Már megint Forma-1 - vagy még mindig?
Hublot King Power Abu Dhabi
2 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.12.17

Unjátok már az Hublot Formula-1 sorozatát? MĂ©g nem? Akkor itt a King Power Abu Dhabi, az EgyesĂĽlt Arab EmĂ­rsĂ©gekben megtalálhatĂł pálya tiszteletĂ©re. A 250 darabos szĂ©riában megjelelő modellt a technolĂłgiailag egyedĂĽlállĂł Yas Marina Circuit-on rendezett abu-dhabi nagydĂ­j alkalmábĂłl mutatták be.

Jean-Claude Biver és Bernie
Ecclestone
Jean-Claude Biver és Bernie Ecclestone

A kĂ©k szĂ­nnel feldobott Ăłrán ismĂ©t változtattak egy keveset, akárcsak a King Power Suzuka esetĂ©ben. Maradt a Nomex szĂ­j, Ă©s a 48 mm-es tokon elhelyezett, fĂ©ktárcsára hajazĂł kerámialĂĽnetta, a számlap azonban mĂ©g inkább szkeletált lett, Ă©s több Ăşj mutatĂł is helyet kapott rajta: az egyik a járástartalĂ©k (42 Ăłra) visszajelzője, mely a Forma-1-es autĂłk kormányán megtalálhatĂł, váltásra figyelmeztető led-sorra emlĂ©keztet; a másik pedig a stopper másodidejĂ©t mutatja – a split/second funkciĂł gombját 7 Ăłránál találjuk.


Ennyi Forma-1-es modell után jogosan várhatjuk már a King Power Hungaroringet; ideje lenne már egy magyar vonatkozásĂş Hublot Ăłrának is. És persze sportolĂłink is akadnak bőven, akik megĂ©rdemelnĂ©nek egy tiszteletĂĽkre kĂ©szĂ­tett modellt.

JC Biver, és a bájos Hublot
nagykövet: Veronika Varekova
JC Biver, és a bájos Hublot nagykövet: Veronika Varekova

avatar
Tompi
-
2011.12.27. 17:07
2
A számlapja nagyon különleges!
avatar
greenclub
-
2011.12.17. 21:50
1
Hogy röhög JCB :D
Pöttyös D&G nyakkendő
Nagyon divatba jött manapság a vékony, fekete színű nyakkendő. Érthető, hiszen fiatalos, laza és mégis elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.