149 dolláros kütyü
Hallgass zenét a Zungle legújabb napszemüvegével!
Munkatársunktól    2016.08.29    0 hozzászólás

A Los Angeles-i Zungle megĂĄlmodott egy igazĂĄn egyedĂźlĂĄllĂł technolĂłgiai eszkĂśzt. A napszemĂźveget Zungle Panther-nek neveztĂŠk el, ami lĂŠnyegĂŠben Ăşgy nĂŠz ki, mint egy Ray Ban szemĂźveg, hasonlĂł szĂ­nĂĄrnyalatokkal, azonban rendelkezik egy kettős audiĂł-berendezĂŠssel. De ami tĂŠnyleg ĂŠrdekes ezekben az eszkĂśzĂśkben az, ahogy a gyĂĄrtĂłk szerint „tovĂĄbbĂ­tja a hangjeleket”.

A Zungle Panther nem fĂźlhallgatĂłval műkĂśdik, ehelyett egy kĂźlĂśnleges hangrendszere van, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy a zenĂŠt egyfajta vibrĂĄlĂĄssal vezeti a fejĂźnkbe. A zenehallgatĂĄson felĂźl a szemĂźveg viselője akĂĄr hĂ­vĂĄsokat is tud fogadni, hiszen a Panthert bluetooth-on keresztĂźl a telefonhoz lehet csatlakoztatni. Mivel a szemĂźveg teljesen szabadon hagyja a fĂźlĂźnket, ezĂŠrt jĂł termĂŠk lehet a kerĂŠkpĂĄrosok ĂŠs a gyalogosok szĂĄmĂĄra, akik jelenleg elveszĂ­tik a hallhatĂł kapcsolatot a kĂśrnyezetĂźkkel, amikor ĂŠpp zenĂŠt hallgatnak.

A Zungle kiskereskedelmi ĂĄra vĂĄrhatĂłan 149 dollĂĄr (kb. 42 ezer forint) lesz.

Kék Just Cavalli pénztárca
Fiatalos pénztárca a Just Cavallitól. A kék szövetet jól látható JC logókkal látták el, belül pedig kártyáknak, fémpénznek és papírpénznek is van helye.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.