Trendmagazin

Hálószoba az átalakított Merciben

Csúcsminőség és kényelem

2013.02.12 | Munkatársunktól

A Lexani Motorcars olyan alkotásokkal tette le a névjegyét, mint egy Toyota Sequoia golyóállóvá tétele és felfegyverzése, vagy egy autó kormánykerekének gyémánttal és rubinnal való kirakása, most újabbat alkotott. Legújabb fejlesztésükben egy Mercedes-Benz Sprinter L5-B minibuszt alakítottak át. A határokat nem ismerő szakik segítségével a különleges busz egy jól felszerelt és minden luxussal megrakott hálószobát kapott, ahol tökéletes kényelemben lehetünk utunk során.


Bárszekrény, minőségi bőrülések, aranyozott berakások, ortopéd matracok, 46”-os Samsung LED tévé, iPad dokkoló, Bose házimozi rendszer, minihűtő, 1000 Wattos Alpine hangrendszer - hogy csak néhányat említsünk a csúcstechnológiás luxus felszereltségei közül. Az átalakított Sprinterhez kiegészítőként rendelhető még logó hímzés a fejtámlába, platina hűtőrács, de akár páncélozás is.


A 292.000 dolláros (mintegy 65 millió forintos) Mercedes-Benz Sprinter minibuszok eléggé feltűnő jelenségek tudnak lenni az úton, miközben UV védelemmel ellátott sötétített üvegei távol tartják az utasokat a kíváncsiskodó szempároktól.