Extrm bvrra a Hublot-tl
Hublot All Black Blue - vzi ragadoz
9 hozzszls
Munkatrsunktl    2010.06.15
 

A Hublot újabbnál-újabb modellekkel próbál egyre szélesebb körben ismertté válni. Legújabb, kifejezetten búvárkodásra fejlesztett órájuk – mely a King sorozat tagja -, az All Black Blue némileg szakít az általános Hublot stílussal, mivel ennél az óránál azt láthatjuk, hogy az eddig nem nagyon használt, nagyon markáns sötétkéket keveri a jól megszokott fekete színnel. Ezzel egy nagyon sötét tónusú, agresszív karakter karórává válik ez a modell.

 

Amint ránézünk az órára, egybl észrevehetjük, ez a Big Bang nem az a Big Bang, vagyis az All Black Blue nem rendelkezik kronográf funkciókkal, ezért csak egy titánium koronával lett felszerelve, valamint az elmaradhatatlan dátumkijelzt is megtaláljuk a szokásos helyen. Az órán nagyon domináns a matt kerámialünetta, ami már a Hublot védjegyévé vált, mely ezen az órán is egyirányba forgatható.


 


Maga az óra 48mm-es átmerj, ami egy ilyen, kronográffal nem rendelkez búvárórától szokatlan nagy méret. Természetesen automata, egészen pontosan 23 köves, és 42 óra járástartalékkal rendelkezik. Ha az óra számlapját jobban megvizsgáljuk, láthatjuk hogy nagyon erteljes a kék szín az óraindexeknél, amit egy sugárzóan kék anyaggal értek el, ami még a legsötétebb mélyvízben is tökéletesen világít. Búvárórától érdekes megoldás az a fajta szíj amivel az All Black Blue rendelkezik. Mint a képeken is látszik, az óra színéhez passzoló kék aligátor br a domináns, melyhez két oldalt fekete gumi tartozik. Ezzel a szíjjal valóban extravagáns és egyedi megjelenést ér el az óra.Mivel búváróráról van szó, ezért elmaradhatatlan kérdés, hány méterig vízóálló az óra? Az All Black Blue 300 méter mélységig használható, vagyis a profi búvárok is teljes megelégedéssel használhatják víz alatti kalandjaik során. Ám nem árt sietni azoknak, akik meg akarják kaparintani ezt az órát, hiszen a Hublot - szokásához híven – ezt a különlegességet is limitált, 500 darabos példányszámban dobta piacra.
Az óra hivatalos listaára 16.900 $ (mintegy 3.800 000 Ft).

Cimkk: Hublot, karra, luxus,
10,536,900 Huf / 34,100 Eur
10,042,500 Huf / 32,500 Eur
Kristen Stewart megjelenését igen ers kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
Mivel az utóbbi idkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetjét.
avatar
Blackjack
-
2010.07.13. 15:11
9
1ft-rl indtja?? Kicsit rdekes.. :D nekem ez a kk jobban tetszik.
avatar
Toma
-
2010.07.12. 18:56
8
hmmm..n rlnk egy ilyennek, pont megyek balatonra ott lehetne menni vele a vzbe:D
avatar
Mihaly
-
2010.07.12. 15:25
7
El fogjk vinni, a fekete verzi jobb egy fokkal.
avatar
bigmaster
-
2010.07.09. 16:34
5
igazad van Mihaly vannak sokkal jobb modellek is

a fekete keramias acel meg mindig slager az jo is azt ajanlom

most vateran aruljak ennek az elozo valtozatat

ami csak fekete All Black  http://ekszer-ora.vatera.hu/karora_ferfi/egyeb_ferfi_karora/hublot_big_bang_king_all_black_500_limited_175123927.html ">ekszer-ora.vatera.hu/karora_ferfi/egyeb_ferfi_karora/hublot_big_bang_king_all_black

kivancsi vagyok mennyiert fog elmenni

meg limitarat se tett be 1ft rol inditja az aukciot

latszik kezdo nem tudja hogy aki luxusorakat keres vateran

es nem nev szerint nezi az a legmagasabb artol kezd keresni

hublotnal mondjuk 4tol lefele 2 millioig

de alatta nem igy nem is latjak az orajat
avatar
Mihaly
-
2010.07.09. 13:24
4
Kedves bigmaster!

Sajnos ehhez a pldnyhoz nem volt szerencsm, de egy msik All Black Hublot-t mr lttam, s ott sajnlatos mdon az indexek nem vilgtottak, csak sttben, gyhogy elhiszem. Ez tnyleg csak gyjtknek j, de n biztos hogy kereskedelmi clbl nem rendelnm be.

Szia LosSantos!

A Hublot rai ilyenek, egy Big Bang akkor is Big Bang ha nem chrono-s. Ennek pedig ra van!

dv. Mihly
avatar
Bonanza
-
2010.07.06. 16:35
4
n se rtem mit beszl bigmaster, mr hogy ne lenne leolvashat?
avatar
LosSantos
-
2010.06.30. 15:24
3
Ahhoz kepest hogy nincs kronografja borsos ara van.
avatar
Szeki
-
2010.06.29. 23:57
2
Nem leolvashatatlan az, ltod milyen fonszoreszkl kerete van a szmlapon mindennek. . Az biztos hogy j darkos :D
avatar
bigmaster
-
2010.06.29. 11:20
1
majd Mihaly ur velemenye is erdekelne
de nekem ez az all black blue nem jott be, mar lattam eloben es tok sotet
az egesz ora illetve a datum leolvashatatlan
ez meg a kepen is latszik

jobb hogy csak 500dbos mert a feketemanias hublot fanokon es a buvarkodokon kivul nem sokan valasztanak ezt a modellt mikor
van sokkal jobbak is a hublot kinalataban
Dolce&Gabbana kk farmer
A sok koptatott, agyonszaggatott "trash style" nadrág mellett szerencsére találunk elegánsabb, visszafogott farmereket is a Dolce&Gabbana kollekciójában.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.