Trendmagazin

Farmerbe bújt kanapé

Itt a Buffalo kanapék új kollekciója

2011.06.14 | Major Imola

Megérkezett hazánkba is az exkluzív kanapé márka, a Buffalo kollekciója. Első ránézésre elég érdekes ötletnek tűnik, hogy a megszokott ülőgarnitúránk, a megszokott farmernadrágunkkal egybe olvad, és trendi kiegészítőjévé válik lakásunknak, de második rágondolásra már nem is annyira elképzelhetetlen.

A hosszú évtizedek óta trendi farmer anyag, ebben a megjelenésben is nagyon jól mutat. Különböző formájú,méretű, elrendezésű darabokat tudunk megvásárolni. Ennek köszönhetően akármilyen lakásban is lakunk, nem akadály és garantált a siker. De ne korlátozódjunk csak otthonunkra, akár egy laza pubban, butikban is megtalálja helyét.

Egyediségük színükben is rejlik, ugyanis a koptatás hossza, intenzitása dönti el árnyalatát és mintázatát kedvenc anyagunknak. Ezáltal nincsen két ugyan olyan borítású bútordarab.

A márka minden egyes modellje hosszú életű, soha nem megy ki a divatból. Most különlegesen trendi, évek múltán, pedig retrón trendi lesz. Az anyag vastagsága, strapabírósága is garantálja számunkra, hogy akár generációkon keresztül is kiszolgálja gazdáit.

Most pedig jöjjön néhány kép a Buffalo termékeiről, melyeket a Lurdy Ház első emeletén is megtalálsz!
Bluebaby
Eldorado
Jessy James
Road69
The sheriff
Wyatt Earp