Ilyen még a svájci órák történetében nem fordult elő
Farmerrel támad az Hublot új kollekciója
Váradi Zoltán    2013.02.27    6 hozzászólás

Az Hublot ezúttal is meglepő ötlettel rukkolt elő: legújabb kollekciójuk a farmeranyagot hozza be a svájci luxusórák világába. Az elsőre igencsak meglepő ötlettel Jean-Claude Biver régi ismerőse, Tina Zegg állt elő, aki részt is vett az órák megtervezésében.


A Hublot Jeans kollekcióban megjelenő négy modell mindegyikéhez a prémium kategóriás farmergyártó, a Dsquared denim szolgáltatta a megfelelő alapanyagot, melyet az Hublot tervezői a kaucsukszíjra és – bármennyire különös is – a számlapra is ráhelyeztek. A kollekció három női Big Bang modellt tartalmaz melyek rozsdamentes acél és fehérarany verziókban lesznek megvásárolhatóak. A női vásárlók elcsábítása érdekében az acél verzió gyémántokkal is elérhető lesz, míg a fehérarany változat alapból baugette gyémántokkal jön.


Míg a férfiak számára az Hublot eddig nem túlságosan sikeres modellje, az Oceanographic némileg módosított változata, a 4000 Jeans nevet viselő órája lehet a megfelelő választás, mely 48-as méretével, fekete karbon tokkal és a mindezt megbolondító farmeranyaggal kétségtelenül érdekes hatást kelt. A bejelentett órákból típusonként mindössze 250 darab készül, értékesítésük Monacóban, Ausztriában és Svájcban indul el az idei nyár folyamán.

avatar
szabolcs
-
2013.03.07. 13:32
6
A Big Bang gyémántok nélküli verzióját eltalálták, az még férfiaknak is jó lehet.
avatar
Ricsiboy
-
2013.03.03. 16:05
5
Farmeróra 3-4 milkóért :DD
avatar
urbanjoco
-
2013.02.28. 19:28
4
Ez tetszik! Főleg az utolsó!
avatar
DJboy
-
2013.02.28. 16:25
3
Not baaad :D
avatar
Lion
-
2013.02.27. 19:30
2
Klasszak! Ilyen se jutott még másnak eszébe az tuti :D
avatar
Azur
-
2013.02.27. 05:23
1
De komoly! Miket kitalálnak. :O
Prémium Salvatore Ferragamo utazótáska

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Ebben az évben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önálló lemezét is.