A 22 ves sznszn s a Balenciaga klns kapcsolata
Ha Nicolas tallkozik Kristennel
38 hozzszls
Alice Olins/Marie Claire US/Trendmagazin    2012.10.18

A n Hollywood nagy lázadója, a férfi pedig a Balenciaga divatmágusa. A régi barátok, Kristen Stewart és Nicolas Ghesquiere épp az els közös munkájukon dolgoznak együtt.


Nicolas Ghesquiere: Te és Bella (Stewart karaktere az Alkonyat sorozatban) ugyanúgy öltöztök?

Kristen Stewart: Mindig azt akartam, hogy Bella legyen praktikus és laza, de mégis menbb, mint bárki más. Mindketten sokat hordunk alkalmi ruhákat. De az valódi stílusa távol áll az enyémtl. Miután eljátszottam egy sztriptíz táncost (Mallory szerint a világ), kifejezetten kevés ruhát hordtam. Visszanézve rájöttem, hogy ez nem én vagyok, de vicces volt.

N.G.: Mennyire szereted a Balenciaga márkát?

K.S.: Elször darabokban láttam a ruhákat, és azt mondtam, WOW, de igazából nem voltam felkészülve a mveidre. Leginkább azt a szerelést szerettem, amiben az Alkonyat német premierjén voltam: egy átlátszó panelekbl álló szoknya egy helyes sort fölött. Hihetetlenül dögös voltam. Szépen fogalmazva, rohadtul látni lehetett mindent.

N.G.: Ki alakítja a stílusod?

K.S.: Patti és Brigitte Bardot keveréke.

N.G.: Kiket csodálsz?

K.S.: Akkor most személyes leszek. Nem talpnyalásból, de te, Walter Salles és Sean Penn – emlékezetes dolgokat csinált képernyn és képernyn kívül is.


N.G.: Mi tesz boldoggá?

K.S.: Szerencsétlen cafka vagyok. Nem tudom eldönteni, hogy akkor vagyok-e a legboldogabb, ha nyugodt vagyok és elégedett, vagy akkor, amikor a végletekig hajszolom magam. A boldogságnak olyan különböz formái vannak. És mind a kettt értékelem.

N.G.: Ha nem színészn lennél, mi lennél?

K.S.: Valószínleg visszamennék az iskolába, sokat olvasnék, és kitalálnám, mit kellene csinálnom.

A másik férfi Kristen életében


Kristen Stewart nem egy olyan lány, aki parfümöt szór a levegbe és körbeforog a felhjében. A világ leghíresebb vámpírjának túl sokat kell harapnia azért, hogy minél közelebb kerüljön a várt illathoz. „A kellemes illat állatias”, mondja kihívóan dörzsölve a mellkasát. „Szexuális, a brödbl jön”.


A valóságban Stewartot egy világ választja el attól az esetlen tinédzsertl, akit a rajongói megismerhettek és megszerethettek. De ezt mi már mindannyian tudjuk, mert két héttel az interjú után felröppent a hír, hogy Kristen megcsalta R-Patz-ot a Hófehér és a vadász rendezjével, Rupert Sanders-szel. Megismervén t, az affér egy kicsit sem volt meglep, úgy tnt, hogy Stewartnak van egy jól fejlett lázadó énje. Amikor elé tettem a diktafonom, abban benne volt minden várakozásom és a tiszteletem a celeb iránt, így eléggé meglepett, hogy Stewart ilyen szexuálisan fejezte ki magát.

Ha ez nem lett volna elég, egyfolytában durván beszélt. Magamban boldogan dörzsöltem össze a tenyeremet, szitkozódik, de póker arcot vágtam. A tikkasztó párizsi hségben, egy plüss kanapén ülve, a város legplüssebb szállodájának legplüssebb lakosztályában, nem én leszek az egyetlen, aki elveszti a higgadtságát.

Stewart és az odamondogatós személyisége mellett, volt még valaki a szobában, aki teljessé tette a mi kis mesés hármasunkat: Nicolas Ghesquiere. Ismertebb nevén Mr. Balenciaga, aki az én divat hsöm, ha valaki miatt, akkor miatta, meg kellett riznem a higgadtságomat. Hogy tisztázzuk, általában nem akadok fenn ennyire a higgadtság fogalmán, de ez visszatér témává vált a kis beszélgetésünk folyamán a Balenciaga új illatáról, a Florabotanciáról, amelyhez Stewart az arcát adta.


Csak megjegyezném, abban mindannyian egyetértünk, hogy a menség kulcsa a merészség. Arról szól, hogy valaminek a szélén egyensúlyozunk, nem a könny utat választva, mondja Stewart, aki nemzetközi hírnévre tett szert tinédzserként. Mennek lenni azt jelenti, hogy nem nyomod el önmagad, teszi még hozzá, hogy szemernyi félelmünk se maradjon attól, hogy a lehengerl önbizalma nem tárgya ennek a cikknek.

Ami Ghesquiere-t illeti, annyira men, hogy képes egyszerre bókolni és definiálni valamit. „A menség merészséget és nagyon divatosságot jelent, és ez nagyon Kristenes. Ebbl gyorsan rájövök két dologra: 1. Én nem vagyok valami men, 2. A rettenetes hség ellenére a hmérséklet a szobában (engem kivéve) 0 fok alatt van.

És nem csak azért, mert Stewart és Ghesquierre megfoghatatlanul (bocsánat, hogy ismétlem magamat) hvösek, de ugyanolyan metsz szemük is van (a né smaragd, a férfié tengerkék), és még barátok is. Bár egy hétköznapi életbeli barátság ritkaság celeb körökben, a beszélgetés könnyedén folyik. Befejezik egymás mondatait, értik egymás vicceit, és úgy kuncognak, mint két gondtalan szerelmes.

A pár egy Bruce Weber fotózáson találkozott 2004-ben. „Olyan volt, mint egy utazás”, mondja Ghesquiere az els beszélgetésükrl. Azóta a pillanat óta, nem tudtam t elfelejteni. Különleges élmény volt kapcsolatba kerülni Kristennel. El se lehet képzelni, hogy bárki képes elfelejteni t, ers hajlama van uralni a szobát.

„Találkozol valakivel, és úgy érzed, ismered. Kib...tul ismered”, mondja Stewart. Figyelni kettjük interakcióját olyan, mintha egy ersen sikkes Tom és Jerry verziót néznénk. Ahogy le tudtam szrni, ez a Jerry-s harc, a lázadás, amirl korábban beszéltem, teszi Stewartot tökéletes Balenciaga múzsává.


Az a tény, hogy fogalma sincs a ház hagyományairól (Cristóbal Balenciaga volt a spanyolok válasza Christian Diorra) eléggé váratlan volt, de figyelembe véve a mai divat világ, milyen futurisztikus hely, egyáltalán nem meglep. Amikor Nicolas Ghesquiere csatlakozott hozzájuk, a ház a sötét süllyesztben volt. „Senkinek sem volt semmi elvárása”, mondja. Így a világ figyel szeme nélkül tökéletesíthette mveit és látomásait.

„Senki nem tördött a Balenciagával, amikor én elkezdtem, és ez nagy szabadságot adott nekem. Követtem el hibákat, de nem volt ezzel semmi baj.” Az szintesége bámulatos. „Hálás vagyok ezért az rült örökségért, de közben szeretek elre nézni.”

Ennek a kettsségnek az eredményei azok teljesen hajmereszt ruhák, amiket minden szezonban felvonultat. Mint az alapító, Ghesquiere is felülmúlja a várakozásokat. Cristóbal sokkolta a divat világot az új vonalvezetésével: vállban széles és lekerekített, félredobta a divatos derekat, b tunika stílusú ruhákat és kimonók inspirálta kabátokat.

Ghesquiere-nek is megvannak a maga forradalmi jegyei. Neki kell köszönetet mondanunk azért a bit- sporty, bit-arty kinézetért, ahogy próbálunk tökéletesnek kinézni sok szezon óta. A mérnöki neoprén is , az ostoba, de csodálatos mega-sarkak szintén, a görbe vonalú kabátok a nyári kánikulában. Sokszín víziója van, de az jegyei, a merészsége, a képessége, hogy gondosan megrizze a ház hagyományait, ezek teszik a Balenciagát, igen, menvé.

„Csipkerózsika álomban volt”, mondja a francia. „Ervel és határozottsággal tettük vissza a térképre. Nem változtattam a szándékaimon, mióta belevágtam. „ Ghesquiere ugyan úgy közelíti meg a parfümkészítés folyamatát is, mint ahogy a f kollekcióval is teszi. A régi találkozása az újjal, „egy hibrid”, mondja. „Megpróbáltam nem próbálkozni túl keményen. Az illat egy érzés”, teszi hozzá meggyzdéssel. „Ez egy illat, körbevesz. Megjegyzel valakit, akin érezted. Azt akartam, hogy érzelmi szinten maradjon. Ha megpróbálod túlzottan kontrollálni, egy dolog felülkerekedik mindenen.”


Ez az, amiben és Stewart teljesen különböznek. Háttérben marad. Hagyja, hogy a csend, a ruhák, az illatok magukért beszéljenek. A színészn teljesen tisztában van vele, hogy van a rivaldafényben. És a rivaldafényben Stewart hetyke és provokatív lehet. Ha én volnék a Balenciaga új arca, és választhatnék, hogy mit veszek fel az új kollekcióból, nem vennék fel egy neoprén mellényt és egy koszosnak kinéz farmert az interjúra.

De én ilyen vagyok. A rajongói imádják, és a Balenciaga vezeti bizonyára nem bolondok. El akarják adni a minimalista Modrian stílusú üvegbe zárt új rózsaillatukat, és úgy hiszem, hogy a célközönségük azok az okos lányok, akik ismerik a márkájukat, de nem elég gazdagok ahhoz, hogy megvegyék a ház egyik hatalmas táskáját.

Pont ezért, Stewart az sikerük kulcsa, és Kristen boldog, hogy az lehet. Mert a Balenciaga men. Nagyon men. És csak ez számít.

10,536,900 Huf / 34,100 Eur
10,042,500 Huf / 32,500 Eur
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
Mivel az utóbbi idkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetjét.
Hennel Ádám a Fix HD magazin msorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövbeli tervekrl.
avatar
Verne
-
2013.08.09. 18:47
2447
Lehettek volna kreatvabbak a parfm bortkpvel :S
avatar
hottie
-
2012.11.29. 21:44
2311
kurvra nem vicces a vide, ki ez?? lehet nemszeretni a twilightot de gy lesavazni ccccc :Q
avatar
notimpressed
-
2012.11.29. 11:29
2310
nem gy volt hogy ki nem llhatja a tvjljtot? \'.\'
avatar
flashy2
-
2012.11.28. 18:03
2309
Zsfi nem krdezted meg tle? :)) nagy esly van r hogy azt nzte :) n mg nem lttam sajnos
avatar
Zsofi
-
2012.11.28. 12:13
2308
Mltkor lttam dmot az Arna mozi vip rszn valakivel, csak nem a Hajnalhasads II-t nzte? :)) vagy ez kizrt csajok? :)
avatar
Attilaa
-
2012.11.27. 23:15
2307
Huszti:
n csak belinkeltem egy videt ,hogy ne untakozzanak :DDD
avatar
bigyo92
-
2012.11.27. 17:39
2306
torres ne remnykedj! dm nem fog ilyenek miatt semmitse vltoztatni mert akk mr megtette volna nem gondolod? -
avatar
Huszti
-
2012.11.26. 18:10
2305
Atti te nagyon tudod hogy kell Lavinkat elindtani :DD
avatar
Zelda
-
2012.11.26. 14:27
2304
Ez a vides \"kritika\" minsthetetlen..
avatar
flashy2
-
2012.11.25. 21:27
2303
ilyen videt...... a srcnak 1 j szava nincs a filmhez de kszt 10 perces vidit :S szp mondhatom :S
avatar
lilq
-
2012.11.25. 18:28
2302
\'Ez (Kristen Stewart) egy partra vonszolt aszott kteg kka\"

UHHH XDXDXD
avatar
Attilaa
-
2012.11.25. 18:04
2301


5.05tl ajnlom figyelmetekbe, ja s ne engem szidjatok n csak lttam a videt s gondoltam megosztom veletek:D
avatar
Roxygirl
-
2012.11.25. 12:26
2300
torres remlem igen!!! s fogja is!! tudod itt tbbnyire Kristen fanok rnak a cikkhez s mi rlnk neki!!
avatar
annacska
-
2012.11.24. 11:46
2299
Torres: azrt mert egy sznsz a magnletben hibzik mg lehet j a munkjàban! :)
avatar
Torres
-
2012.11.23. 19:46
2298
A fszerkeszt r mg mindig tolja kifele a Kristenes cikkeket? A bigest scandal utn is? Vagy az nem szmt? Hogy van ez?
avatar
Canga
-
2012.11.23. 10:03
2297
Eredetiben az igazi :) Szerintem az eddigi legjobb lett, Bella talakulsa nem semmi! :)
avatar
Angelina
-
2012.11.22. 09:40
2296
n mg megvrom a szinkront, de az elzetest mr vagy szzszor megnztem :)
avatar
Nora16
-
2012.11.20. 10:22
2295
htvgn Hajnalhasads II nekem, ti ltttok mr? :)
avatar
Bellagirl
-
2012.11.18. 13:08
2294
mesme: valsznleg a Balenciaga tervezte a reklmokat nem Kristen!
avatar
anett
-
2012.11.16. 09:56
2293
Kristen mirl beszl?? Bella nem is viselt elegns ruhkat, csak ilyen tlagosakat.
avatar
paradise
-
2012.11.12. 07:28
2292
az utols eltti kpen tlleg olyan mint Bella lesz a Breaking Dawnban :)
avatar
Zoldalma
-
2012.11.09. 19:24
2291
Tmogatom! :)
avatar
csumpi
-
2012.11.06. 22:16
2290
Parfumot az olvasoknak!! :)
avatar
mesme
-
2012.11.05. 13:24
2289
Ebben az interjban sem brta ki Kristen hogy prszor kromkodjon.. Attl mg mert a szerkeszt finomtja, mg az. A reklmkpek szerintem borzasztak lettek, Kristen tisztra rm-vmpr rajtuk...
avatar
panna
-
2012.11.01. 22:24
2288
one_girl: j lenne benne vagyok :)
avatar
one_girl
-
2012.10.31. 21:58
2287
csadri: sztem mr klfldn kaphat! vegyk r dmot hogy sorsoljon ki kztnk :) megrdemeljk!
avatar
Kristenfan
-
2012.10.29. 21:15
2286
tk j cikk, kszi rte :) azt n sem tudom melyik volt az a ruha amit emlt :/ valaki ha tudja linkelje :)
avatar
zynga
-
2012.10.28. 18:21
2285
nekemis tetszik,meg sztem nveszti is :)
avatar
selena
-
2012.10.25. 13:20
2284
olyan j az j haja nem? :)
avatar
csadri
-
2012.10.24. 21:14
2283
mikor lehet kapni ezt a parfmt??
Paolo Pecora kabt brdsztssel
Az itt látható Paolo Pecora szövetkabát már els ránézésre is magával ragadó, hiszen a szürke színt barna brdíszítésekkel dobták fel a tervezk.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezddtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.