Ilyen még a svájci órák történetében nem fordult elő
Farmerrel támad az Hublot új kollekciója
Váradi Zoltán    2013.02.27    6 hozzászólás

Az Hublot ezĂşttal is meglepő Ăśtlettel rukkolt elő: legĂşjabb kollekciĂłjuk a farmeranyagot hozza be a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk vilĂĄgĂĄba. Az elsőre igencsak meglepő Ăśtlettel Jean-Claude Biver rĂŠgi ismerőse, Tina Zegg ĂĄllt elő, aki rĂŠszt is vett az ĂłrĂĄk megtervezĂŠsĂŠben.


A Hublot Jeans kollekciĂłban megjelenő nĂŠgy modell mindegyikĂŠhez a prĂŠmium kategĂłriĂĄs farmergyĂĄrtĂł, a Dsquared denim szolgĂĄltatta a megfelelő alapanyagot, melyet az Hublot tervezői a kaucsukszĂ­jra ĂŠs – bĂĄrmennyire kĂźlĂśnĂśs is – a szĂĄmlapra is rĂĄhelyeztek. A kollekciĂł hĂĄrom női Big Bang modellt tartalmaz melyek rozsdamentes acĂŠl ĂŠs fehĂŠrarany verziĂłkban lesznek megvĂĄsĂĄrolhatĂłak. A női vĂĄsĂĄrlĂłk elcsĂĄbĂ­tĂĄsa ĂŠrdekĂŠben az acĂŠl verziĂł gyĂŠmĂĄntokkal is elĂŠrhető lesz, mĂ­g a fehĂŠrarany vĂĄltozat alapbĂłl baugette gyĂŠmĂĄntokkal jĂśn.


MĂ­g a fĂŠrfiak szĂĄmĂĄra az Hublot eddig nem tĂşlsĂĄgosan sikeres modellje, az Oceanographic nĂŠmileg mĂłdosĂ­tott vĂĄltozata, a 4000 Jeans nevet viselő ĂłrĂĄja lehet a megfelelő vĂĄlasztĂĄs, mely 48-as mĂŠretĂŠvel, fekete karbon tokkal ĂŠs a mindezt megbolondĂ­tĂł farmeranyaggal kĂŠtsĂŠgtelenĂźl ĂŠrdekes hatĂĄst kelt. A bejelentett ĂłrĂĄkbĂłl tĂ­pusonkĂŠnt mindĂśssze 250 darab kĂŠszĂźl, ĂŠrtĂŠkesĂ­tĂŠsĂźk MonacĂłban, AusztriĂĄban ĂŠs SvĂĄjcban indul el az idei nyĂĄr folyamĂĄn.

avatar
szabolcs
-
2013.03.07. 13:32
6
A Big Bang gyémántok nélküli verzióját eltalálták, az még férfiaknak is jó lehet.
avatar
Ricsiboy
-
2013.03.03. 16:05
5
Farmeróra 3-4 milkóért :DD
avatar
urbanjoco
-
2013.02.28. 19:28
4
Ez tetszik! Főleg az utolsó!
avatar
DJboy
-
2013.02.28. 16:25
3
Not baaad :D
avatar
Lion
-
2013.02.27. 19:30
2
Klasszak! Ilyen se jutott még másnak eszébe az tuti :D
avatar
Azur
-
2013.02.27. 05:23
1
De komoly! Miket kitalálnak. :O
Hugo Boss 'Waldon' mandzsettagomb
A kifinomult eleganciával rendelkező férfiak fontos kiegészítője a mandzsettás ing. A Hugo Boss új kollekciójában találunk egy 'Waldon' elnevezésű, fényezett palládiumból készült, csavart barázdákkal díszített mandzsettagombot, ami "semleges" színe miatt bármilyen típusú inghez és öltönyhöz passzolhat.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.