590 ngyzetmteres otthon
Gyrbl lett luxus penthouse
13 hozzszls
Major Imola - Spanyolorszg    2011.08.25

A 80-as években New York ipari területeinek nagy része lakóövezetté módosult. Így alakult ki a Manhattan és Brooklyn hidak közötti Dumbo városrész is. Itt található Brooklyn történelmének legdrágább ingatlanja, mely jelenleg 25 millió dollárral színesíti az ingatlanpiac palettáját.


A háromszintes, mintegy 590 négyzetméteres gigalakást a városrész tervezje, David Walentas álmodta újjá. A régen kartondoboz gyárként üzemel épület, els átalakítás után irodaházként, majd 1998-tól társasházként üzemelt, és kapta meg most is ismert nevét a Clock Tower-t. A szóban forgó ingatlan, melynek ára szinte egy kisebb vagyon, a torony épület legtetején található.


Gyönyör panorámája van a városra, a New York kikötre és a Brooklyn hídra. Mind a négy égtájat uralma alatt tartja, a nappaliból nézhetjük a napfelkeltét és a naplementét. Gondoljunk csak bele, milyen kellemes lehet a zsúfolt és zajos városból hazatérni a csendes tornyocskánkba. Ráadásul tovább növeli értékét az a különlegesség, hogy négy falunkon, négy különböz idzóna órái mködnek. Míg belülrl csak egy hatalmas kerek nyílászáróként használjuk, addig a küls homlokzaton továbbra is betölti óratorony funkcióját a 4,2 méter átmérj óra.


A lakás belseje a letisztult modern dizájn szellemében kelt új életre. A terek összefügg egészet képeznek, egy-egy szint teljesen körbejárható. A nagy belmagasságnak és a méretes tereknek köszönheten, tágas és szells. Meghatározó eleme, a három szintet összeköt nyitott lépcsház. Az üvegfalú lift és a körülötte tekered lépcssor egyedivé varázsolja az ingatlant. Ezen kívül térelhatárolóként is funkcionál.


Az els szintnek is nevezhet élettér összesen 280 négyzetméter, amely magába foglalja a nappalit, az étkezt és a konyhát. Belmagassága több mint 5 méter. Hatalmas méretei könnyedén lehetvé teszik, hogy magán partikat, céges rendezvényeket tartsunk anélkül, hogy az, az intim szféránkat nagymértékben zavarná.


A második szint ugyanis csak és kizárólag hálószint. Itt 213 négyzetméteren, összesen három szoba ( vagy inkább lakosztály?!) található. Ez a szint már tettéri, így minden szoba rendelkezik ferde fallal. Hátránya, hogy a tér nem teljes és kevesebb a felhasználható felület. De ha valakinek nem f élettere a hálója és nem ott tölti ideje nagy részét, akkor ez abszolút nem zavaró. A tettérben több beépített ablak is található, ez a fény forrása. A fehérre festett falak pedig még jobban ersítik a világos szoba érzetét.


A tettér feletti 92 négyzetméteres szint egy csodálatos nyitott, világos, egybefügg tér, amely akár egy külön lakásként is funkcionálhat. Nagy terasszal, hatalmas üveg fallal. A ma már jól ismert és trendi loft lakásokra hasonlít, s aki szereti ezt a feelinget, annak bizonyára ez a szint fogja leginkább elnyerni a tetszését és minden idejét itt tölti majd.

Cimkk: ptszet, plet, luxus, New York, otthon, ,
Kapcsold cikkek
Mindössze néhány napja nyitott meg az angol fváros legújabb szállodája, de máris nagy érdekldés övezi az ultramodern megoldásokkal rendelkez épületet.
Elfogadták a 150 méter magas, Las Vegas Stripen megépül óriáskerék terveit. A Las Vegas Super Wheel nev kilátó a kaszinóktól zsúfolt út déli végén, a Mandalay Bay mellett fog elhelyezkedni.
1,699,500 Huf / 5,500 Eur
3,213,600 Huf / 10,400 Eur
Az utóbbi idben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betölt Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttmködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetjével Hennel Ádám beszélgetett.
avatar
gery
-
2011.08.29. 13:10
13
mekkora rk lol
avatar
Fluor100
-
2011.08.27. 20:34
12
Ennek mekkora lehet a piaci rtke?
avatar
szili
-
2011.08.27. 20:17
11
Aki szereti a belvrosi hangulatot s a nagy teret annak biztos ez bevlik.Szuper.
avatar
Molly
-
2011.08.27. 19:44
10
Challenger szerintem ez egy igazi mvszlak....Amgy zrjelben megjegyzem hiba vlt mra trendiv Amerikban a gyr, hangr, mhely tptse lakss... legelszr francia mvszek dntttek gy hogy szmukra ez a legalkalmasabb hisz egy helyen lhettek, alkothattak s killthattak...ksbb persze sokan rdbbentek, hogy mennyire j feelingje van ezeknek a laksoknak...bevallom n is szvesen kltznk ilyenbe...vagy ennl kicsit gettsabba, ahol mg a szerkezeti elemek is ltszanak...Pl Apafej laksba...:)
avatar
Monika90
-
2011.08.27. 18:26
9
A kilts mindennl jobb benne :)
avatar
challenger
-
2011.08.27. 05:05
8
Itt inkbb nyitnk egy galrit vagy valamit, ez annyira egyedi!
avatar
miley16
-
2011.08.26. 21:16
7
berendezve csodaj lenne!
avatar
Oliv3r
-
2011.08.26. 17:57
6
Molly: RES na ezt hozz kell tenni mert ha btorozva ilyen lenne az bajos lenne :D
avatar
Adrihanna
-
2011.08.26. 17:36
5
Molly.... gy szeretem az ilyeneket =) hatalmas tr.... kell egy ilyen kec s ott szervezzk a lnybcsm =) mint a filmbe amit nztnk =P wohoooo
avatar
Molly
-
2011.08.26. 17:11
4
Tudjtok azrt nincsen benne tbb btor mert egyenlre nem lakja senki:D De szerintem egy j kis belsptsszel ez a laks nagyon full....
avatar
Badboy
-
2011.08.26. 14:01
3
Lehetne benne tbb btor de gy is fain ;)
avatar
andy
-
2011.08.25. 19:46
2
elg sivr..
avatar
Karessz
-
2011.08.25. 18:19
1
F de szuper.
Kk Just Cavalli pnztrca
Fiatalos pénztárca a Just Cavallitól. A kék szövetet jól látható JC logókkal látták el, belül pedig kártyáknak, fémpénznek és papírpénznek is van helye.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszeren ntt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböz Tv-sorozatok.