700.000 dollárnyi támogatást gyűjtöttek össze a dokkolók megépítéséhez
Távirányítható állvány iPhone-hoz
7 hozzászólás
Oroszvári Péter    2012.07.23

Sok dokkoló készült már az Apple készülékekhez, de ezek általában csak hangszórókkal kecsegtettek a töltés mellett. A Motrr által készített Galileo viszont a kamera használatában nyit új távlatokat.


Az elegáns kis készülék állványként szolgál a fotózáshoz, de mivel két tengelyen is képes körbeforogni, jóval könnyebb beállítani a megfelelő szöget. Ami viszont még inkább lényeges a Galileoban, az a távirányíthatósága. Így könnyebb vele figyelni a gyerekeket, konferenciabeszélgetésen mindig azt láthatjuk, aki épp beszél, de egy kis kreativitással az autó alá gördeszkán betolva még az alvázat is kényelmesebben megvizsgálhatjuk – csak rajtunk múlik, hogyan használjuk ki a lehetőségeit.


A tartón egy szabványos állványmenet is megtalálható, aminek a kültéri kamerázás során lehet főleg hasznát venni, akár time-lapse fotózás során (amikor hosszú időn át, bizonyos időközönként lőtt képeket végül egy felgyorsított videón nézhetjük vissza). Ilyenkor persze akkumulátorról üzemel az állvány, de a telefont csak akkor tölti, ha hálózatra van kötve, különben nem lopja előle az energiát. A fejlesztők számára is nagyon barátságos szerkesztőfelületet kínálnak, amivel könnyen beépíthető az állvány kihasználása bármilyen, már kész app-ba is.


A Galileo az iPhone 4 és 4S, és a 4. generációs iPod Touch modellekkel kompatibilis, irányítani pedig ezeken kívül iPad-ről, vagy akár egy webböngészőből is lehet. Kereskedelmi forgalomban azonban még nem elérhető: a projektnek a Kickstarter.com oldalon kívántak 100.000 dollárnyi támogatást szerezni, de annyira tetszett az embereknek, hogy végül ennek hétszerese gyűlt össze. Itt a fekete és fehér verzió 85, míg a zöld 95 dolláros áron szerepel, júniusi szállítással, de nem csoda, ha a befolyt pénzösszegből még kicsit tovább tökéletesítik a kis állványokat.

Kapcsolódó cikkek
Mint már korábban megírtuk, a BMW Párizsban hozta létre új központját, ám ezalatt az Audi sem tétlenkedett, a nagy fejlesztésnek pedig most látható az eredménye: az Audi City.
A Karib-tenger kalózai kalandfilm-sorozat egyik tehetős rajongója soha nem látott otthoni mozitermet álmodott meg épülő házába több, mint félmilliárd forintos beruházással.
avatar
biropeti
-
2012.07.28. 19:19
7
Attilaa: Valóban! :D
avatar
Attilaa
-
2012.07.25. 19:54
6
A legmokásabb akkor is az iPig!!:D
avatar
Burton
-
2012.07.25. 19:05
5
detty: szerezz be egy iPhonet :) nem muszáj a legújabbat, a régebbiek elég baráti árban vannak!
avatar
detty
-
2012.07.25. 16:27
4
jó dolog ez, csak nem iPhone-om van :D
Most az Xperia Mini Pro-m-hoz keresek napelemes töltőt, bringatúrára megyünk, nem lesz konnektor :D Appot is töltöttem le, nagyon állat http://minu.me/-bringapont
avatar
Oliv3r
-
2012.07.24. 18:00
3
zöldben király!
avatar
Chris
-
2012.07.24. 15:53
2
Hihetetlen hogy mennyi kütyüt kitalálnak az iPhoneokhoz :D
avatar
wasabi
-
2012.07.23. 22:01
1
ezt meg fogom venni :D
Fekete D&G sneaker
A Dolce&Gabbanával ellentétben a D&G 2012-es új kollekciójában túl sok használható utcai/hétköznapi cipőt nem találunk, kivétel ezt itt.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Ebben az évben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önálló lemezét is.