A Rolex Submarinertől egészen az Hublot Big Bang modellekig...
Hazai sztárok és karóráik
134 hozzászólás
Munkatársunktól    2011.01.18

Figyelem! Cikkünk 2011-ben készült. Azóta a felsorolt órák árai jelentősen emelkedhettek!

Kíváncsi vagy, egyik-másik hazai híresség milyen karórával rendelkezik? Most cikkünkből megtudhatod! Televíziósok, sportolók, üzletemberek közül mutatunk be néhány személyt, akik minőségi, luxuskategóriás órával mutatkoztak a nyilvánosság előtt.

Dzsudzsák Balázs Nyírlugostól egyenesen a PSV Eindhoven klubcsapatba focizta be magát az évek alatt. A rendkívül tehetséges és szorgalmas focista ennek megfelelően jó színvonalon él, saját bevallása szerint rajong a divatért és a jó autókért. Úgy tűnik, hogy karórákra sem sajnálja a pénzt, hiszen a nyilvános megjelenések során több különböző órát is felfedezhettek rajta a szemfülesek.


Legtöbbször azonban egy Hublot Big Bang látható Balázs karján, abból is az acél verzió, melynek bolti ára 2,7 millió forint.

Havas Henrik kétségtelenül Rolex fanatikus. A televíziós személyiség saját bevallása szerint egyszer lapozgatta a Polgár Galéria kiadványát, és ott pillanott meg egy kék számlapos arany-acél Rolex Submarinert, amibe első látásra beleszeretett, így meg is rendelte magának. Ezzel csak egy probléma volt, méghozzá az, hogy ezek után a feleségének is kellett vennie egy másik Rolexet...


A Rolex Submariner a világ egyik legismertebb búvárórája, kapható acél, arany-acél és arany változatban is. Az említett arany-acél modell 1,9 millió forintba kerül.

Schobert Norbert, az ország fitneszguruja még 2007-ben kapott születésnapjára a feleségétől, Rubint Rékától egy Hublot Big Bang órát, méghozzá a rózsaarany/kerámia verziót. “Azért korcsolyáztam három hónapon át, hogy meg tudjam venni neked ezt az órát. És arra kérlek, addig viseld, amíg a szerelmed tart irántam!” - mondta férjének Réka, a születésnapi party-n, aki a legnagyobb titokban rendelte meg az órát a Sztárok a Jégen produkciótól kapott gázsijából.


“Ezt az órát egyszer láttam egy katalógusban, és azonnal beleszerettem. Akkor meg is jegyeztem, hogy ilyen lesz a következő. De sajnos nem sikerült hozzájutnom” - mondta Norbi, aki hozzátette, ha mindent elveszít, ezt az órát akkor sem adja el. Az Hublot Big Bang ezen változata a gyártó egyik legszebb modellje, nem véletlen, hogy az Hublot márkakereskedések, illetve számos Hublot órakatalógus is ezt a verziót használja fel a promócióhoz. Az Hublot Big Bang Red Gold Black Ceramic jelenlegi ára 5,7 millió forint.

Palik lászló, a Dakar ralik rendszeres résztvevője minden bizonnyal igen elfoglalt ember, ezért nem is kérdéses, hogy svájci órájára szüksége lehet a mindennapokban. A sportriporter egy igen méretes Breitling órával látható a nyilvánosság előtt.


A Breitling Hercules modelljéről van szó, melynek már csak nevéből is mindenki a mitológiára gondol. A gyártó ezzel is érzékeltetni akarta, hogy ez a modell nem akármilyen, már csak a kinézetét és a méretét tekintve sem. A 2002 és 2006 között gyártott Breitling Hercules 44,8 mm-es átmérővel és kronográf funkcióval rendelkezik, az óra járástartaléka 42 óra, az ára pedig hozzávetőlegesen 800 ezer forint.

Hazánk bulvárkirálya, a sikeres televíziós Hajdú Péter is az órák megszállottja, hiszen az elmúlt években számos márka modelljét láthattuk a karján. Az elmúlt időszakban vagy az IWC valamelyik búváróráját, vagy pedig az Hublot egyik-másik modelljét viselte Péter.


A TV2 “Frizbi Hajdú Péterrel” című műsorának indulása előtt a Napló egy összeállítást készített a készülő produkció műsorvezetőjével, akinek kezén egy Hublot Big Bang Red Gold modellt figyelhettük meg. Ezen óra kereskedelmi ára meghaladja a 6 millió forintot.

Nacsa Olivér Omegát visel. A népszerű humorista nagy James Bond rajongó, így nem véletlen, hogy az Omega Seamaster Professional 007-es verzióját választotta.


A jó néhány Bond-filmben szereplő kék számlapos Omega karóra 41 mm-es átmérővel rendelkezik, vízállósága 300 méter, listaára 750 ezer forint.

Kaló Dénes Magyarország legsikeresebb pókerjátékosa is kedveli a minőségi karórákat. A versenyek során több százmilliót nyert bróker – aki magát amatőr játékosnak tartja – legalább négyféle karórával volt látható az utóbbi időkben.

Kaló Dénest is üdvözöljük az Hublot klubban! A pókerjátékos a már fentebb említett Hublot Big Bang Red Gold Black Ceramic modelt viseli igen gyakran, ám ezen kívül látható volt egy fehérarany Rolex Yachtmaster II-vel, egy Ulysse Nardin Maxi Marine Chronoval, illetve egy Audemars Piguet-vel is.


A Pókermagazin legutóbbi számában Kaló Dénessel olvashatunk egy interjút. A cikkhez tartozó sajtófotókon Dénes egy Audemars Piguet Royal Oak Offshore órával látható. Az acél verziójú, fehér számlapos, kaucsuk szíjas óra a világ egyik legnagyobb presztízzsel rendelkező sportórája, melynek bolti ára 4,8 millió forint.

Figyelem! Cikkünk 2011-ben készült. Azóta a felsorolt órák árai jelentősen emelkedhettek!

Kapcsolódó cikkek
Bizonyára az órakészítést kevésbé ismerők is tisztában vannak azzal, hogy a Breitling napjainkra egybeforrt a repüléssel, sőt, az AOPA – a pilóták és repülőgép tulajdonosok szövetsége – a hivatalos időmérőjévé választotta. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a márka kivette részét az ég meghódításából a huszadik század közepén.
Ki ne gondolkozott volna el már azon, hogy ha megtehetné, hogy egy évig eltűnjön a világ szeme elől, ne éppen egy luxus jachton tegye azt, körbeutazva a világot. Ámbár erre keveseknek adatik lehetőség, hajózni azért mégis sokan szoktak, így az óra gyártó cégek hosszú évek óta kifejezetten számukra is alkotnak időmérőket.
Bernie Ecclestone és az Hublot egy új reklámkampányt indítanak, mely megjelenik az International Herald Tribune-ben és a Financial Timesban is. A hirdetés apropóját Ecclestone kirablása adta.
Az órák világában ma már nem ritka, hogy egy-egy modellt bizonyos használatra terveznek, akár a vízállóság miatt népszerű búvárórákra gondolunk, akár a komplex számítások elvégzésére alkalmas pilótaórákra. Manapság a gyárak már a sebesség megszállottjainak is gondoskodnak kiváló időmérőkről, legtöbbször valamely autógyárral együttműködve.
Vannak feltűnőbb, extravagánsabb, komplikáltabb, sőt drágább karórák is a világon, mégsem tagadhatjuk, hogy a Rolex a Föld bolygó leghíresebb óragyára, mely évtizedek óta fogalom. Még azok is tudják, mi van e név mögött, akik járatlanok az óra-iparban. Mindez a magas szintű minőségnek, és az időtálló luxusnak köszönhető.
A Hublot a minőségi, időtálló elegancia és luxus egyik letéteményese lett a piacon. Cikkünkben összefoglaljuk a neves óragyártó történetét.
 Az óra. Bárhol a világon az elsők között említik a nevét ha órákról esik szó. A világ egyik legismertebb és legnagyobb presztízsű márkája. Az Omega története immáron 162 évre tekint vissza.
 Az óra. Bárhol a világon az elsők között említik a nevét ha órákról esik szó. A világ egyik legismertebb és legnagyobb presztízsű márkája. Az Omega története immáron 162 évre tekint vissza.  
Kristen Stewart megjelenését igen erős kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
avatar
Andras74
-
2011.01.22. 18:57
44
Az Omegában található szerkezetet egy más céggel gyártatják.A Breitling szintén más céggel gyártatja le az órában található szerkezetet.
A Rolex , a Patek Philippe,az IWC ,a Glashütte....stb..viszont saját maguk gyártják le az órát kivül-belül...
avatar
donvito
-
2011.01.22. 18:37
43
nem ők gyártják a szerkezetet? :/
avatar
Andras74
-
2011.01.22. 18:34
42
Nekem az Omega azóta nem szimpatikus amióta megtudtam hogy az órában található szerkezetet, nem is az Omega gyártja hanem egy más óragyárral gyártatják....a másik meg hogy már nem is svájci tulajdonban van a cég hanem az arabok felvásárolták..(bocs ha kicsit rasszista lett a hozzászólás)
avatar
Sammy
-
2011.01.22. 17:24
41
Nagyon szepek, foleg a Hublot Steel es az Audemars Piguet, jobban preferalom a vasat :)

Hajdu Peter pedig.. javithatatlan :D de nem X5ossel parkolgatott mindig rokihelyre?
avatar
fenyvesipeti
-
2011.01.22. 16:30
40
Hajdú Péter-..... hagyjuk már! Egy bunkó paraszt és ennyi.. megint rokkant helyre parkolt a batár nagy 5ös BMW-vel ami plusz még német rendszámos is.

Velvet: \"
Látott valakit? Jelentse fel!
Lefotózott valakit? Küldje be!
Hajdú Péter német autóval állt a rokkanthelyen
| 2011.01.21. 19:30 - velvet

\"Kiverte nálam a biztosítékot ez a pofátlan figura. Kedd délután 14:42-kor a Jagelló u.20/A szám előtti bankfiók előtt a dupla záróvonalon megfordult az autójával és nem volt hely, így szemrebbenés nélkül leparkolt a fent látható helyen. Többet ehhez talán nem is kell hozzáfűznöm\" – jelentett Hajdú Péterről egyik olvasónk.\"

http://velvet.hu/celeb/hcdb/feljelento/2011/01/21/hajdu_peter_nemet_autoval_a_rokkanthelyen/
avatar
Tompi
-
2011.01.22. 14:41
39
\"micsoda árkülönbségek!!! ez már brutál :O\"

Jah nem kicsit durva :D Ha belegondolsz hogy rengeteg embernél az Omega meg Breitling jelenti a toppot, pedig még vannak jóval fölötte is mint láthatjuk..
avatar
Szeki
-
2011.01.22. 14:17
38
Breitlingből sokkal jobb a Chronomat Evolution szerintem, vagy a már régebben bemutatott Super oceam heritage is szép!
avatar
pongo
-
2011.01.21. 20:40
37
ügyi vagy sweetie :D az a Breitling tényleg nem a legszebb, de az Omega 007 sokkal jobb, és ezekhez a nagy árókhoz képest azó ára is elviselhetőbb!
avatar
sweetie
-
2011.01.21. 20:13
36
télleg nagy teljesítmény így kitalálni az órákat, nem si tudom hogy csináljátok.. ééén meg kiszúrtam Dzsudszák Balázson egy Louis Vuitton övet :) ügyi vagyok, :P?
avatar
Blackjack
-
2011.01.21. 18:36
35
Kaló Dénes nagyon tehetséges pókeres, a 2006-os EP Poker masteren láttam először, már ott is jól játszott. Szép az órája! ;) most már a Full Tilt Pokernél van.
avatar
intel
-
2011.01.21. 14:41
34
xetron nem kell általánosítani
avatar
Zelda
-
2011.01.21. 13:36
33
Nagyon szép órák!
avatar
Walther
-
2011.01.20. 23:38
32
Néhány személynél tényleg van mit a tejbe aprítani. :) Viszont csalóka ez a kép, mert ha megnézzük kb 3-4X ekkorának kéne lennie a cikknek ha lenne annyi ismert ember akit még be lehetne mutatni. Elég kevesen viselnek minőségi órát a tévében mutatkozók között is.

A Breitlinggel kapcsolatban van ebben igazság, de attól még egy kiváló márka, sok sok fejlesztéssel, COSC minősítésekkel stb. Attól még hogy bizonyos emberek rossz stílusban használják a terepjárót, azért ne vegyünk? Ez hülyeség.
avatar
Attilaa
-
2011.01.20. 22:57
31
Breitlingnek nálam most valahogy ezek után csökkent a preztizse:D:D
avatar
Badboy
-
2011.01.20. 22:34
30
Xetronhoz csak annyit fűzék hozzá : Dopeman is Breitlingje van XD
am jó kis összeállítás :)
avatar
xetron
-
2011.01.20. 22:21
29
most ugrott be L.L. Junior is Breitlinget hord, betehettétek volna
avatar
xetron
-
2011.01.20. 22:20
28
csak szét kell nézni hogy kik viselik a Breitlingeket... mindenféle kétes nepperek, kigyúrt verőemberek, stb.. ha elmész szórakozóhelyre akkor látni fogod. persze nem az össszes Breitlinget, de pl a Hercules meg Breitling for Bentley meg ezek tipikusak. ha megkérdeznéd hogy romáknál mi a menő? Breitling..... (tapasztalat) ezt most nem degradálóan írom, de ez egy kör, meg egy tök másik kör aki omegát vesz, ezek megvannak..
avatar
Attilaa
-
2011.01.20. 22:13
27
\"meg sajnos egy bizonyos kör miatt nem pont a legjobb a reputációja.\" ezt ,hogy érted?
avatar
xetron
-
2011.01.20. 21:58
26
6-7száz ezer
avatar
xetron
-
2011.01.20. 21:58
25
csúnyácska az a Breitling ebben a listában, meg sajnos egy bizonyos kör miatt nem pont a legjobb a reputációja.. a Hublot nagyon divat lett a gazdagok körében, Audemars Piguet szerintem olyan ritka mint a fehér holló. nálunk inkább a tag heuer carrera meg seamaster prof stb mennek, szal ami max 6-7 ezer forint
avatar
Csili
-
2011.01.20. 20:45
24
Jó cikk lett, szép órák! :) A későbbiekben lehetne írni ilyesmit külföldiekről, vagy pl nőkről is, illetve ruhákról vagy bármiról, mert ez tök érdekes téma :)
avatar
Adrihanna
-
2011.01.20. 20:41
23
profik vagytok! le a kalappal =)
avatar
gery
-
2011.01.20. 18:52
22
micsoda árkülönbségek!!! ez már brutál :O
avatar
Blue3y3
-
2011.01.20. 18:15
21
Nekem az Omega a favoritom, meg talán az még a leginkább elérhető számomra. Nacsa Olivérhez is illik szerintem.
avatar
biropeti
-
2011.01.20. 14:49
20
Adri: Hidd el aki ért az órákhoz 200 méterről is kiszúrja :) Amúgy a főszerk úr közreműködésével készült :)
avatar
volverin
-
2011.01.20. 14:47
19
Hát az a Breitling Hercules nem túl szép, de a többi nagyon jó, főleg a Hublotok extrák! Nacsa Olivér mint James Bond? hááááát :D
avatar
Adrihanna
-
2011.01.20. 14:17
18
nagyon durva!
Gratulálok a cikkhez, nem semmi ezt összegyűjteni! De nem tudom, hogy ilyen kis képekből, hogy jöttök rá, hogy milyen órája van x-nek.
Hajdú Petin mit csodálkozunk, az egyik legpuccosabb esküvője is neki volt.. =)) (de erről majd hamarosan bővebben.. ha minden összejön..)
avatar
alawa
-
2011.01.20. 12:04
17
gyönyörűek a Hublotok, de az értékük se semmi... :)))
avatar
crosswind
-
2011.01.19. 22:24
16
\"Akkor ezekszerint Hajdú Petinek van a legdrágább órája a hazai celebek között?\"

No, becouse a cikk szerint a pokeresnek van Rolex YM2 ami 8 000 000 folotti aru ora.
avatar
biropeti
-
2011.01.19. 19:47
15
Csak érdekességképpen: Schobert Norbinak van még egy Breitling Bentley GMT steel, illetve egy gold Panerai (valamelyik a sok modell közül).

Havasnak van még egy kerámia Rado órája. Hajdú Péter újabban pedig egy sima IWC portugeset hord...
Salvatore Ferragamo 'Faenza' bőrcipő
A Salvatore Ferragamo bőrcipőkben a legmagasabb minőséget képviseli. Az itt látható, "Faenza" elnevezésű modelljük az üzletemberek számára készült.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán több terror támadás is történt, de elindult a világsztárokat tömörítő USA for Africa project is.