A Sziget Rózsaszín Ékszere divatba borul egy éjszakára
Fashion Night a Pink The Clubban!
8 hozzászólás
Szabó Adrienn    2012.03.13

Március 15-én, csütörtökön mindenkinek kötelező jelenése van a Pink The Clubban. Az r’n’b téli paradicsomát most nem csak a fergeteges és féktelen party hanem a divat világa is magáévá teszi egy éjszakára.


Az exkluzív ünnepi divatshow keretében megismerkedhettek a 2012-es londoni trendeknek megfelelő hajkölteményekkel és sziporkázó sminkekkel. Az Allora szexi partyruhái és a Parc Fermé sportosan elegáns termékei minden bizonnyal bekerülnek kedvenceitek közé. Aki eljön, megtekintheti a Sandy Bizsu legújabb, trendi, nyárias kiegészítőit. Az est második felében pedig, a Saxoo London kerül reflektorfénybe egy show keretében. Ez nem volna elég? Dobjuk fel az estét egy vadító koktéllal, vagy akár pezsdítsük fel a hangulatot a gyöngyöző pezsgő és a Vadhibiscus íncsiklandó duojával. Ez utóbbi ajánlatunk is a divat oltárán áldoz, hiszen nem csak gasztronómiai, hanem rendkívüli esztétikai élményt is nyújt.

Mindezek mellett értékes nyeremények szerencsés gazdái lehettek, ha részt vesztek a közösségi oldalakon hirdetett nyereményjátékainkban! Nem érdemes lemaradni! Gondoskodtunk a teljes outfitről, aki trendjeinkre épít, garantáltan átjut a facecontrollon is, mi maradt még? A legfontosabb, a rhyme and blues kellemes dallamait az est folyamán DJ Fat és DJ Base fogja pörgetni a kristályokkal díszített pultból.


A hosszú hétvégének hála a Hajógyári Sziget több klubja megnyitja kapuit már egészen a szerdai naptól a nagyérdemű szórakozni vágyó közönség előtt, de garantáltan a Pink! The Club – Fashion Night fog a legnagyobbat szólni mind közül! Egy biztos, garantáltan jobb elfoglaltság, mint egy zavargás, spontán összeverődő tüntetés közepén tombolni!

Ha azt kérdezem, március 15.-én csütörtökön hol a helyed, a válasz csak egy lehet: Pink The Club!

avatar
Adrihanna
-
2012.03.16. 22:28
8
én leléptem 3kor mert nekem ma is meg holnap is rendezvényem van =) =/ mint általában... erről szól az életkém =)
avatar
gery
-
2012.03.16. 18:40
7
meddig tartott? :D
avatar
Adrihanna
-
2012.03.16. 09:49
6
Nagyon szuper volt =) brutáljók voltak a rucik... vadhibiscust kóstoltátok???? ha nem, lesz még kóstoló a következő bemutatókon =) tegnap ott voltam ám két pörgés közt, ahol mondtam, de nem voltatok ott =)
SZOMBATON KIRÁLY VIKTOR!!! SZINTÉN KÖTELEZŐ A JELENÉÉÉÉÉÉS!!!
avatar
Emma
-
2012.03.15. 23:21
5
az éèv bulija ;)
avatar
Adrihanna
-
2012.03.15. 01:20
4
juhí akkor este ott tali ;) úgy be vagyok pezsegve rá... nagyon szupi lesz =) mit beszéljünk meg, hol fussunk össze TMesek? =) mondjuuuuuk pontban 11kor meg ha maradok végig akkor olyan 2kor oda megyek a bejárathoz de bent ahogy bejövünk rögtök ott fogok állni van ott egy ablak (asszem) és a mellé ott szokott állni egy biztis is =)
avatar
Oliv3r
-
2012.03.15. 00:02
3
Ok! :D
avatar
Kristen17
-
2012.03.14. 17:00
2
Izginek tűnik! :)
avatar
Adrihanna
-
2012.03.14. 07:49
1
EMBERKÉIIIIIIIIIIIIM!!!!! =) Úgy izgulok a holnap miatt =) tegnap voltunk a csajokkal kiválogatni a modelleknek a Sandyba a kiegészítőket =) már nálam vannak a Vadhibiscusok is =) és most már csak annyi van hátra, hogy holnap lemegyünk és élvezzük a fashion night showját =))))) remélem jöttök ti is =) aki jön azzal a show előtt vagy a show után szívesen összefutok egy lightos beszélgetésre =)
Pöttyös D&G nyakkendő
Nagyon divatba jött manapság a vékony, fekete színű nyakkendő. Érthető, hiszen fiatalos, laza és mégis elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.