Már megint Forma-1 - vagy még mindig?
Hublot King Power Abu Dhabi
2 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.12.17

Unjátok már az Hublot Formula-1 sorozatát? Még nem? Akkor itt a King Power Abu Dhabi, az Egyesült Arab Emírségekben megtalálható pálya tiszteletére. A 250 darabos szériában megjelelő modellt a technológiailag egyedülálló Yas Marina Circuit-on rendezett abu-dhabi nagydíj alkalmából mutatták be.

Jean-Claude Biver és Bernie
Ecclestone
Jean-Claude Biver és Bernie Ecclestone

A kék színnel feldobott órán ismét változtattak egy keveset, akárcsak a King Power Suzuka esetében. Maradt a Nomex szíj, és a 48 mm-es tokon elhelyezett, féktárcsára hajazó kerámialünetta, a számlap azonban még inkább szkeletált lett, és több új mutató is helyet kapott rajta: az egyik a járástartalék (42 óra) visszajelzője, mely a Forma-1-es autók kormányán megtalálható, váltásra figyelmeztető led-sorra emlékeztet; a másik pedig a stopper másodidejét mutatja – a split/second funkció gombját 7 óránál találjuk.


Ennyi Forma-1-es modell után jogosan várhatjuk már a King Power Hungaroringet; ideje lenne már egy magyar vonatkozású Hublot órának is. És persze sportolóink is akadnak bőven, akik megérdemelnének egy tiszteletükre készített modellt.

JC Biver, és a bájos Hublot
nagykövet: Veronika Varekova
JC Biver, és a bájos Hublot nagykövet: Veronika Varekova

avatar
Tompi
-
2011.12.27. 17:07
2
A számlapja nagyon különleges!
avatar
greenclub
-
2011.12.17. 21:50
1
Hogy röhög JCB :D
Fekete YSL táska
A Yves Saint Laurent tökéletes választás azoknak, akik némi fiatalosságot és egyediséget szeretnének belevinni a ruhatárukba. Szó se róla, vannak rendkívül feltűnő termékeik, ahogy a most látható fekete táska is igencsak egyedi a hatalmas márkalogó hatására.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet viselő konferencia és beszélgetés, melynek legfőbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.