A Rolex Submarinertől egészen az Hublot Big Bang modellekig...
Hazai sztárok és karóráik
134 hozzászólás
Munkatársunktól    2011.01.18

Figyelem! CikkĂźnk 2011-ben kĂŠszĂźlt. AzĂłta a felsorolt ĂłrĂĄk ĂĄrai jelentősen emelkedhettek!

KĂ­vĂĄncsi vagy, egyik-mĂĄsik hazai hĂ­ressĂŠg milyen karĂłrĂĄval rendelkezik? Most cikkĂźnkből megtudhatod! TelevĂ­ziĂłsok, sportolĂłk, Ăźzletemberek kĂśzĂźl mutatunk be nĂŠhĂĄny szemĂŠlyt, akik minősĂŠgi, luxuskategĂłriĂĄs ĂłrĂĄval mutatkoztak a nyilvĂĄnossĂĄg előtt.

DzsudzsĂĄk BalĂĄzs NyĂ­rlugostĂłl egyenesen a PSV Eindhoven klubcsapatba focizta be magĂĄt az ĂŠvek alatt. A rendkĂ­vĂźl tehetsĂŠges ĂŠs szorgalmas focista ennek megfelelően jĂł szĂ­nvonalon ĂŠl, sajĂĄt bevallĂĄsa szerint rajong a divatĂŠrt ĂŠs a jĂł autĂłkĂŠrt. Úgy tűnik, hogy karĂłrĂĄkra sem sajnĂĄlja a pĂŠnzt, hiszen a nyilvĂĄnos megjelenĂŠsek sorĂĄn tĂśbb kĂźlĂśnbĂśző ĂłrĂĄt is felfedezhettek rajta a szemfĂźlesek.


LegtĂśbbszĂśr azonban egy Hublot Big Bang lĂĄthatĂł BalĂĄzs karjĂĄn, abbĂłl is az acĂŠl verziĂł, melynek bolti ĂĄra 2,7 milliĂł forint.

Havas Henrik kĂŠtsĂŠgtelenĂźl Rolex fanatikus. A televĂ­ziĂłs szemĂŠlyisĂŠg sajĂĄt bevallĂĄsa szerint egyszer lapozgatta a PolgĂĄr GalĂŠria kiadvĂĄnyĂĄt, ĂŠs ott pillanott meg egy kĂŠk szĂĄmlapos arany-acĂŠl Rolex Submarinert, amibe első lĂĄtĂĄsra beleszeretett, Ă­gy meg is rendelte magĂĄnak. Ezzel csak egy problĂŠma volt, mĂŠghozzĂĄ az, hogy ezek utĂĄn a felesĂŠgĂŠnek is kellett vennie egy mĂĄsik Rolexet...


A Rolex Submariner a vilĂĄg egyik legismertebb bĂşvĂĄrĂłrĂĄja, kaphatĂł acĂŠl, arany-acĂŠl ĂŠs arany vĂĄltozatban is. Az emlĂ­tett arany-acĂŠl modell 1,9 milliĂł forintba kerĂźl.

Schobert Norbert, az orszĂĄg fitneszguruja mĂŠg 2007-ben kapott szĂźletĂŠsnapjĂĄra a felesĂŠgĂŠtől, Rubint RĂŠkĂĄtĂłl egy Hublot Big Bang ĂłrĂĄt, mĂŠghozzĂĄ a rĂłzsaarany/kerĂĄmia verziĂłt. “AzĂŠrt korcsolyĂĄztam hĂĄrom hĂłnapon ĂĄt, hogy meg tudjam venni neked ezt az ĂłrĂĄt. És arra kĂŠrlek, addig viseld, amĂ­g a szerelmed tart irĂĄntam!” - mondta fĂŠrjĂŠnek RĂŠka, a szĂźletĂŠsnapi party-n, aki a legnagyobb titokban rendelte meg az ĂłrĂĄt a SztĂĄrok a JĂŠgen produkciĂłtĂłl kapott gĂĄzsijĂĄbĂłl.


“Ezt az ĂłrĂĄt egyszer lĂĄttam egy katalĂłgusban, ĂŠs azonnal beleszerettem. Akkor meg is jegyeztem, hogy ilyen lesz a kĂśvetkező. De sajnos nem sikerĂźlt hozzĂĄjutnom” - mondta Norbi, aki hozzĂĄtette, ha mindent elveszĂ­t, ezt az ĂłrĂĄt akkor sem adja el. Az Hublot Big Bang ezen vĂĄltozata a gyĂĄrtĂł egyik legszebb modellje, nem vĂŠletlen, hogy az Hublot mĂĄrkakereskedĂŠsek, illetve szĂĄmos Hublot ĂłrakatalĂłgus is ezt a verziĂłt hasznĂĄlja fel a promĂłciĂłhoz. Az Hublot Big Bang Red Gold Black Ceramic jelenlegi ĂĄra 5,7 milliĂł forint.

Palik lĂĄszlĂł, a Dakar ralik rendszeres rĂŠsztvevője minden bizonnyal igen elfoglalt ember, ezĂŠrt nem is kĂŠrdĂŠses, hogy svĂĄjci ĂłrĂĄjĂĄra szĂźksĂŠge lehet a mindennapokban. A sportriporter egy igen mĂŠretes Breitling ĂłrĂĄval lĂĄthatĂł a nyilvĂĄnossĂĄg előtt.


A Breitling Hercules modelljĂŠről van szĂł, melynek mĂĄr csak nevĂŠből is mindenki a mitolĂłgiĂĄra gondol. A gyĂĄrtĂł ezzel is ĂŠrzĂŠkeltetni akarta, hogy ez a modell nem akĂĄrmilyen, mĂĄr csak a kinĂŠzetĂŠt ĂŠs a mĂŠretĂŠt tekintve sem. A 2002 ĂŠs 2006 kĂśzĂśtt gyĂĄrtott Breitling Hercules 44,8 mm-es ĂĄtmĂŠrővel ĂŠs kronogrĂĄf funkciĂłval rendelkezik, az Ăłra jĂĄrĂĄstartalĂŠka 42 Ăłra, az ĂĄra pedig hozzĂĄvetőlegesen 800 ezer forint.

HazĂĄnk bulvĂĄrkirĂĄlya, a sikeres televĂ­ziĂłs HajdĂş PĂŠter is az ĂłrĂĄk megszĂĄllottja, hiszen az elmĂşlt ĂŠvekben szĂĄmos mĂĄrka modelljĂŠt lĂĄthattuk a karjĂĄn. Az elmĂşlt időszakban vagy az IWC valamelyik bĂşvĂĄrĂłrĂĄjĂĄt, vagy pedig az Hublot egyik-mĂĄsik modelljĂŠt viselte PĂŠter.


A TV2 “Frizbi HajdĂş PĂŠterrel” cĂ­mű műsorĂĄnak indulĂĄsa előtt a NaplĂł egy ĂśsszeĂĄllĂ­tĂĄst kĂŠszĂ­tett a kĂŠszĂźlő produkciĂł műsorvezetőjĂŠvel, akinek kezĂŠn egy Hublot Big Bang Red Gold modellt figyelhettĂźk meg. Ezen Ăłra kereskedelmi ĂĄra meghaladja a 6 milliĂł forintot.

Nacsa OlivĂŠr OmegĂĄt visel. A nĂŠpszerű humorista nagy James Bond rajongĂł, Ă­gy nem vĂŠletlen, hogy az Omega Seamaster Professional 007-es verziĂłjĂĄt vĂĄlasztotta.


A jĂł nĂŠhĂĄny Bond-filmben szereplő kĂŠk szĂĄmlapos Omega karĂłra 41 mm-es ĂĄtmĂŠrővel rendelkezik, vĂ­zĂĄllĂłsĂĄga 300 mĂŠter, listaĂĄra 750 ezer forint.

KalĂł DĂŠnes MagyarorszĂĄg legsikeresebb pĂłkerjĂĄtĂŠkosa is kedveli a minősĂŠgi karĂłrĂĄkat. A versenyek sorĂĄn tĂśbb szĂĄzmilliĂłt nyert brĂłker – aki magĂĄt amatőr jĂĄtĂŠkosnak tartja – legalĂĄbb nĂŠgyfĂŠle karĂłrĂĄval volt lĂĄthatĂł az utĂłbbi időkben.

KalĂł DĂŠnest is ĂźdvĂśzĂśljĂźk az Hublot klubban! A pĂłkerjĂĄtĂŠkos a mĂĄr fentebb emlĂ­tett Hublot Big Bang Red Gold Black Ceramic modelt viseli igen gyakran, ĂĄm ezen kĂ­vĂźl lĂĄthatĂł volt egy fehĂŠrarany Rolex Yachtmaster II-vel, egy Ulysse Nardin Maxi Marine Chronoval, illetve egy Audemars Piguet-vel is.


A PĂłkermagazin legutĂłbbi szĂĄmĂĄban KalĂł DĂŠnessel olvashatunk egy interjĂşt. A cikkhez tartozĂł sajtĂłfotĂłkon DĂŠnes egy Audemars Piguet Royal Oak Offshore ĂłrĂĄval lĂĄthatĂł. Az acĂŠl verziĂłjĂş, fehĂŠr szĂĄmlapos, kaucsuk szĂ­jas Ăłra a vilĂĄg egyik legnagyobb presztĂ­zzsel rendelkező sportĂłrĂĄja, melynek bolti ĂĄra 4,8 milliĂł forint.

Figyelem! CikkĂźnk 2011-ben kĂŠszĂźlt. AzĂłta a felsorolt ĂłrĂĄk ĂĄrai jelentősen emelkedhettek!

Kapcsolódó cikkek
Bizonyára az órakészítést kevésbé ismerők is tisztában vannak azzal, hogy a Breitling napjainkra egybeforrt a repüléssel, sőt, az AOPA – a pilóták és repülőgép tulajdonosok szövetsége – a hivatalos időmérőjévé választotta. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a márka kivette részét az ég meghódításából a huszadik század közepén.
Ki ne gondolkozott volna el már azon, hogy ha megtehetné, hogy egy évig eltűnjön a világ szeme elől, ne éppen egy luxus jachton tegye azt, körbeutazva a világot. Ámbár erre keveseknek adatik lehetőség, hajózni azért mégis sokan szoktak, így az óra gyártó cégek hosszú évek óta kifejezetten számukra is alkotnak időmérőket.
Bernie Ecclestone ĂŠs az Hublot egy Ăşj reklĂĄmkampĂĄnyt indĂ­tanak, mely megjelenik az International Herald Tribune-ben ĂŠs a Financial Timesban is. A hirdetĂŠs apropĂłjĂĄt Ecclestone kirablĂĄsa adta.
Az órák világában ma már nem ritka, hogy egy-egy modellt bizonyos használatra terveznek, akár a vízállóság miatt népszerű búvárórákra gondolunk, akár a komplex számítások elvégzésére alkalmas pilótaórákra. Manapság a gyárak már a sebesség megszállottjainak is gondoskodnak kiváló időmérőkről, legtöbbször valamely autógyárral együttműködve.
Vannak feltűnőbb, extravagánsabb, komplikáltabb, sőt drágább karórák is a világon, mégsem tagadhatjuk, hogy a Rolex a Föld bolygó leghíresebb óragyára, mely évtizedek óta fogalom. Még azok is tudják, mi van e név mögött, akik járatlanok az óra-iparban. Mindez a magas szintű minőségnek, és az időtálló luxusnak köszönhető.
A Hublot a minőségi, időtálló elegancia és luxus egyik letéteményese lett a piacon. Cikkünkben összefoglaljuk a neves óragyártó történetét.
 Az óra. Bárhol a világon az elsők között említik a nevét ha órákról esik szó. A világ egyik legismertebb és legnagyobb presztízsű márkája. Az Omega története immáron 162 évre tekint vissza.
 Az óra. Bárhol a világon az elsők között említik a nevét ha órákról esik szó. A világ egyik legismertebb és legnagyobb presztízsű márkája. Az Omega története immáron 162 évre tekint vissza.  
2,502,900 Huf / 8,100 Eur
3,476,250 Huf / 11,250 Eur
Az utĂłbbi időben szĂĄmtalan kĂŠrdĂŠs merĂźlt fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megĂŠrkeztek a vĂĄlaszok!
Hennel ÁdĂĄm a Fix HD magazin műsorĂĄban beszĂŠlt a TrendmagazinrĂłl, valamint a jĂśvőbeli tervekről.
Rajongsz KristenĂŠrt? SzeretnĂŠl Ăźzenni neki? Rajtunk keresztĂźl Ă­rhatsz kedvencednek!
avatar
Karessz
-
2011.02.07. 21:41
74
fenyvesipeti: Még szerencse hogy nem te döntöd el ezeket a dolgokat.
avatar
fenyvesipeti
-
2011.02.06. 21:57
73
Attilaa figyi!
Ha más is állt be akkor az is szégyellje magát, de Hajdú Péter közszereplő! És nem 1x fordult elő hanem többször! Én az ilyennek elvenném a jogsiját vagy minden alkalommal többszázezer forintos büntetést rónék ki rá. Akkor megtanulná!
avatar
Shadow88
-
2011.02.05. 19:37
72
Havas ahol csak lehet hangoztatja neki milye van.. 7es bmw, rolex stb!
avatar
Toma
-
2011.02.05. 14:53
71
nekem Nyírlugos büszkeségének az órája tetszik! Havas tanár úrról pedig régen is vol szó már a televízióban is hogy nagy Rolex-fan, és azóta ez töretlen :D
avatar
jumbo
-
2011.02.05. 02:54
70
Nagyon szép és márkás óráik vannak! Havas tanár úr még a weboldalára is kitette hogy Rolex-fan!
avatar
horvath_tamas
-
2011.02.03. 15:13
69
Már lehet :)
avatar
PaulShark
-
2011.02.03. 14:48
68
Van ez a cikk a Sapranevakról... nem tudok kommentelni. Ti sem?
avatar
Badboy
-
2011.02.01. 17:45
67
Uggghh Fenyvesipeti neked tényleg ez a legnagyobb problémád hogy valaki rossz helyen parkolt? Sajnállak!
avatar
Bernie
-
2011.01.31. 18:52
66
Értem Andras, ez is egy logikus gondolkozás, de én azt mondom hogy amíg nem gyengül egy termék minősége, addig engem nem nagyon érdekel kik meg hol gyártják.

Jonny: köszi, ezeket sem tudtam.
avatar
Jonny
-
2011.01.30. 00:28
65
Klafa cikk lett!

Hublot nagyon kelendő ebben a rétegben. Kiegészíteném még a cikket:

LL Junior: Breitling Chronomat gold ,

Árpa Attila: Rolex Submariner date steel.

Pataky Ági Rolex Submariner steel

Rubint Réka Omega Constellation
avatar
alawa
-
2011.01.29. 17:07
64
ez a parkolásos dolog elég rendesen fel lett fújva
avatar
Oliv3r
-
2011.01.29. 00:40
63
Hajdu Péter minden rossz mozdulatát felhasználják ellene, és egyből cikkek születnek, elég gáz.. Láttam egy képet amin a BMW X5-tel állt egy parkolóba, igaz hogy mozgássérült helyre DE AZ EGÉSZ PARKOLÓ ÜRES VOLT szal kb senki le se bagózta hova állt
avatar
crosswind
-
2011.01.28. 22:26
62
intel: Ha kaucsukszijas volt az ora a Norbi kezen volt akkor lehet hogy az a Breitling lesz az, amit korabban emlitettek!
avatar
pongo
-
2011.01.27. 20:55
61
Szeki azok nekem is jobban tetszenek, mint ez a Hercules, de ez vannnn :)
avatar
lovelyrekus
-
2011.01.24. 20:03
60
Van itt pénz! :)
avatar
tSas
-
2011.01.24. 18:21
59
6 millió forint.. én félnék felvenni:)
avatar
LosSantos
-
2011.01.24. 15:16
58
Gyönyörűek a Hublot Big Bang órák!
avatar
LosSantos
-
2011.01.24. 15:16
57
Gyönyörűek a Hublot Big Bang órák!
avatar
intel
-
2011.01.23. 21:09
56
nemrég volt Shcobert Norbert a tévében és vmilyen acél kaucsuk órája volt, de nem Hublot. az milyen lehetett? Elég nagy volt az is.
avatar
Tompi
-
2011.01.23. 18:21
55
Szegény Hajdút nem kímélik a kommentelők, pedig ilyen nap mint nap előfordul. És akkor még beszélhetnénk a rokkantkyás Mercikről.. Nem kéne ezt ennyire felfújni!
avatar
Szeki
-
2011.01.23. 15:09
54
Ez tényleg érdekes hogy mindig lefülelik szegény HP-t :D
avatar
gery
-
2011.01.23. 14:00
53
Hajdú Péter sportot űz a parkolásiaiból xd eddig x5el járt, most már 5ös bmwvel hátha így nem szúrják ki hogy ő az :) (this plan failed)
avatar
Andras74
-
2011.01.23. 09:17
52
www.europastar.com
avatar
Andras74
-
2011.01.23. 09:14
51
Bernie!..Nem baj hogy az Omega szerkezetét nem az Omega gyártja...csak nekem nem szimpi....Nekem az olyan gyártók szimpatikusak amelyek az egész terméket ök készítik (ez legyen óra,ruha,autó...stb)...de hát ez egyre nehezebb a mai globalizált világban.

Az Omega a Swatch csoporthoz (arab tulajdonú cég) tartozik.
avatar
Bernie
-
2011.01.22. 23:34
50
srabok= arabok
avatar
Bernie
-
2011.01.22. 23:33
49
Andras74! Miét olyan nagy baj ha nem ők gyártják le házon belül? Tudtommal több ilyen cég van mint az ellenpéldája. Azt nem tudtam hogy srabok megvették.. Az Omega nem a Swatch-grouphoz tartozik?
avatar
Bernie
-
2011.01.22. 23:31
48
Valamilyen Breitlingje van Vágó Istvánnak is.
avatar
Shadow88
-
2011.01.22. 22:28
47
Kicsit durva hogy
-Hajdu Petit mindig ezzel b***gatják hogy rokkanthelyen parkol
- de mégis valahogy mindig ott parkol havi 1x legalább
- és minden esetben valaki lefotózza!

Nem fura?
avatar
Sarah22
-
2011.01.22. 19:27
46
Én sem értem miért kell ennyire nagy hírt csinálni ennek, bár az is igaz hogy jobban figyelhetne erre a Péter, mivel közszereplő!
avatar
Attilaa
-
2011.01.22. 19:16
45
Más is állt már be mozg.sérült parkoloba csak nem hires ezért senkit se érdeke,meg szerintem senkit se zavart ez siet 5percre beáll nagyügy.Nem tudom holvan ennek hír értéke...
Barna lencsés Prada napszemüveg
Ha új napszemüvegben gondolkodtok, íme egy igazán jó választás! A férfiak általában szeretik a fekete, sötétszürke változatokat, de szerintem egy barna, illetve aranyszínű szemüveg is elfér ezek mellett.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
1988-ban vĂŠget ĂŠrtek az iraki-irĂĄni harcok az ÖbĂśl-hĂĄborĂşban, SzÜßlban megkezdődtek a huszonnegyedik nyĂĄri olimpiai jĂĄtĂŠkok, a Die Hard pedig ĂłriĂĄsi sikert ĂŠrt el a mozikban.