Az író a blogján elemezte a két jelöltet
George R. R. Martin beszólt Trumpnak
Munkatársunktól    2016.11.05    2 hozzászólás

A TrĂłnok Harca tĂŠvĂŠsorozat alapjĂĄul szolgĂĄlĂł Tűz ĂŠs jĂŠg dala regĂŠnyek szerzője elĂŠrkezettnek lĂĄtta az időt, hogy az amerikai elnĂśkvĂĄlasztĂĄs hajrĂĄjĂĄban megossza vĂŠlemĂŠnyĂŠt a kĂśzĂśnsĂŠggel. A New MexikĂłban ĂŠlő Ă­rĂł a blogjĂĄn kemĂŠnyen nekiment Donald Trumpnak, aki vĂŠlemĂŠnye szerint az egĂŠsz kampĂĄnyĂĄt szemĂŠlyeskedĂŠssel vitte vĂŠgig, mindenfajta komolyabb tartalom nĂŠlkĂźl.

Fotó: Gage Skidmore
Fotó: Gage Skidmore

"Az ĂŠn ĂŠletemben mĂŠg soha nem volt ennyire alkalmatlan elnĂśkjelĂślt az orszĂĄg vezetĂŠsĂŠre" - utalt a republikĂĄnus ingatlanmogulra.

"Nem kell kedvelned Hillary-t. Nem kell meghallgatnod, hogy Hillary mit mond TrumprĂłl, vagy azt, hogy ĂŠn mit mondok TrumprĂłl. ElĂŠg csak Trumpot meghallgatnod. Ha ezt megteszed, ĂŠs mĂŠg mindig mĂŠrlegeled, hogy rĂĄ szavazz... Nos..."

George R. R. Martin koråbban is megnyilvånult mår politikai ßgyekben, legutóbb tavaly Êv vÊgÊn írt egy bejegyzÊst, amiben szorgalmazta, hogy az Egyesßlt Államok tÜbb szíriai menekßltet fogadjon be.

avatar
Corall
-
2016.11.07. 23:51
2
easy: Már értem miért nem készül el az új regény!!! :D
avatar
easy
-
2016.11.07. 23:09
1
Es az megvan hogy a kommentekre is valaszolgat? :) Nagyon komolyan tolja!
Paul Smith 'Las Vegas' válltáska
A tavalyi nagy sikert aratott "Mini" kollekció után idén is egy újabb limitált szériával rukkolt elő a Paul Smith, ezúttal Las Vegasra épült fel egy kollekció.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
Amikor mindenki kĂŠt szĂĄmmal nagyobb felső ruhĂĄt, de szűk nadrĂĄgot hordott, amikor a fĂŠrfiak nagy rĂŠszĂŠnek is nőies frizurĂĄja volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dĂşlt a huszadik szĂĄzad legnagyobb kulturĂĄlis forradalma.