĂ©g műsorvezetők hozzák kĂ­nosnál kĂ­nosabb helyzetbe sztárbarátaikat. Justin Bieberről pĂ©ldául már az első rĂ©szben kiderĂĽl, hogy sokkal jobb fej, mint eddig bárki gondolta volna, hiszen Taylor Swifttel simán elhiteti, hogy egy jelzőrakĂ©tával vĂ©letlenĂĽl felrobbantott egy hajĂłn zajlĂł eskĂĽvőt!

SzintĂ©n csatlakozik a csapathoz Miley Cyrus, aki Khloe Kardashiant veri át: a reality-sztár azt gondolja, hogy a barátnőivel fog vacsorázni Ă©s kellemesen elbeszĂ©lgetni, azonban mikor az Ă©telt kiszállĂ­tĂł futár megkĂ©ri a házigazdát, hogy használhassa a mosdĂłját, a fĂ©rfi Ăşgy tesz, mintha a cipzár kettővel több dolgot fogna össze a kelletĂ©nĂ©l…


A jĂşnius 17-Ă©n, vasárnap este 20.25-kor debĂĽtálĂł kilencedik Ă©vadban, a Punk’d csapata mĂ©g durvább átverĂ©seket visz vĂ©ghez a sztárvilág krĂ©mjĂ©n, mint eddig valaha. Aki kĂ­váncsi arra, hogy viselik a világ legnagyobb sztárjai azt, hogy a frászt hozzák rájuk egy-egy erősebb átverĂ©ssel, az semmikĂ©pp se hagyja ki a Punk’d legĂşjabb szezonjának premierjĂ©t!

avatar
Chris
-
2012.06.20. 21:02
4
Youtubeon ha beírod, bejön sok rész, de ezek szerint feliratosan is megnézhetők lesznek az újak?
avatar
Tompi
-
2012.06.16. 16:03
3
Ez kb. olyan mint itt volt a Kész Átverés az Rtlen?
avatar
Emma
-
2012.06.15. 14:20
2
Régebbi részeket meg lehet nézni valahol?
avatar
lacko
-
2012.06.14. 21:51
1
már csak ez hiányzott xD
Alkalmi D&G öltöny
Remek vétel az IOS kifutó kollekciójában található D&G öltöny, ami most akciós áron vihető.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.