A sorozatgyártású autót szeptemberben fogják bemutatni a frankfurti Motor Show-n
Hamarosan jön a Mercedes GLA
Munkatársunktól    2013.05.20    3 hozzászólás

Egy hónapja jelentették be a Mercedesnél a GLA koncepcióját, de már meg is érkeztek róla a képek és az információk. A stuttgarti vállalat büszkeségét Shanghaiban, az idei autóshow-n fogják bemutatni.


DomborĂş motorháztető, szĂ©les sárvĂ©dők dĂ­szlĂ©cekkel, dupla kipufogĂł, 20 colos könnyűfĂ©m kerĂ©ktárcsák, döntött szĂ©lvĂ©dő jellemzi az Ăşj modellt. A hátrafelĂ© nyĂşjtott fĂ©nyszĂłrĂłi kĂĽlönleges karaktert adnak az autĂłnak, csakĂşgy, mint a masszĂ­v hűtőrács a hatalmas háromágĂş csillag Mercedes logĂłval. Az Ăşj GLA 4,38 mĂ©ter hosszĂş, 1,97 mĂ©ter szĂ©les Ă©s 1,57 mĂ©ter magas lesz, Ă©s a tengelytáv is igen jelentős, 2,69 mĂ©ter. Az autĂłt ugyanaz a 2 literes, 4 hengeres benzines turbĂłmotor hajtja majd, mint az A250-est, 155kW teljesĂ­tmĂ©nnyel.

 

Ami a sorozatgyártásĂş változatot illeti, ugyanazzal a 2 literes motorral szerelik fel, mint az A-osztály kombiját. A pletykák szerint lesz majd egy 260 kW teljesĂ­tmĂ©nyű változat is. A sorozatgyártásĂş autĂłt szeptemberben fogják bemutatni a frankfurti Motor Show-n.

avatar
Fluor100
-
2013.05.21. 23:34
3
Brrrrrr....! Nem akármilyen lesz :O
avatar
Sapphire2000
-
2013.05.21. 19:16
2
A műszerfal ilyen lesz, vagy ez csak a concept beetetés? :D
avatar
bearbull
-
2013.05.20. 21:27
1
Nem vagyok nagy merci fan, de ezt eltalálták!!
Alkalmi Roberto Cavalli nadrág
Ezt az elegáns nadrágot a különleges alkalmak megkoronázására találták ki.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Javában dĂşlt a salvadori polgárháborĂş, a továbbra is forrongĂł Közel-Keleten az izraeli lĂ©gierő meglepetĂ©s csapást mĂ©rt az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television Ă©s az első Indiana Jones-film is mozikba kerĂĽlt.