Los Angeles elit negyedében
Ezt a házat vásárolta J.J. Abrams
0 hozzászólás
Munkatársunktól    2014.07.05

J. J. Abrams a népszerű Los Angeles-i szomszédságban, a Pacific Palisades­ben vásárolt egy házat magának. A kétszeres Emmy-­díjas rendező 14,4 millió dollárt (3,1 milliárd forintot meghaladó összeget) fizetett a közel 750 négyzetméter alapterületen elhelyezkedő otthonért. A birtok először tavaly novemberben jelent meg az eladó házak között, akkor 15 millió dollárért árulták, majd decemberben már ki is vették az ingatlanirodák ajánlatai közül. A krémszínű házat 1995-­ben építették, melyben 7 hálószoba, 8 fürdő, egy iroda, egy edzőterem, valamint egy borospince is található. Az udvaron medence, és az évek során folyamatosan gondozott, parkosított kert található, mely az óceánra néz.

Gucci pénztárca
Ezzel a bőrből készült Gucci pénztárcával bárhol is legyél, Te leszel a nyerő! A lakkozott Gucci mintás tárcát kifejezetten úriemberek számára készítették.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas Ă©vek derekán több terror támadás is törtĂ©nt, de elindult a világsztárokat tömörĂ­tő USA for Africa project is.