A várva várt rovatok megérkeztek...
Új rovatok a Trendmagazinon!
118 hozzászólás
Szabó Adrienn    2011.09.08

A közelmúltban rengeteg kérdéssel, kéréssel, ötlettel fordultatok hozzám, de sok körül kérdőjelek forogtak számomra is. Most elkészült a várva várt interjú Hennel Ádámmal, amelyből választ kaphattok a megválaszolatlan kérdésekre. Magánélet, napi rutin, Kristen Stewart, a magazin jövője és még sok más érdekes témában kifaggattam a főszerkesztőnket. A belvárosban, kellemes hangulatban telt el az interjú, reméljük, ugyanolyan vidáman olvassátok, amilyen örömmel készítettük Nektek! De nem is fecserészek tovább, jöjjön, aminek jönnie kell...

Sok kérdés érkezett divattal és öltözködéssel kapcsolatban. Az olvasók arra kíváncsiak hogy mi alapján öltözködsz, és mik azok a márkák amiket favorizálsz?

Nézd, engem mindig is nagyon érdekelt a divat, ebből kifolyólag nem ragadtam le egyetlen öltözködési stílusnál sem, azt túl unalmasnak találnám. Mindig alkalomhoz illően próbálok öltözni, vagy ahogy éppen kedvem van. Az ember bármennyire is szereti a jó öltönyöket és a lakkcipőt, van amikor egy galléros póló és egy farmer a megoldás. Egy a lényeg: bármilyen stílusban is öltözködsz, az minőségi legyen!

Egyébként érdekes, hogy nekem abszolút kedvenceim nincsenek. Persze, mondhatnám például a Dolce&Gabbanát, ami talán az első helyen áll, de nagyon sok márka van még, amit kedvelek és amit bátran tudok ajánlani az embereknek. Ilyen például a Robert Graham, ami ingekben az egyik legjobb dizájnban és minőségben egyaránt, vagy ott van például a hazánkban még nem annyira ismert Salvatore Ferragamo, a sort pedig még folytathatnám...

Fotók: Kiss Péter Attila
Fotók: Kiss Péter Attila

Az egyik tévés interjúban említettél egy vásárlási tanácsadó rovatot, ennek mi lesz a feladata?

Pontosan az, amiről most beszélünk. Segíteni az embereket, hogy megtalálják a megfelelő termékeket. Hidd el, hogy nagyon sokan szeretnének jól öltözni és meg is engedhetik maguknak a minőséget, csak az ízlésük még nem annyira kifinomult és nincsenek tisztában a trendekkel sem. Nekik egy olyan oldal aranyat ér, ahol szezonról-szezonra megtalálják a – szerintem – legjobb és legminőségibb ruhákat. Ráadásul a “menő cuccok” jellemzéseiben igyekszem tippeket adni arra is, hogy az adott zakót, inget, cipőt mivel és hogyan érdemes viselni.

A termékek mind olyan webáruházakból származnak, amik szállítanak hazánkba is, így ha valakinek megtetszik az egyik ruha, pár perc alatt meg is rendelheti magának, feltéve ha még maradt az ő méretében... Fontos tudni, hogy csak olyan boltból szemlézek, akiknél már nem egyszer vásároltam, így garancia van arra hogy a szállítás és minden egyéb rendben lesz.

Ha jól tudom elindul még egy új rovat, mesélnél erről is egy kicsit?

A meglepetés nem más, mint a Sztárok menő cuccai elnevezésű aloldalunk! Ennek az alapötletét a Vásárlási tanácsadó adta, így azt a rendszert kicsit továbbfejlesztettük és átalakítottuk. Ebbe a rovatba kerülnek fel a legismertebb színészek, zenészek, sportolók, akik megjelenésükkel és öltözködésükkel nagy hatást gyakorolnak a világra. Bemutatjuk, hogy milyen ruhákat vesznek fel egy-egy eseményre, de azt is, hogy a hétköznapokban miben mutatkoznak. Megmondom őszintén, nekem ez a rovat lesz a kedvencem! Mindezek mellett pedig még egy különálló blogunk is indul majd, de erről még nem beszélhetek...

Újdonságaink között szerepel
a Sztárok menő cuccai rovat
Újdonságaink között szerepel a Sztárok menő cuccai rovat

Felmerült kérdésként, hogy esetleg nyitunk-e politikai vagy más komolyabb témák irányába, vagy pedig megmaradnak a lap eddigi témái?

Már a Trendmagazin indulásakor mondtam, hogy nálunk nem lesz politika. Pontosabban napi politika biztos hogy nem, de közéleti kérdésekkel és társadalmi problémákkal kapcsolatban lesznek cikkeink, de a fő vonal továbbra is az életstílus és a divat lesz.

Most jöjjenek a húzósabb kérdések! A lányok több kérdést is írtak az életviteleddel kapcsolatban, arra kíváncsiak hogy mennyire vagy elfoglalt és mit csinálsz a szabadidődben?

Az a helyzet, hogy valamiért kialakult rólam egy kép, ami nem feltétlenül tükrözi a valóságot. Hennel Ádám elfoglalt ember, aki egyik tárgyalásról rohan a másikra és tulajdonképpen ebből áll az élete. Nos, nem egészen ez a helyzet! Az tény, hogy sok a dolgom, de arra mindig is ügyeltem az életem során, hogy ezek a kötelezettségek ne uralkodjanak rajtam. Nézd, szeretek egyedül lenni, elvonulni a világ elől, mert ilyenkor az embert nem befolyásolja a külvilág, nincsenek zavaró tényezők. Ilyen körülmények között lehet tervezgetni a jövőt, kitalálni és megvalósítani új dolgokat, olvasni a Bibliát, imádkozni és hasonló szellemi tevékenységeket végezni. Aztán persze mindig történik valami és az ember kizökken ebből az állapotból, de addigra már készen van fejben minden és indulhat a munka!

Nekem egyébként az a szerencsém hogy a munkát egyáltalán nem érzem tehernek. Sem a Trendmagazint, sem az egyéb tevékenységeimet, bár hozzáteszem ilyen gazdasági környezetben tőzsdei befektetésekkel foglalkozni nem túlságosan egyszerű történet... Ha mégis kikapcsolódásra vágyom akkor mostanság főzni tanulok, most éppen steaket. Vagy éppen elmegyek barátokkal egy jó étterembe és vacsorázunk, beszélgetünk. Itt is ahol most ülünk csend van és nyugalom, látom a Dunát, a Budai Várat, a nap is süt és még Fiji Water is kapható. Mi kell még?


Hála Kristen Stewart születésnapi köszöntésének, a témával kapcsolatos kérdések elárasztottak minket. Miért pont ő a kedvenced, mi fogott meg benne és miért pont őt választottuk erre a szülinapi projektre?

Ki mást választottunk volna? Még szép hogy Kristen Stewart lett a befutó! Kristen a kedvenc színészem, ezt talán már sokan tudják. Nem is volt kérdés, hogy Stew-t meglepjük egy ilyen ajándékkal. Hazánkban még egyszer sem fordult elő, hogy egy magazin szervezésében a hazai rajongói közösségek elküldhették jókívánságaikat a kedvencüknek. Nos, mi ezt megszerveztük. A TM fennállása óta a legszebb időszak ehhez köthető, óránként jöttek hozzánk a levelek és jókívánságok, összességében több ezer üzenetet kellett szortírozzunk. Nekem is rengeteg dolgom volt, személyesen felügyeltem az üzenetek tervezését, fordítását, tárgyaltam a dobozgyártó céggel, akik a rendelésre gyártott ajándékdobozt készítették, egyeztettem a futárszolgálattal akik tőlem egészen Kristen los angelesi produkciós irodájának ajtajáig szállították a küldeményt. A visszaigazolások pedig olyannyira biztatóak, hogy jövőre is rendezünk egy hasonló, de még nagyobb méretű projektet.

Kristen Stewart mára a Trendmagazin egyik zászlóshajójává vált, a hazai rajongók pontosan tudják: mi a barátaik vagyunk. Nagyon sokat köszönhetünk nekik, éppen ezért a jövőben is számítani lehet újabb Stew-féle tartalmakra, az ősszel pedig egy újabb bejelentést teszek!


Nagyon sok kérdés merült fel a PcWeb lapcsaláddal kapcsolatosan is, vannak akiket az érdekel, hogy mennyiben működik hasonló módon a Trendmagazin mint annak idején ezek a lapok?

Ma már alapvetően más a helyzet. 2005-ben, mikor nekikezdtünk első játékmagazinunknak, még teljesen zöldfülűek voltunk. Viszont nagy lelkesedéssel indultunk neki és emiatt rövid időn belül viszonylag szép sikereket értünk el. Ez azonban sok konfliktushoz is vezetett, nem múlt el úgy hónap, hogy valaki ne kötött volna belénk. Ezzel egy időben a PcWeb keretein belül elindítottuk a lapszerkesztők, oldaltulajdonosok segítését célzó programunkat, amire akkoriban nagyon nagy volt az igény, hiszen sok tehetséges fiatal mindenféle kapcsolatok és tőke nélkül vágott bele első projektjébe, ezért kellett nekik a támogatás. Ebből a kezdeményezésből egy év múlva már egy több mint 10 lapot magába foglaló csoport jött létre, élén a GamePresszel és a CoD2 Online-nal, de együttműködésben voltunk a GameHunter fordítócsapattal is, majd később saját műhelyt nyitottunk PC Games Huns néven.

Ahogy erősödtünk, úgy figyeltem fel rá, hogy ritkulnak a támadások. Ha voltak is ilyenek, ezeket viszonylag gyorsan és meglehetősen határozottan vissza is vertük - be kell valljam nem mindig a legtökéletesebb módon - de végül elértük hogy békén hagyjanak minket. Persze ehhez kellett az is, hogy lássák, a kiadókkal is jóban vagyunk, és még a klánosok, hardcore gamerek közösségei is mellettünk állnak - akik között volt néhány kemény fickó - továbbá akkoriban kötöttünk megállapodást a néhai FixTV Game Over műsorával is, ami etalonnak számított a témában.

A PcWeb megszűnése óta ilyen problémákkal nem találkozunk, mert úgy gondolom hogy a mi gyökereink és céljaink sokkal erősebbek mint más hasonló szervezeteké. Érdekesség, hogy a legjelentősebb kritikusaimmal - akik még a Trendmagazin indulásakor is nyilvánosan kritizáltak – mára emberi, vagy helyenként kifejezetten jó lett a viszony. Ez talán a keresztény hátteremnek köszönhető, én mindig kész vagyok a kompromisszumra és a normális hangnemre, még azokkal is akikkel adott esetben összetűzéseink voltak. Így fordulhatott elő, hogy egyik-másik úriemberrel egy-egy vacsora kapcsán sikerült kibékülni, aminek nagyon örülök.

A Trendmagazin pedig alapvetően más berendezkedésű lap, mint az előbb említettek voltak. Örülök, hogy interjút készíthettünk Hajdú Péterrel vagy éppen Koltai Lajossal, hogy a divatszakmában mindenfelé hívnak minket, valamint már a média más területén is épülnek a kapcsolatok. Idén azon dolgozunk, hogy ez egyre olajozottabban menjen, jövőre pedig már új terveim vannak. Több olyan projekt is van a fejemben, amivel átlépjük az országhatárokat. Emellett pedig egy olyan 3 szintes Super Trend rendszert dolgozunk ki, ahol a tagjaink és partnereink örömmel és boldogan tudnak komoly sikereket elérni az életben. A java még csak most kezdődik!

Új rovataink:
- Menő cuccok férfiaknak - a vásárlási tanácsadó
- Sztárok menő cuccai
- Szép házak
- A 80-as évek világa

10,042,500 Huf / 32,500 Eur
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
Mivel az utóbbi időkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetőjét.
avatar
Vicky
-
2012.07.29. 18:39
2228
Adrihanna: ez akkor lenne igaz ha nem lennének emellett a filmben is pár.. így viszont a twilight rajongókra is tartozik a dolog..
avatar
Adrihanna
-
2012.07.28. 20:57
2227
Kristen meg sajnos csapdába esett.... csak ő tudja a miérteket és elmondom a titkot, mert tudhatunk mi is valamit: NEM TARTOZIK RÁNK!!!!!!!!!!! =) NEM =) ennyi
avatar
Adrihanna
-
2012.07.28. 20:56
2226
Isten ments leleplező cikk =) én jóba vagyok velük =) és nem zavarnak =) tabu: Apukám, családtagjaim és a párom míg körülöttük nem látom őket addig csinálják =) utána meg nem tudják úgy se mert életképtelenné teszem őket egy laza előre megfontolt mozdulattal =)
avatar
csadri
-
2012.07.28. 20:14
2225
Torpedo: NO WAY!!! :@
avatar
Oliv3r
-
2012.07.28. 20:13
2224
\"amit most csinált nos abban a magyarok lába nyomát csókolgatni se méltó szegénykém kicsiben űzi az ipart nézzünk körül előbb itthon hány dubajos házimacskánk van?\"

ebben van valami XD erről kellene leleplezős cikket írj, tuti nagy sikere lenne :D
avatar
selena
-
2012.07.28. 14:20
2223
\"majd meghívom egy rendezvényre megdobálhatjátok tojással ha annyira zavar =)\"

Adrii :))))
avatar
Adrihanna
-
2012.07.28. 10:51
2222
jóóóóóóóóóóó éééééééééééég!!!!!!!!!!!!!! hagyjátok már ezt a nőt =) végre csinált egy bakit és most azon csámcsognak se védeni se ellene menni nem kell... védeni azért nem mert azzal voksolsz a hűtlenség mellett ellene meg minek csak hergelitek magatokat...tenni nem tudtok ellene.. majd meghívom egy rendezvényre megdobálhatjátok tojással ha annyira zavar =) kattanjatok már le róla inkább nézzétek meg szakmai szemmel az egyik filmjét pl kevés nő tudja ilyen jól eljátszani hogy belül retteg de bátornak tetteti magát (Twillight mikor rájön h a srác vámpír és hallkan elsuttogja hogy vámpír és remeg is de nem is és stb azt a leplezett de észrevehető rettegést én díjazom, vagy mikor megcsókolja és előtte fél) de van olyan is mikor jobb lett volna ha otthon marad és nem forgat.... a munkájába bele tudtok kötni? abba kössetek (de csak szakértelemmel és ész érvekkel)... amit most csinált nos abban a magyarok lába nyomát csókolgatni se méltó szegénykém kicsiben űzi az ipart nézzünk körül előbb itthon hány dubajos házimacskánk van? és bocsánat de van olyan lány aki több befolyásos férfit látott hálószobában mint irodában az asztal másik oldalán öltönyben ülve....... ez egy igen hatásos tárgyalástechnika amit nem alkalmaznak azok akiknek van gyomra but hey babez its showbiz ;)
avatar
Torpedo
-
2012.07.27. 20:40
2221
Nem azért HÁ elég hűvösen ír erről az ügyről. Lányok, lehet hogy csomagolhatjátok a Kristen rovatot? :P ^^
avatar
Vicky
-
2012.07.27. 20:35
2220
\"Sziasztok!

A Kristenes botrány kirobbanása óta folyamatosan kapom a leveleket, amikben arra kértek, hogy foglaljak állást, továbbá sokan jeleztétek, hogy szeretnétek erről olvasni egy nagyobb összeállítást a Trendmagazinon. Nos, ez egyelőre nem fog megtörténni. Nem szeretnék az ügyről nyilatkozni sem, egyrészt mert még ezekben az órákban is érkeznek hozzánk új információk a külföldi partnereinktől, másrészt pedig nem gondolom, hogy az én helyzetemben ez etikus lenne.\"

http://trendmagazin.hu/Hennel_Adam_a_Trendmagazinon

Ennyi nem fog nyilatkozni.
avatar
Roxygirl
-
2012.07.27. 20:31
2219
steffy: miért szurkolsz annak hogy szakítsanak?? ez olyan beteges már bocs.. béküljenek ki!
avatar
Roxygirl
-
2012.07.27. 20:28
2218
ez az egész olyan hihetetlen!!!! Kristen egy 41 éves rendezővel?? phh.. nem értem :S szegény Rob.. most min mehet keresztül :( nem mondom én nagyon kedvelem Kristent de ez miatt biztos sokan fogják támadni itt is..

Adrihanna: nem szólnál Ádámnak hogy írjon erről? Légyszi!
avatar
zsu
-
2012.07.27. 15:57
2217
Kitti: ez lehet de ki tudja? sztem valszeg sose derül ki, nem fogja egyikük se magára vállalni az egészet.. de akárhogy volt, Krisnek kellett volna gondolkoznia.. ezt én se értem hogy az utcán hogy gondolták? paparazzik bárhol lfotózzák őket nyílt terepen..

és most olvastam hogy Rob teljesen összetört és elköltözött tőle..
avatar
Kitti
-
2012.07.27. 04:01
2216
Engem is nagyon elszomorítottak ezek a hírek. De az főleg hogy Kristen nem gondolt bele hogy a palinak felesége és két pici gyereke van. Most meg már mindenki őt hibáztatja, pedig nem lennék meglepve ha valójában Rupert kezdeményezte volna az egészet, de az is lehet hogy kényszerítette Kristent és csak így kapott szerepet. Hallottunk már ilyet rendezőkről! Kristen meg annyira el akarta játszani Hófehért hogy belement!!!
avatar
steffy
-
2012.07.26. 21:40
2215
végre szakít az \"álompár\" :]

ez a Kristen olyan hülye hogy egy kocsiban smárol a rendezővel? phhphhh.. mintha nem tudná h paparazzik figyelik minden lépését.

Ezek után kíváncsi leszek hogy ősszel a Twilight turné milyen hangulatú lesz :]

Az elmebeteg rajongók így tombolnak:

avatar
miley16
-
2012.07.26. 21:16
2214
gyááááá :S
avatar
betty
-
2012.07.26. 21:14
2213
uj foto az us magazinban


avatar
miley16
-
2012.07.26. 21:11
2212
úgy látszik tényleg igaz.. :(
avatar
luccia
-
2012.07.26. 16:17
2211
Én a helyetekbe nem lepődnék meg. Az előző pasiját is megcsalta Robbal a Twilight alatt... És igaza van Adrinak, ha nem lenne sztár akkor csak legyintenétek.
avatar
Szandi
-
2012.07.26. 15:44
2210
Látom egyeseknek könnyű ítélkezni.. gondolom Ti sosem tettetek még olyat, amivel megbántottatok másokat..!
avatar
flashy2
-
2012.07.26. 00:46
2209
hát ezaz! minek ez a nagy felfordulás? :S el se bírom képzelni mi lehetett itt ha moderálni kellett :S azért ez nem olyan nagy ügy.. bumm flörtölt és??? most gondolom minden anti nyeregbe került..
avatar
Attilaa
-
2012.07.26. 00:18
2208
haha ,itt mindenkinek ilyen sok ideje van,hogy leálljon veszekedni a sok marhaságról:DDD? Kit érdekel ki nyomul kivel , én se kedvelem a \"szinésznőt\" de én azért mert szerintem rossz színész. De az,hogy épp kivel kavar ,kit érdekel? nem az én dolgom...
avatar
gabesz21
-
2012.07.25. 22:59
2207
Tamás: ne kíméld őket, néha kell egy kis tisztogatás! :D
avatar
notimpressed
-
2012.07.25. 22:53
2206
Adri: ezzel mit akarsz mondani? hogy aki sztár az már összefeküdhet bárkivel és megcsalhatja a párját? ha ez a sztárkultusz tenné akkor elég sok színész elválna.. de érdekes mindig az ilyen kis visszahúzódó csajok lépnek félre.. hogy ölelgeti a képen is a 41 ÉVES pasast aki majdnem a faterja lehetne pfff...
avatar
Zelda
-
2012.07.25. 22:01
2205
Nem kéne ennyire felfújni! Ez a kép mit bizonyít? Hogy megölelték egymást, nem azt hogy lefeküdtek, de látom vannak akik kész tényként veszik ezt is. :(
avatar
Katherine
-
2012.07.25. 21:56
2204
Ez elég ciki... Már az eljén sejtettem hogy Rob&Kristen nem lesz hosszú életű pár, de nem gnodoltam vonla hogy Kristen lép félre!

miley16: itt a bizonyíték ami kirobbantotta a botrányt:

/kep
avatar
panna
-
2012.07.25. 21:28
2203
Senki ne dőljön be ennek a hírnek! Ez egy szemenszedett hazugság! Nem ez az első ilyen!
avatar
horvath_tamas
-
2012.07.25. 21:26
2202
nicy: Néhányan egyből kész tényként vették az akkor még csak pletyka szintjén mozgó hírt és elég radikális véleményeket írtak, amire a Kristennel szimpatizálók is hasonlóan válaszoltak, ezért úgy döntöttünk hogy megakadályozzuk hogy csatatérré változzon az oldal. Néhány személyt ki kellett bannolnunk.
Azt én sem értem, hogy egy ilyen fél lábon álló hírből hogy lehet ekkora botrányt csapni, és belekeverni a hazai Kristen közösség vezetőjét. Ez teljesen irracionális és személyeskedő!

H_T
avatar
Adrihanna
-
2012.07.25. 21:21
2201
hát szerintem ez vicces =) lesz itt még bubaiozás is meg amit akarsz... ez a sztárok élete ha rivaldafénybe vagy történik ezaz... na meg át van ititva a kultúra a szexualitással mit várunk, főleg úgy hogy Kristen nem egy nem két szerepet játszott ilyen szitukban... most túljátszotta... amúgy ha ezt én csinálnám meg senki se köpködne rám bár lehet mert újságíró vagyok de egy ismeretlen olvasóra vagy a szomszédodra nem akadnál ki így.... egészségére... megbánást tanúsított kik vagyunk mi hogy egy szót is szóljunk?
avatar
ihatekristen
-
2012.07.25. 21:20
2200
Nem neztem napkozben az oldalt ezert nem tudom milyen kommenteket kellett kitorolni, de talan egyre tobbeknek unszimpi lesz Kristen? En nem csodalkozok a felhaborodason, mert ez egy eleg gerinctelen huzas a reszerol, es pont egy csaladossal kezdeni,
Arra meg varhattok hogy itt H. Adam elhatarolodjon tole, ti vicceltek?? Elozo honapban szulinapot szervez neki kitudja hany orszagbol aztan meg erkolcsosen kihatral a bukottStew mellol.. na persze ez olyan hiheto mi.. megmondom sose fog ez megtortenni sot nem lennek meglepve ha egy nagy mosdatas indulna Kristenrol az oldalon meg a tizezres fb oldalon is..

ettol meg Kristen ugyanugy egy szemet megcsalos ribanc marad, de meg lehet probalni kiszinezni meg kacsazni.
avatar
lacko
-
2012.07.25. 21:14
2199
:DdDD akkor jól sejtettem de azt nem tudtam hogy már közben ti kigyomláltatok pár hsz-t :D
Kétrétegű Energie pulcsi
Többen kértétek, hogy szerepeljenek mellények is a ruhák között. Mellények? Mutatok jobbat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A folyamatosan kiújuló izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy újabb fordulóponthoz érkezett, közben Michael Jackson Thriller című albuma világsikert ért el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.