20 ezer eurós árával a gazdagok játékszere lesz
Hamarosan megjelenik a vízi gokart
Munkatársunktól    2014.05.22    4 hozzászólás

A gokartok apró, és gyors szerkezetükkel, valamint a magas teljesítmény/tömeg arányukkal rengeteg szórakozást tudnak nyújtani nekünk. Hogy egy hasonló adrenalinbomba-élményt hozzon létre a vízen, a tervező Dr. Theo Christen egy egészen egyedülálló ötlettel rukkolt elő: egy aszimmetrikus tutajt alkotott, melynek a wokart nevet adta.


A pehelysúlyú jármű egy középhajtású motorral rendelkezik, mely páratlan fordulási képességet biztosít a neki, anélkül, hogy az eldőlne. A gépjármű stílusú kormányrendszer segít a wokartnak az egyszerű fordulásban, a 70 lóerős külső motor pedig 46 mérföld/h-ra képes gyorsítani a járművet. Az együléses tutaj kifejlesztése 4 hosszú évig tartott, miközben folyamatosan tesztelték, és fejlesztették a gépet, valamint a tervezők is lelkiismeretesen alakítgatták a külsejét egészen addig, míg a wokartnak sikerült a gokarthoz hasonló gyorsaságra és stabilitásra szert tennie. A wokartot a thaiföldi CMI cég kezdi majd el gyártani, az ára pedig megközelítőleg 20 ezer euró (kb. 6,1 millió forint) lesz.

avatar
selena
-
2014.06.07. 19:54
4
vicces :)
avatar
Blackjack
-
2014.05.29. 19:14
3
Kb félévente bejenetenek vmi hasonlót, de a való életben mozgásban még nem nagyon láttam egyet sem :)
avatar
Shadow88
-
2014.05.27. 22:06
2
Én olyat is láttam amihez focicipőt adtak ajándékba! Azt nem tudjátok melyik volt?
avatar
DJboy
-
2014.05.26. 06:09
1
Nem rossz csak a bibi az hogy a vízben nincs gokart pálya :D
Dolce&Gabbana 'Metal Aviator' napszemüveg
A Dolce&Gabbana képes újdonságot vinni még az oly sokszor látott "aviator" stílusba is. Ez az alapvetően sportos napszemüveg két változatban is elérhető: fekete-szürke és ezüst-szürke színben is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetésével megindult az első palesztin intifáda, a Föld elérte az ötmilliárdos népességet, a mozikat pedig meghódította Gordon Gekko.