Hogy az égiek is áldásukat adják rá
Gyűrűk a világűrbe
10 hozzászólás
Szabó Adrienn    2011.06.10

A SpaceWed nevű lengyel cégnek hála a világegyetem legkülönlegesebb gyűrűinek lehetünk büszke tulajdonosai. De mitől is olyan érdekesek ezek a csodaékszerek? A cég nevéből mindenki rájöhetett arra, hogy a dolognak köze van a világűrhöz. Méghozzá olyan módon, hogy az egyedi tervezésű jegygyűrűket kilövik az űrbe. A SpaceWed szlogenje: Cosmic. Timeless. Unique. a kozmikus, időtlen időkig tartó és egyedi eljegyzés tehát a lengyel cégnek hála egy örök életre összekötheti a párokat.


Eddig csak olyan módon került ki jegygyűrű az űrbe, hogy ha ezt egy asztronauta viselte. Bár orvosilag nem megengedett ékszer viselete a világűrben, elképzelhető, hogy az extra-hűséges űrutazók mégis magukkal viszik az azt ékszert amitől a világ kerek. A gyűrűk mostantól új módon látogathatnak el Földön kívüli helyekre, egy űrséta keretében. A SpaceWed ugyanis, Yuri Gagarin és a világűr találkozásának 50. évfordulója alkalmából kitalálta, hogy felkéri a leghíresebb lengyel ékszergyártó céget, hogy tervezzenek egy különleges eljegyzési gyűrűkollekciót, melyet szépen megreptetnek.

Ezek a limitált szériás kiadású jegygyűrűk, az SWR-50th Anniversary Collection részei. Hogyan jutnak el a gyűrűk a világűrbe? Nem kell több hozzá, mint egy bombabiztos kapszula és egy SL-5-ös rakéta. A kapszulában az 50 pár gyűrű pedig már készen is áll a kilövésre. Honnan is lőhetnék ki a gyűrűket máshonnan, mint a világhírű White Sands Missile Rangeből, majd pár mérfölddel arrébb a sikeres landolás után meg is találhatjuk a különleges madár- és ufo által látott ékszereket.

A hivatalos oldalon örömmel olvastam, hogy ez év május 20-án meg is érkezett az első szett, a sikeres földet érést követően pedig, a megrendelők meg is kapták az eljegyzésüket megkoronázó ékszereket. A következő szériát is 2011-ben lövik ki és már most lehet rendelni a különleges darabokból. Figyelem, az oldal hivatalos nyilvántartása szerint már csak 10 db eljegyzési karikagyűrű van készleten! De jó hírem van, semmiről se maradtak le azok, akik lecsúsznak a maradék 10 szettről, a következő körre már most befizethetünk.


Hogy mennyibe fáj egy ilyen pár karikagyűrű? Már potom 17-23.000 dollárért a miénk lehet bármelyik darab. Figyelem, bele kell húzni! A plafonár 23.000 dollár, ezen az áron rendelhetünk a második különleges kiadásból. A legszebb, hogy ennyi pénzért még 2-3 hónapot várnunk is kell az eljegyzéssel. Minden pár gyűrűt elláttak egy egyedi széria számmal és belegravírozzák a SpaceWed logót is. Az egyedi tervezésű gyűrűk, űr-témájú dekorációval ellátott, csinos, kis ultramodern dobozkákban kerülnek eladásra. A tulajdonosok pedig olyan gyűrűket birtokolhatnak, melyeknek űrrepülési igazolásuk lesz. Mondom, hivatalosan kiállított igazolás arról, hogy a gyűrű részt vett egy űrsétán, ilyet csak a küldetéseken résztvevők szoktak kapni (!). Ha ez nem volna elég bizonyíték arra, hogy extrém eljegyzési gyűrűnk van, az utazásról egy DVD és fotóalbum is a szerencsés pároké lehet.

Véleményem szerint ez sokkal izgalmasabb volna, ha a gyűrűk földet érési helyszíne titkos lenne a párok előtt és azt nekik kéne megtalálni a Föld különböző pontjain. Az a pár, amelyik tűzön-vízen, hegyen-völgyön átküzdi magát és égen-földön, vízben és szárazon keresve, végül megleli az eljegyzési gyűrűjét, az bizony megérett a jegyben járásra. Nektek megérné kilőni a gyűrűtöket?

Cimkék: esküvő, luxus,
2,811,900 Huf / 9,100 Eur
1,461,570 Huf / 4,730 Eur
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetőjével Hennel Ádám beszélgetett.
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
Mivel az utóbbi időkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetőjét.
avatar
Adrihanna
-
2011.06.21. 07:54
10
aha és tiszta buli lesz =)
avatar
Csili
-
2011.06.21. 05:05
9
a kövi az lesz h esküvő az űrben :)
avatar
Adrihanna
-
2011.06.12. 14:50
8
hatalmas jó mondom nagyon beteg =P hihi...
Köszönöm Szili!!! =)))
avatar
suvitomi
-
2011.06.11. 20:48
7
Es ettol jobb lesz a gyuru? Meg ha meselik senki nem fogja elhinni :)
avatar
szili
-
2011.06.11. 17:04
6
Szuper a cikk Adri-hanna. :)
avatar
Nora16
-
2011.06.11. 05:08
5
ettől én is kinyúltam így korán reggel :))
avatar
Angelina
-
2011.06.10. 22:19
4
\"Véleményem szerint ez sokkal izgalmasabb volna, ha a gyűrűk földet érési helyszíne titkos lenne a párok előtt és azt nekik kéne megtalálni a Föld különböző pontjain.\"

Még csak ez kéne a pároknak :)))
avatar
sweetie
-
2011.06.10. 14:23
3
mik vannak!!! :P
avatar
Adrihanna
-
2011.06.10. 14:22
2
én konkrétan kinyúltam mikor írtam... =) ez már betegség de nekem nagyon tetszik...
avatar
Tompi
-
2011.06.10. 13:23
1
Érdekes ötlet :D
Prémium Valentino lakkcipő
Párizs egyik legpatinásabb butikjában, a L’Eclaireurben vásárolhatjuk meg ezt a nem akármilyen minőségű cipőt a Farfetch segítségével.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszerűen nőtt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböző Tv-sorozatok.