20 ezer eurós árával a gazdagok játékszere lesz
Hamarosan megjelenik a vízi gokart
Munkatársunktól    2014.05.22    4 hozzászólás

A gokartok apró, és gyors szerkezetükkel, valamint a magas teljesítmény/tömeg arányukkal rengeteg szórakozást tudnak nyújtani nekünk. Hogy egy hasonló adrenalinbomba-élményt hozzon létre a vízen, a tervező Dr. Theo Christen egy egészen egyedülálló ötlettel rukkolt elő: egy aszimmetrikus tutajt alkotott, melynek a wokart nevet adta.


A pehelysúlyú jármű egy középhajtású motorral rendelkezik, mely páratlan fordulási képességet biztosít a neki, anélkül, hogy az eldőlne. A gépjármű stílusú kormányrendszer segít a wokartnak az egyszerű fordulásban, a 70 lóerős külső motor pedig 46 mérföld/h-ra képes gyorsítani a járművet. Az együléses tutaj kifejlesztése 4 hosszú évig tartott, miközben folyamatosan tesztelték, és fejlesztették a gépet, valamint a tervezők is lelkiismeretesen alakítgatták a külsejét egészen addig, míg a wokartnak sikerült a gokarthoz hasonló gyorsaságra és stabilitásra szert tennie. A wokartot a thaiföldi CMI cég kezdi majd el gyártani, az ára pedig megközelítőleg 20 ezer euró (kb. 6,1 millió forint) lesz.

avatar
selena
-
2014.06.07. 19:54
4
vicces :)
avatar
Blackjack
-
2014.05.29. 19:14
3
Kb félévente bejenetenek vmi hasonlót, de a való életben mozgásban még nem nagyon láttam egyet sem :)
avatar
Shadow88
-
2014.05.27. 22:06
2
Én olyat is láttam amihez focicipőt adtak ajándékba! Azt nem tudjátok melyik volt?
avatar
DJboy
-
2014.05.26. 06:09
1
Nem rossz csak a bibi az hogy a vízben nincs gokart pálya :D
Sötétszürke Emporio Armani napszemüveg
Aki szereti a nagyobb méretű, világosabb lecsével rendelkező napszemüvegeket, azoknak tökéletes választás lesz a képen látható modell.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.