A Rolex Submarinertől egészen az Hublot Big Bang modellekig...
Hazai sztárok és karóráik
134 hozzászólás
Munkatársunktól    2011.01.18

Figyelem! CikkĂźnk 2011-ben kĂŠszĂźlt. AzĂłta a felsorolt ĂłrĂĄk ĂĄrai jelentősen emelkedhettek!

KĂ­vĂĄncsi vagy, egyik-mĂĄsik hazai hĂ­ressĂŠg milyen karĂłrĂĄval rendelkezik? Most cikkĂźnkből megtudhatod! TelevĂ­ziĂłsok, sportolĂłk, Ăźzletemberek kĂśzĂźl mutatunk be nĂŠhĂĄny szemĂŠlyt, akik minősĂŠgi, luxuskategĂłriĂĄs ĂłrĂĄval mutatkoztak a nyilvĂĄnossĂĄg előtt.

DzsudzsĂĄk BalĂĄzs NyĂ­rlugostĂłl egyenesen a PSV Eindhoven klubcsapatba focizta be magĂĄt az ĂŠvek alatt. A rendkĂ­vĂźl tehetsĂŠges ĂŠs szorgalmas focista ennek megfelelően jĂł szĂ­nvonalon ĂŠl, sajĂĄt bevallĂĄsa szerint rajong a divatĂŠrt ĂŠs a jĂł autĂłkĂŠrt. Úgy tűnik, hogy karĂłrĂĄkra sem sajnĂĄlja a pĂŠnzt, hiszen a nyilvĂĄnos megjelenĂŠsek sorĂĄn tĂśbb kĂźlĂśnbĂśző ĂłrĂĄt is felfedezhettek rajta a szemfĂźlesek.


LegtĂśbbszĂśr azonban egy Hublot Big Bang lĂĄthatĂł BalĂĄzs karjĂĄn, abbĂłl is az acĂŠl verziĂł, melynek bolti ĂĄra 2,7 milliĂł forint.

Havas Henrik kĂŠtsĂŠgtelenĂźl Rolex fanatikus. A televĂ­ziĂłs szemĂŠlyisĂŠg sajĂĄt bevallĂĄsa szerint egyszer lapozgatta a PolgĂĄr GalĂŠria kiadvĂĄnyĂĄt, ĂŠs ott pillanott meg egy kĂŠk szĂĄmlapos arany-acĂŠl Rolex Submarinert, amibe első lĂĄtĂĄsra beleszeretett, Ă­gy meg is rendelte magĂĄnak. Ezzel csak egy problĂŠma volt, mĂŠghozzĂĄ az, hogy ezek utĂĄn a felesĂŠgĂŠnek is kellett vennie egy mĂĄsik Rolexet...


A Rolex Submariner a vilĂĄg egyik legismertebb bĂşvĂĄrĂłrĂĄja, kaphatĂł acĂŠl, arany-acĂŠl ĂŠs arany vĂĄltozatban is. Az emlĂ­tett arany-acĂŠl modell 1,9 milliĂł forintba kerĂźl.

Schobert Norbert, az orszĂĄg fitneszguruja mĂŠg 2007-ben kapott szĂźletĂŠsnapjĂĄra a felesĂŠgĂŠtől, Rubint RĂŠkĂĄtĂłl egy Hublot Big Bang ĂłrĂĄt, mĂŠghozzĂĄ a rĂłzsaarany/kerĂĄmia verziĂłt. “AzĂŠrt korcsolyĂĄztam hĂĄrom hĂłnapon ĂĄt, hogy meg tudjam venni neked ezt az ĂłrĂĄt. És arra kĂŠrlek, addig viseld, amĂ­g a szerelmed tart irĂĄntam!” - mondta fĂŠrjĂŠnek RĂŠka, a szĂźletĂŠsnapi party-n, aki a legnagyobb titokban rendelte meg az ĂłrĂĄt a SztĂĄrok a JĂŠgen produkciĂłtĂłl kapott gĂĄzsijĂĄbĂłl.


“Ezt az ĂłrĂĄt egyszer lĂĄttam egy katalĂłgusban, ĂŠs azonnal beleszerettem. Akkor meg is jegyeztem, hogy ilyen lesz a kĂśvetkező. De sajnos nem sikerĂźlt hozzĂĄjutnom” - mondta Norbi, aki hozzĂĄtette, ha mindent elveszĂ­t, ezt az ĂłrĂĄt akkor sem adja el. Az Hublot Big Bang ezen vĂĄltozata a gyĂĄrtĂł egyik legszebb modellje, nem vĂŠletlen, hogy az Hublot mĂĄrkakereskedĂŠsek, illetve szĂĄmos Hublot ĂłrakatalĂłgus is ezt a verziĂłt hasznĂĄlja fel a promĂłciĂłhoz. Az Hublot Big Bang Red Gold Black Ceramic jelenlegi ĂĄra 5,7 milliĂł forint.

Palik lĂĄszlĂł, a Dakar ralik rendszeres rĂŠsztvevője minden bizonnyal igen elfoglalt ember, ezĂŠrt nem is kĂŠrdĂŠses, hogy svĂĄjci ĂłrĂĄjĂĄra szĂźksĂŠge lehet a mindennapokban. A sportriporter egy igen mĂŠretes Breitling ĂłrĂĄval lĂĄthatĂł a nyilvĂĄnossĂĄg előtt.


A Breitling Hercules modelljĂŠről van szĂł, melynek mĂĄr csak nevĂŠből is mindenki a mitolĂłgiĂĄra gondol. A gyĂĄrtĂł ezzel is ĂŠrzĂŠkeltetni akarta, hogy ez a modell nem akĂĄrmilyen, mĂĄr csak a kinĂŠzetĂŠt ĂŠs a mĂŠretĂŠt tekintve sem. A 2002 ĂŠs 2006 kĂśzĂśtt gyĂĄrtott Breitling Hercules 44,8 mm-es ĂĄtmĂŠrővel ĂŠs kronogrĂĄf funkciĂłval rendelkezik, az Ăłra jĂĄrĂĄstartalĂŠka 42 Ăłra, az ĂĄra pedig hozzĂĄvetőlegesen 800 ezer forint.

HazĂĄnk bulvĂĄrkirĂĄlya, a sikeres televĂ­ziĂłs HajdĂş PĂŠter is az ĂłrĂĄk megszĂĄllottja, hiszen az elmĂşlt ĂŠvekben szĂĄmos mĂĄrka modelljĂŠt lĂĄthattuk a karjĂĄn. Az elmĂşlt időszakban vagy az IWC valamelyik bĂşvĂĄrĂłrĂĄjĂĄt, vagy pedig az Hublot egyik-mĂĄsik modelljĂŠt viselte PĂŠter.


A TV2 “Frizbi HajdĂş PĂŠterrel” cĂ­mű műsorĂĄnak indulĂĄsa előtt a NaplĂł egy ĂśsszeĂĄllĂ­tĂĄst kĂŠszĂ­tett a kĂŠszĂźlő produkciĂł műsorvezetőjĂŠvel, akinek kezĂŠn egy Hublot Big Bang Red Gold modellt figyelhettĂźk meg. Ezen Ăłra kereskedelmi ĂĄra meghaladja a 6 milliĂł forintot.

Nacsa OlivĂŠr OmegĂĄt visel. A nĂŠpszerű humorista nagy James Bond rajongĂł, Ă­gy nem vĂŠletlen, hogy az Omega Seamaster Professional 007-es verziĂłjĂĄt vĂĄlasztotta.


A jĂł nĂŠhĂĄny Bond-filmben szereplő kĂŠk szĂĄmlapos Omega karĂłra 41 mm-es ĂĄtmĂŠrővel rendelkezik, vĂ­zĂĄllĂłsĂĄga 300 mĂŠter, listaĂĄra 750 ezer forint.

KalĂł DĂŠnes MagyarorszĂĄg legsikeresebb pĂłkerjĂĄtĂŠkosa is kedveli a minősĂŠgi karĂłrĂĄkat. A versenyek sorĂĄn tĂśbb szĂĄzmilliĂłt nyert brĂłker – aki magĂĄt amatőr jĂĄtĂŠkosnak tartja – legalĂĄbb nĂŠgyfĂŠle karĂłrĂĄval volt lĂĄthatĂł az utĂłbbi időkben.

KalĂł DĂŠnest is ĂźdvĂśzĂśljĂźk az Hublot klubban! A pĂłkerjĂĄtĂŠkos a mĂĄr fentebb emlĂ­tett Hublot Big Bang Red Gold Black Ceramic modelt viseli igen gyakran, ĂĄm ezen kĂ­vĂźl lĂĄthatĂł volt egy fehĂŠrarany Rolex Yachtmaster II-vel, egy Ulysse Nardin Maxi Marine Chronoval, illetve egy Audemars Piguet-vel is.


A PĂłkermagazin legutĂłbbi szĂĄmĂĄban KalĂł DĂŠnessel olvashatunk egy interjĂşt. A cikkhez tartozĂł sajtĂłfotĂłkon DĂŠnes egy Audemars Piguet Royal Oak Offshore ĂłrĂĄval lĂĄthatĂł. Az acĂŠl verziĂłjĂş, fehĂŠr szĂĄmlapos, kaucsuk szĂ­jas Ăłra a vilĂĄg egyik legnagyobb presztĂ­zzsel rendelkező sportĂłrĂĄja, melynek bolti ĂĄra 4,8 milliĂł forint.

Figyelem! CikkĂźnk 2011-ben kĂŠszĂźlt. AzĂłta a felsorolt ĂłrĂĄk ĂĄrai jelentősen emelkedhettek!

Kapcsolódó cikkek
Bizonyára az órakészítést kevésbé ismerők is tisztában vannak azzal, hogy a Breitling napjainkra egybeforrt a repüléssel, sőt, az AOPA – a pilóták és repülőgép tulajdonosok szövetsége – a hivatalos időmérőjévé választotta. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a márka kivette részét az ég meghódításából a huszadik század közepén.
Ki ne gondolkozott volna el már azon, hogy ha megtehetné, hogy egy évig eltűnjön a világ szeme elől, ne éppen egy luxus jachton tegye azt, körbeutazva a világot. Ámbár erre keveseknek adatik lehetőség, hajózni azért mégis sokan szoktak, így az óra gyártó cégek hosszú évek óta kifejezetten számukra is alkotnak időmérőket.
Bernie Ecclestone ĂŠs az Hublot egy Ăşj reklĂĄmkampĂĄnyt indĂ­tanak, mely megjelenik az International Herald Tribune-ben ĂŠs a Financial Timesban is. A hirdetĂŠs apropĂłjĂĄt Ecclestone kirablĂĄsa adta.
Az órák világában ma már nem ritka, hogy egy-egy modellt bizonyos használatra terveznek, akár a vízállóság miatt népszerű búvárórákra gondolunk, akár a komplex számítások elvégzésére alkalmas pilótaórákra. Manapság a gyárak már a sebesség megszállottjainak is gondoskodnak kiváló időmérőkről, legtöbbször valamely autógyárral együttműködve.
Vannak feltűnőbb, extravagánsabb, komplikáltabb, sőt drágább karórák is a világon, mégsem tagadhatjuk, hogy a Rolex a Föld bolygó leghíresebb óragyára, mely évtizedek óta fogalom. Még azok is tudják, mi van e név mögött, akik járatlanok az óra-iparban. Mindez a magas szintű minőségnek, és az időtálló luxusnak köszönhető.
A Hublot a minőségi, időtálló elegancia és luxus egyik letéteményese lett a piacon. Cikkünkben összefoglaljuk a neves óragyártó történetét.
 Az óra. Bárhol a világon az elsők között említik a nevét ha órákról esik szó. A világ egyik legismertebb és legnagyobb presztízsű márkája. Az Omega története immáron 162 évre tekint vissza.
 Az óra. Bárhol a világon az elsők között említik a nevét ha órákról esik szó. A világ egyik legismertebb és legnagyobb presztízsű márkája. Az Omega története immáron 162 évre tekint vissza.  
7,570,500 Huf / 24,500 Eur
2,286,600 Huf / 7,400 Eur
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb ĂśsszefoglalĂł Ă­rĂĄs jelenik meg az idĂŠn ĂĄprilis 9-ĂŠn 21. ĂŠletĂŠvĂŠt betĂśltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsĂĄn a Trendmagazin a hazai rajongĂłi kĂśzĂśssĂŠgekkel egyĂźttműkĂśdve szĂźletĂŠsnapi ajĂĄndĂŠkcsomagot kĂźld Kristennek!
Kristen Stewart megjelenĂŠsĂŠt igen erős kritikĂĄk szoktĂĄk ĂŠrni, lezser, kĂśnnyed, laza hĂŠtkĂśznapi viseletei miatt. SzĂźletĂŠsnapja alkalmĂĄbĂłl egy rĂśvid ĂśsszeĂĄllĂ­tĂĄst olvashattok a legemlĂŠkezetesebb ruhĂĄirĂłl.
Hennel Ádåm is rÊszt vett azon a rendezvÊnyen, ahol az orszåg legtehetsÊgesebb fodråszai mutattåk be munkåikat.
avatar
Altair
-
2012.06.02. 09:46
104
Azt az Omegát elfogadnám :)
avatar
biropeti
-
2012.05.26. 18:05
103
gunbro: Ezek közül itt ki neked celeb? Tudtommal mindnek van rendes, jól fizető foglalkozása, amiből azt vesz amit akar.. :)
avatar
gunbro
-
2012.04.27. 21:09
102
Többmillás órák.. Öröm látni hogy legalább kedvenc celebjeink meg tudnak engedni maguknak ilyen luxusketyeréket miközben az ország másik része éhezik..
avatar
brandy
-
2012.03.18. 23:39
101
Hajdú órája odabasz :O
avatar
Oliv3r
-
2011.09.09. 20:00
100
Jonny: LOL
avatar
SzalaiGabor
-
2011.09.09. 19:54
99
Mázlista :D
avatar
Jonny
-
2011.09.09. 03:26
98
Több mint 10 millió forintot érő óráját ajándékozta oda egy brit sztárfocista egy pincérnek csak azért, mert a felszolgáló megdicsérte az Hublot márkájú időmérőt.

http://napiaszonline.hu/ferfimagazin/tizmillios_orat_adott_a_pincernek_a_sztarfocista_28596

OH MY GOD!!!!!
avatar
Adrihanna
-
2011.08.29. 19:01
97
Karesz: minden bizonnyal nagy sikere lenne, mert csodaszép óráik vannak =)
avatar
biropeti
-
2011.08.29. 15:20
96
spearx: reméljük sikeresek lesznek és nem kényszerülnek ilyenre.
avatar
Szeki
-
2011.08.26. 11:11
95
Fire: én is így vagyokezzel :D
avatar
Fire
-
2011.08.26. 10:41
94
A Hublot szerintem a legütősebb, lelkiismeret furdalás nélkül elfogadnák valakitől egy olyat. :D
avatar
Sonic
-
2011.08.25. 21:40
93
Baró \"kis\" összeállítás, respect!
avatar
Karessz
-
2011.08.25. 18:33
92
Lehetne egy cikket írni politikusok óráiról is :)
avatar
Alex89
-
2011.05.15. 14:43
91
Andras74: köszi a választ!
avatar
Tompi
-
2011.03.09. 14:32
90
bigplanet: akkor beszerzett egy másikat :D
avatar
gery
-
2011.03.09. 14:00
89
Stocky: örülhetett aki \"megnyert\" egy ilyen őórát :)
avatar
spearx
-
2011.03.08. 18:32
88
Amilyen ütemben váltja ki a Baginacsa show a pereket, nem biztos hogy sokáig marad a kezén az Omega. :P
avatar
bigplanet
-
2011.03.07. 20:59
87
(Dzsudzsakra gondoltam)
avatar
bigplanet
-
2011.03.07. 20:59
86
A Fabry showban is vmilyen Hublot volt rajta de nem ez . :)
avatar
Tompi
-
2011.03.06. 17:54
85
Így járt. :D
avatar
Blackjack
-
2011.03.06. 13:05
84
Fogadás miatt elvesztett egy ilyen órát??
avatar
Stocky
-
2011.03.06. 00:36
83
Ez komoly lett! Van itt mindenféle óra: twotone rolli, 007es seamaster, audemars piguet(jo tudni!!!!) meg csomó hublot. De a Dzudzsaknak már nincs meg ez mert azt olvastam hogy elvesztett 1 fogadást és ugrott az órája! :D
avatar
gery
-
2011.02.24. 13:44
82
Shadow: miért baj h látszik a kocsi rendszám?
avatar
Shadow88
-
2011.02.19. 19:58
81
Mihály: jó megfigyelő vagy :D
avatar
Mihaly
-
2011.02.17. 18:18
80
Hajdú Péter manapság már nem Hublot Big Banget hord, legalábbis legutóbb mikor láttam a tévében akkor egy IWC Zifferblatt YCC volt a kezén, nem pedig sima Portugieser, Peti! ;) A Yacht Club Chrono egy új 2011-es modell, 9800 euró az acél verz.
avatar
Badboy
-
2011.02.17. 17:35
79
.. Mint pl Dzsudzsáké.
avatar
Andras74
-
2011.02.17. 10:23
78
Alex89! A különbözö Hublot modellek nem egyáron vannak.Az arany Hubik 5-6 milla míg az acél verzio \"csak\" a fele...kb...
avatar
tommygtc
-
2011.02.16. 14:41
77
szerintem jah :D
avatar
Alex89
-
2011.02.15. 18:09
76
Hú komoly órák. A Hublotok között mind ilyen drága?
avatar
Shadow88
-
2011.02.12. 00:30
75
Fenyvesipeti: és azoktól mi a véleményed akik folyton az ismert embereket (pl Hajdu)fotózgatják ès úgy töltik fel a képeket hogy a kocsi rendszáma is jól látszik? Meg küldözgetik be a Velvet feljelentőbe a dolgokat?
Fiatalos D&G zakó
A sok fényes, feltűnő dizájnerzakó között szükségünk lehet visszafogottabb darabokra is, amiket sokféle ruhával párosíthatunk. Ilyen ez a sötétkék D&G sportzakó is.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.