Campona Fashion Show 2012
Felkészültünk a tavaszra a Camponával
2 hozzászólás
Szabó Adrienn    2012.04.17

Izgatottan várta mindenki a Campona nagyszabású divatshow-ját, mely március utolsó napján került megrendezésre a hatalmas bevásárlóközpontban. Megismerkedhettünk a legújabb trendekkel, kollekciókkal és a programok színvonalát még tovább emelő, ismert sztárvendégekkel is. A fashion modellek segítségével nyerhettünk bepillantást a szezon divattrendjébe, a színvonalasan bemutatott darabok ez úttal is belelopták magukat a szívünkbe.


A könnyed minőségi szórakoztatásról a show kezdetekor, - és annak végén - Király Viktor, Kállay-Saunders András és profi táncosaik gondoskodtak, valamint a Megasztár felfedezettje, a svéd Cheyenne Malmgren is szórakoztatta a közönséget hangjával, mindezt egy-egy 50 perces koncert keretén belül élvezhettük.


A fashion show a Campona tavaszi bringa és divatfesztiváljának keretén belül zajlott, erősítve azt a gondolatot, miszerint a kerékpározás mára sokkal több, mint szimpla sport, hiszen saját kultúrával rendelkező, fiatalokat és idősebbeket egyaránt vonzó, divathoz kapcsolódó, igazi urbánus „járműtrendről” beszélhetünk.


Az idei nyári hónapok előrejelzése szerint a slágerszínek saját ízlésünk függvényében lehetnek a halvány pasztelles, vagy akár az élénkebb, erősebb, neonos árnyalatok. A legdominánsabb színek, a korall, a türkiz, a citromsárga, a vörös, a narancs, a fukszia, a navy blue és a zöld különböző árnyalatai. A fashion show keretén belül megismerkedhettünk a Camaieu, a Tally Weijl, az Orsay, a Promod a Gas, és a Pimkie legújabb kollekciójával.


A cukorkaszínek visszaköszöntek a sportos öltözetekben is, ezt igazolta a Budmill és a Tommy Jeans öltözetek fergeteges színkavalkádja. A show látványos elemeként a Triumph és a J. Press kollekciók szolgáltak, amiből megtudhattuk, mi is az idei szezon fehérneműdivatja. A bemutatott kollekciók sorát a Mehrusa szalon elegáns, különleges megoldású menyasszonyi ruhái zárták.


A fergeteges shownak hála, mindenki kiválaszthatta a hozzá legközelebb álló darabokat bármely kategóriában és akár meg is vásárolhatta a Campona Bevásárlóközpontban.

Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betöltő Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttműködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
Hennel Ádám a Fix HD magazin műsorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövőbeli tervekről.
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetőjével Hennel Ádám beszélgetett.
avatar
krisztaa
-
2012.04.18. 21:40
2
a piros-narancs blézer tök jó, bekéne szerezzek nyárra vmit :)
avatar
Kitti
-
2012.04.18. 13:45
1
én is felkészültem a tavaszra de az időjárás még nem annyira :(
Barna lencsés Prada napszemüveg
Ha új napszemüvegben gondolkodtok, íme egy igazán jó választás! A férfiak általában szeretik a fekete, sötétszürke változatokat, de szerintem egy barna, illetve aranyszínű szemüveg is elfér ezek mellett.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A folyamatosan kiújuló izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy újabb fordulóponthoz érkezett, közben Michael Jackson Thriller című albuma világsikert ért el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.