A gyártó több mint 3000 darabot adott el a rendszerből világszerte
Golfozz a nappalidban!
4 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.12.25

Megjelent a piacon egy új golfszimulátor az egyik legismertebb gyártótól, az XGOLF-tól. A gyártó több mint 3000 darabot adott el a rendszerből világszerte, hála annak, hogy az új csúcsszimulátort ötvözték egy oktató rendszerrel és egy club-fittinggel, majd becsomagolták egy nagyon jó dizájnba. Az XGOLF remek fedett golf élményt nyújt minden rajongónak.


A többi golfszimulátortól abban tűnik ki, hogy az XPLATE-tel - egy a fekvéspozicionáló szerkezettel - és az XBALL-lal, egy intelligens labda ütőhellyel a játékosok sokkal teljesebb golf élményt kaphatnak. Az X-GOLF szenzorok sorával igyekezett lemásolni a játékosok minden valószínűsíthető mozgását és ütését. Ezek a speciális szenzorok közel egymillió adatpontot tudnak másodpercenként rögzíteni szemben az erre fejlesztett szoftverekkel, amelyek csak 6000-szer tudják újraszámolni a szimulációs egyenletet másodpercenként.


Ezért tudja az X-GOLF olyan pontosan és részletesen megjeleníteni a környezetet, a játékos és a labda mozgását és mindemellett részletes információkat ad az ütésről, analizálja az eredményeket, nem csak adatokat elemez, hanem videóanalízist is ad. Az XPLATE képes felismerni a domborzati viszonyokat, például egy emelkedőt, amin a játékos a valóságban áll és ehhez állítja be a játékpályát. Manuálisan is állíthatóak a domborzati viszonyok, ha domboldalon állva lentről felfelé és fordítva is kipróbálnánk az ütést. Az XBALL begyűjti a labdát, elhelyezi az ütőpozícióba és adatokat szolgáltat a tee magasságáról minden egyes ütés előtt.


Ennek a kis játékszernek elég izmos ára van: 43.000 és 58.000 dollár között mozog. A csomagban kapunk egy katalógust a 93 legjobb golfpályáról, rengeteg fekvés-emulációt és egy auto tee rendszert is. És a legjobb, hogy mindezt a szobában próbálhatjuk ki.

avatar
druida
-
2013.01.01. 16:52
4
Minek minden sportot bezsúfolni falak közé? A golfban pont az a szép hogy szabad levegőn vagy, nem pedig a képernyőn nézed a füves dombokat.
avatar
urbanjoco
-
2012.12.28. 19:01
3
így vennék pár leckét .,,
avatar
Szeki
-
2012.12.26. 15:29
2
Nem rossz, ha esős az idő, bent is meg lehet tartani egy golfmeccset :D
avatar
Gyuszi
-
2012.12.25. 22:15
1
Ez tanulásra faja de azér golfozni szabadban az igazi 8)
Boss Black csíkos ing
A Nordstrom is készül már az év végére, így egyre több termékük jelenik meg akciós áron, ahogy az itt látható Hugo Boss Black ing is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.