A Rolex Submarinertől egészen az Hublot Big Bang modellekig...
Hazai sztárok és karóráik
134 hozzászólás
Munkatársunktól    2011.01.18

Figyelem! Cikkünk 2011-ben készült. Azóta a felsorolt órák árai jelentősen emelkedhettek!

Kíváncsi vagy, egyik-másik hazai híresség milyen karórával rendelkezik? Most cikkünkből megtudhatod! Televíziósok, sportolók, üzletemberek közül mutatunk be néhány személyt, akik minőségi, luxuskategóriás órával mutatkoztak a nyilvánosság előtt.

Dzsudzsák Balázs Nyírlugostól egyenesen a PSV Eindhoven klubcsapatba focizta be magát az évek alatt. A rendkívül tehetséges és szorgalmas focista ennek megfelelően jó színvonalon él, saját bevallása szerint rajong a divatért és a jó autókért. Úgy tűnik, hogy karórákra sem sajnálja a pénzt, hiszen a nyilvános megjelenések során több különböző órát is felfedezhettek rajta a szemfülesek.


Legtöbbször azonban egy Hublot Big Bang látható Balázs karján, abból is az acél verzió, melynek bolti ára 2,7 millió forint.

Havas Henrik kétségtelenül Rolex fanatikus. A televíziós személyiség saját bevallása szerint egyszer lapozgatta a Polgár Galéria kiadványát, és ott pillanott meg egy kék számlapos arany-acél Rolex Submarinert, amibe első látásra beleszeretett, így meg is rendelte magának. Ezzel csak egy probléma volt, méghozzá az, hogy ezek után a feleségének is kellett vennie egy másik Rolexet...


A Rolex Submariner a világ egyik legismertebb búvárórája, kapható acél, arany-acél és arany változatban is. Az említett arany-acél modell 1,9 millió forintba kerül.

Schobert Norbert, az ország fitneszguruja még 2007-ben kapott születésnapjára a feleségétől, Rubint Rékától egy Hublot Big Bang órát, méghozzá a rózsaarany/kerámia verziót. “Azért korcsolyáztam három hónapon át, hogy meg tudjam venni neked ezt az órát. És arra kérlek, addig viseld, amíg a szerelmed tart irántam!” - mondta férjének Réka, a születésnapi party-n, aki a legnagyobb titokban rendelte meg az órát a Sztárok a Jégen produkciótól kapott gázsijából.


“Ezt az órát egyszer láttam egy katalógusban, és azonnal beleszerettem. Akkor meg is jegyeztem, hogy ilyen lesz a következő. De sajnos nem sikerült hozzájutnom” - mondta Norbi, aki hozzátette, ha mindent elveszít, ezt az órát akkor sem adja el. Az Hublot Big Bang ezen változata a gyártó egyik legszebb modellje, nem véletlen, hogy az Hublot márkakereskedések, illetve számos Hublot órakatalógus is ezt a verziót használja fel a promócióhoz. Az Hublot Big Bang Red Gold Black Ceramic jelenlegi ára 5,7 millió forint.

Palik lászló, a Dakar ralik rendszeres résztvevője minden bizonnyal igen elfoglalt ember, ezért nem is kérdéses, hogy svájci órájára szüksége lehet a mindennapokban. A sportriporter egy igen méretes Breitling órával látható a nyilvánosság előtt.


A Breitling Hercules modelljéről van szó, melynek már csak nevéből is mindenki a mitológiára gondol. A gyártó ezzel is érzékeltetni akarta, hogy ez a modell nem akármilyen, már csak a kinézetét és a méretét tekintve sem. A 2002 és 2006 között gyártott Breitling Hercules 44,8 mm-es átmérővel és kronográf funkcióval rendelkezik, az óra járástartaléka 42 óra, az ára pedig hozzávetőlegesen 800 ezer forint.

Hazánk bulvárkirálya, a sikeres televíziós Hajdú Péter is az órák megszállottja, hiszen az elmúlt években számos márka modelljét láthattuk a karján. Az elmúlt időszakban vagy az IWC valamelyik búváróráját, vagy pedig az Hublot egyik-másik modelljét viselte Péter.


A TV2 “Frizbi Hajdú Péterrel” című műsorának indulása előtt a Napló egy összeállítást készített a készülő produkció műsorvezetőjével, akinek kezén egy Hublot Big Bang Red Gold modellt figyelhettük meg. Ezen óra kereskedelmi ára meghaladja a 6 millió forintot.

Nacsa Olivér Omegát visel. A népszerű humorista nagy James Bond rajongó, így nem véletlen, hogy az Omega Seamaster Professional 007-es verzióját választotta.


A jó néhány Bond-filmben szereplő kék számlapos Omega karóra 41 mm-es átmérővel rendelkezik, vízállósága 300 méter, listaára 750 ezer forint.

Kaló Dénes Magyarország legsikeresebb pókerjátékosa is kedveli a minőségi karórákat. A versenyek során több százmilliót nyert bróker – aki magát amatőr játékosnak tartja – legalább négyféle karórával volt látható az utóbbi időkben.

Kaló Dénest is üdvözöljük az Hublot klubban! A pókerjátékos a már fentebb említett Hublot Big Bang Red Gold Black Ceramic modelt viseli igen gyakran, ám ezen kívül látható volt egy fehérarany Rolex Yachtmaster II-vel, egy Ulysse Nardin Maxi Marine Chronoval, illetve egy Audemars Piguet-vel is.


A Pókermagazin legutóbbi számában Kaló Dénessel olvashatunk egy interjút. A cikkhez tartozó sajtófotókon Dénes egy Audemars Piguet Royal Oak Offshore órával látható. Az acél verziójú, fehér számlapos, kaucsuk szíjas óra a világ egyik legnagyobb presztízzsel rendelkező sportórája, melynek bolti ára 4,8 millió forint.

Figyelem! Cikkünk 2011-ben készült. Azóta a felsorolt órák árai jelentősen emelkedhettek!

Kapcsolódó cikkek
Bizonyára az órakészítést kevésbé ismerők is tisztában vannak azzal, hogy a Breitling napjainkra egybeforrt a repüléssel, sőt, az AOPA – a pilóták és repülőgép tulajdonosok szövetsége – a hivatalos időmérőjévé választotta. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a márka kivette részét az ég meghódításából a huszadik század közepén.
Ki ne gondolkozott volna el már azon, hogy ha megtehetné, hogy egy évig eltűnjön a világ szeme elől, ne éppen egy luxus jachton tegye azt, körbeutazva a világot. Ámbár erre keveseknek adatik lehetőség, hajózni azért mégis sokan szoktak, így az óra gyártó cégek hosszú évek óta kifejezetten számukra is alkotnak időmérőket.
Bernie Ecclestone és az Hublot egy új reklámkampányt indítanak, mely megjelenik az International Herald Tribune-ben és a Financial Timesban is. A hirdetés apropóját Ecclestone kirablása adta.
Az órák világában ma már nem ritka, hogy egy-egy modellt bizonyos használatra terveznek, akár a vízállóság miatt népszerű búvárórákra gondolunk, akár a komplex számítások elvégzésére alkalmas pilótaórákra. Manapság a gyárak már a sebesség megszállottjainak is gondoskodnak kiváló időmérőkről, legtöbbször valamely autógyárral együttműködve.
Vannak feltűnőbb, extravagánsabb, komplikáltabb, sőt drágább karórák is a világon, mégsem tagadhatjuk, hogy a Rolex a Föld bolygó leghíresebb óragyára, mely évtizedek óta fogalom. Még azok is tudják, mi van e név mögött, akik járatlanok az óra-iparban. Mindez a magas szintű minőségnek, és az időtálló luxusnak köszönhető.
A Hublot a minőségi, időtálló elegancia és luxus egyik letéteményese lett a piacon. Cikkünkben összefoglaljuk a neves óragyártó történetét.
 Az óra. Bárhol a világon az elsők között említik a nevét ha órákról esik szó. A világ egyik legismertebb és legnagyobb presztízsű márkája. Az Omega története immáron 162 évre tekint vissza.
 Az óra. Bárhol a világon az elsők között említik a nevét ha órákról esik szó. A világ egyik legismertebb és legnagyobb presztízsű márkája. Az Omega története immáron 162 évre tekint vissza.  
2,904,600 Huf / 9,400 Eur
4,449,600 Huf / 14,400 Eur
Hennel Ádám a Fix HD magazin műsorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövőbeli tervekről.
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betöltő Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttműködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
avatar
Karessz
-
2011.02.07. 21:41
74
fenyvesipeti: Még szerencse hogy nem te döntöd el ezeket a dolgokat.
avatar
fenyvesipeti
-
2011.02.06. 21:57
73
Attilaa figyi!
Ha más is állt be akkor az is szégyellje magát, de Hajdú Péter közszereplő! És nem 1x fordult elő hanem többször! Én az ilyennek elvenném a jogsiját vagy minden alkalommal többszázezer forintos büntetést rónék ki rá. Akkor megtanulná!
avatar
Shadow88
-
2011.02.05. 19:37
72
Havas ahol csak lehet hangoztatja neki milye van.. 7es bmw, rolex stb!
avatar
Toma
-
2011.02.05. 14:53
71
nekem Nyírlugos büszkeségének az órája tetszik! Havas tanár úrról pedig régen is vol szó már a televízióban is hogy nagy Rolex-fan, és azóta ez töretlen :D
avatar
jumbo
-
2011.02.05. 02:54
70
Nagyon szép és márkás óráik vannak! Havas tanár úr még a weboldalára is kitette hogy Rolex-fan!
avatar
horvath_tamas
-
2011.02.03. 15:13
69
Már lehet :)
avatar
PaulShark
-
2011.02.03. 14:48
68
Van ez a cikk a Sapranevakról... nem tudok kommentelni. Ti sem?
avatar
Badboy
-
2011.02.01. 17:45
67
Uggghh Fenyvesipeti neked tényleg ez a legnagyobb problémád hogy valaki rossz helyen parkolt? Sajnállak!
avatar
Bernie
-
2011.01.31. 18:52
66
Értem Andras, ez is egy logikus gondolkozás, de én azt mondom hogy amíg nem gyengül egy termék minősége, addig engem nem nagyon érdekel kik meg hol gyártják.

Jonny: köszi, ezeket sem tudtam.
avatar
Jonny
-
2011.01.30. 00:28
65
Klafa cikk lett!

Hublot nagyon kelendő ebben a rétegben. Kiegészíteném még a cikket:

LL Junior: Breitling Chronomat gold ,

Árpa Attila: Rolex Submariner date steel.

Pataky Ági Rolex Submariner steel

Rubint Réka Omega Constellation
avatar
alawa
-
2011.01.29. 17:07
64
ez a parkolásos dolog elég rendesen fel lett fújva
avatar
Oliv3r
-
2011.01.29. 00:40
63
Hajdu Péter minden rossz mozdulatát felhasználják ellene, és egyből cikkek születnek, elég gáz.. Láttam egy képet amin a BMW X5-tel állt egy parkolóba, igaz hogy mozgássérült helyre DE AZ EGÉSZ PARKOLÓ ÜRES VOLT szal kb senki le se bagózta hova állt
avatar
crosswind
-
2011.01.28. 22:26
62
intel: Ha kaucsukszijas volt az ora a Norbi kezen volt akkor lehet hogy az a Breitling lesz az, amit korabban emlitettek!
avatar
pongo
-
2011.01.27. 20:55
61
Szeki azok nekem is jobban tetszenek, mint ez a Hercules, de ez vannnn :)
avatar
lovelyrekus
-
2011.01.24. 20:03
60
Van itt pénz! :)
avatar
tSas
-
2011.01.24. 18:21
59
6 millió forint.. én félnék felvenni:)
avatar
LosSantos
-
2011.01.24. 15:16
58
Gyönyörűek a Hublot Big Bang órák!
avatar
LosSantos
-
2011.01.24. 15:16
57
Gyönyörűek a Hublot Big Bang órák!
avatar
intel
-
2011.01.23. 21:09
56
nemrég volt Shcobert Norbert a tévében és vmilyen acél kaucsuk órája volt, de nem Hublot. az milyen lehetett? Elég nagy volt az is.
avatar
Tompi
-
2011.01.23. 18:21
55
Szegény Hajdút nem kímélik a kommentelők, pedig ilyen nap mint nap előfordul. És akkor még beszélhetnénk a rokkantkyás Mercikről.. Nem kéne ezt ennyire felfújni!
avatar
Szeki
-
2011.01.23. 15:09
54
Ez tényleg érdekes hogy mindig lefülelik szegény HP-t :D
avatar
gery
-
2011.01.23. 14:00
53
Hajdú Péter sportot űz a parkolásiaiból xd eddig x5el járt, most már 5ös bmwvel hátha így nem szúrják ki hogy ő az :) (this plan failed)
avatar
Andras74
-
2011.01.23. 09:17
52
www.europastar.com
avatar
Andras74
-
2011.01.23. 09:14
51
Bernie!..Nem baj hogy az Omega szerkezetét nem az Omega gyártja...csak nekem nem szimpi....Nekem az olyan gyártók szimpatikusak amelyek az egész terméket ök készítik (ez legyen óra,ruha,autó...stb)...de hát ez egyre nehezebb a mai globalizált világban.

Az Omega a Swatch csoporthoz (arab tulajdonú cég) tartozik.
avatar
Bernie
-
2011.01.22. 23:34
50
srabok= arabok
avatar
Bernie
-
2011.01.22. 23:33
49
Andras74! Miét olyan nagy baj ha nem ők gyártják le házon belül? Tudtommal több ilyen cég van mint az ellenpéldája. Azt nem tudtam hogy srabok megvették.. Az Omega nem a Swatch-grouphoz tartozik?
avatar
Bernie
-
2011.01.22. 23:31
48
Valamilyen Breitlingje van Vágó Istvánnak is.
avatar
Shadow88
-
2011.01.22. 22:28
47
Kicsit durva hogy
-Hajdu Petit mindig ezzel b***gatják hogy rokkanthelyen parkol
- de mégis valahogy mindig ott parkol havi 1x legalább
- és minden esetben valaki lefotózza!

Nem fura?
avatar
Sarah22
-
2011.01.22. 19:27
46
Én sem értem miért kell ennyire nagy hírt csinálni ennek, bár az is igaz hogy jobban figyelhetne erre a Péter, mivel közszereplő!
avatar
Attilaa
-
2011.01.22. 19:16
45
Más is állt már be mozg.sérült parkoloba csak nem hires ezért senkit se érdeke,meg szerintem senkit se zavart ez siet 5percre beáll nagyügy.Nem tudom holvan ennek hír értéke...
Kris Van Assche sneaker
Gyakori probléma a fiataloknál, hogy a mostanság divatos sportosan elegáns, feketét a fehérrel kombináló stílushoz nem találnak megfelelő cipőt. A Kris Van Assche megalkotta számukra a tökéletes modellt, mely fekete bőrből készült, a talpa pedig fehér színű.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszerűen nőtt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböző Tv-sorozatok.