Az Xbox360, a Playstation3 és a Wii is elérhető lesz
Gamer lakosztály alakul Londonban
4 hozzászólás
Munkatársunktól    2013.01.08

Nehéz úgy összejönni a haverokkal és játszani egész este, hogy ne zavarjanak titeket és másokat se zavarjatok? Esetleg kipróbálnátok kedvenc játékaitokat egy teljesen új környezetben? Erre kínál megoldást az angol Retailer Game, aki azt tervezi, hogy játékkégliket, Game Pad-eket alakít ki, azaz olyan lakosztályokat, ahol a videojátékok kedvelői zavartalanul játszhatnak.


A londoni Staybridge Suitesben egy különleges lakosztály kerül kialakításra, melyben a három nagy névnek (Xbox360, Playstation3, Wii) saját szobája lesz. A 2012-es Olimpiai Falura néző szállás minden olyannal el lesz látva, amire szükség van egy tökéletes játékesthez: pizza, rágcsálnivalók, sör, bor, alkoholmentes italok.


A nem mindennapi hotelszobák 2013 januárjától foglalhatók a videojátékok kedvelői számára. Ha szeretnéd meglepni valami igazán különlegessel szerelmedet vagy ismerősödet, foglalj egy játékestet Londonban. A szoba ára egy éjszakára 199 angol font (kb. 70 ezer forint).

avatar
druida
-
2013.01.21. 07:41
4
Nem rossz ötlet csak túl drága. De az alap gondolat jó.
avatar
Fluor100
-
2013.01.10. 21:50
3
én ennek az árnak a feléért is nyitok bp-n gamer szállást, de a konzolokat mindenki maga hozza :P
avatar
donvito
-
2013.01.08. 14:27
2
jó buli lehet a hardcore gémereknek!
avatar
Lion
-
2013.01.08. 13:12
1
Jo nagy lehuzas :D
Aviator stílusú Gucci napszemüveg
Szerintem egy barna lencsés aviator stílusú napszemüveg egyetlen férfi kelléktárából sem hiányozhat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.