Exkluzív modell a Phantom szülinapjára
Gyémántok a Rolls Royce belsejében
1 hozzászólás
Munkatársunktól    2014.01.05

A tavalyi év végén Dubaiban megrendezett autókiállításon a brit autógyártó cég egy új, minden luxust magában foglaló Phantommal rukkolt elő. A Celestial nevet viselő különleges kiadást még a frakfurti motorshow­n mutatták be, a Rolls Royce Phantom 10 éves tiszteletére. A Rolls Royce Phantom Celestial azonban Dubai­ra egy olyan kiegészítést kapott, amit bizony minden Phantom tulaj megirigyelne.


Az autó belsejét 446 darab elképesztően csillogó gyémánttal borították be, amik a belső kárpiton csillagszerű elrendezésben találhatóak. Bizonyára a készítők a csillogó égbolt hatását akarták előidézni a Phantom belsejében, ami valószínűleg sikerült is nekik. Az autóban ülve olyan érzésünk lehet, mintha a csillagos égbolt alatt ülnék, ahol szó szerint körbevesznek minket az éjszaka fényei. A patinás autógyártó a Phantom típust még két extra változatban szeretné a nagyközönség elé tárni, méghozzá egy alpesi érzést keltő világoskék színű modellben, és egy Chicane elnevezésű változatban, aminek belső borítását a tűzvörös színhatás jellemzi.

Dolce&Gabbana 'Metal Aviator' napszemüveg
A Dolce&Gabbana képes újdonságot vinni még az oly sokszor látott "aviator" stílusba is. Ez az alapvetően sportos napszemüveg két változatban is elérhető: fekete-szürke és ezüst-szürke színben is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A folyamatosan kiújuló izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy újabb fordulóponthoz érkezett, közben Michael Jackson Thriller című albuma világsikert ért el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.